Pred vami je teden strasti in dobrih zamisli

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 26. oktobra do 1. novembra 2015.

Pred vami je teden strasti in dobrih zamisli (foto: Profimedia) Profimedia
26. 10. 2015

Spremljalo vas bo Sonce v znamenju Škorpijona, ki poudarja strast, žal pa tudi ljubosumje. Zelo intenzivno se boste usmerjali k zadanim podvigom, vendar pazite da ne boste v zagonu strasti spregledali česa pomembnega.

Venera in Mars v znamenju Device bosta razblinila dejstva, o katerih na čustvenem področju razmišljate že nekaj časa. Razigrane situacije in akcija bodo ključ do boljših situacij in stabilnega počutja. Besede bodo z lahkoto tekle z jezika, zato pazite pri občutljivih ljudeh, da jih ne užalite. Na poslovnem področju boste naleteli na situacije, ki vam ne bodo najbolj ljube, vendar vam dolgoročno prinašajo ključ do večje stabilizacije. Pred vami je čas, ko vam bo zdravje veliko bolj pomembno, zato lahko pričakujete boljše počutje.

Ponedeljek z vplivom lune v znamenju Ovna bo pester. Želeli se boste soočiti z vsem, kar vas muči v notranjosti, vendar se agresivnim pristopom izognite, saj prinašajo le nemir in nerešene situacije. Čustva bodo razburkana, nekaj lahko obvisi v zraku, vendar se s tem ne boste preveč intenzivno ukvarjali, saj vas bo spremljala samozavest, s pomočjo katere boste neustavljivo privlačni za nasprotni spol.

Obilje lepih aspektov kaže na simpatičen dan in zlasti večer, ki obeta veliko novih zamisli, s katerimi boste prodrli. To je čas, ko nam lahko iz nezavednega udarjata jeza in agresija, zato preveč popijemo, divjamo z avtomobili, preklinjamo, dogajajo se lahko tudi manjše prevare.

V torek vas bo spremljala kombinacija lune v Biku s Polno luno. Doživeli boste veliko lepega, kar se vam bo vtisnilo v spomin. V teh dneh se vam življenje lahko obrne na bolje ali pa se vam vsaj zdi, da napredujete. Stvari boste videli v lepših barvah, razmišljali boste pozitivno, napredno in svobodno. Prevzemala vas bo potreba po širjenju obzorij in druženju z domačimi. Zaželeli si boste slave in pohvale, kar se vam tudi obeta, če boste le znali izpostaviti svoje prednosti. Diplomatske rešitve bodo tiste, ki bodo vodile k dolgoročnemu izboljšanju poslovnega stanja. Manj primeren je čas za učenje težjih predmetov in kakršnokoli intelektualno delo. Ne bodite presenečeni če bo prijatelj zamudil, ali če se bo pomemben sestanek prestavil, raje se prilagodite ritmu in nikar ne pričakujte sprememb, ker jih ne bo.

V četrtek se luna pomakne v znamenje Dvojčkov, ki bo poskrbela, da se boste vsaj tisti, ki ste rojeni v zračnih in ognjenih znamenjih dobro počutili. Veliko bo klepetov in pogovorov, ne bo pa doseženo bistvo. V tem obdobju se vaše potrebe po hrani povečajo in dosežejo vrhunec. V tem času bo vaša samodisciplina na pravi preizkušnji. Zavedali se boste, da niste sami, ter da družbo potrebujete. S prijatelji si boste imeli ob kavici veliko za povedati, ne bodo pa pogovori usmerjeni v nobeno globino. Zamikalo vas bo branje lahke literature, strokovne knjige pa še kakšen dan pustite na polici. Najboljše se boste počutili tisti, ki ste rojeni v znamenju Vodnarja, Tehtnice in Ovna.

V soboto dopoldne se luna pomakne v Raka. Prisotna bo občutljivost, z ničemer se ne boste strinjali in težko boste ob zahtevnih nalogah ostali umirjeni. Varčevanje bo prava odločitev, saj boste usmerjeni v stabilnost. Odgovore poiščite tudi v nematerialnih stvareh, saj boste veliko bolj odprti za duhovna spoznanja. Povečala se bo potreba po negi, lepoti in skrbi za druge, osredotočili pa se boste tudi na skrb za lastno duševnost. Pogovori s samim seboj bodo zelo izraziti, družba vam tokrat ne bo najbolj odgovarjala.

horoskop.si