Pred vami so pestri praznični dnevi

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 19. do 25. decembra 2016.

Pred vami so pestri praznični dnevi (foto: profimedia) profimedia
19. 12. 2016

Splošna napoved

Praznični teden, ki je pred vami, bo v ponedeljek in torek spremljalo Sonce v znamenju Strelca, zato boste veseli, družabni in spontani ter polni presenečenj. V sredo, ko se Sonce usmeri v znamenje Kozoroga, prehajate v bolj resen čas, poln strogih pravil, lastnega nadzora in analiziranja. Malce težje se boste sprostili, saj vam bodo po glavi ves čas švigale pomembne misli, povezane s poslom, napredkom in denarjem.

Retrogradni Merkur v znamenju Kozoroga lahko povzroči nekaj nejasnosti, napetosti in nesporazumov, vendar le v primeru, če ne boste sledili svojim vzgibom. Za številne bo ta vpliv priročen izgovor, ko vam stvari uhajajo iz rok, ko zamujate pomembne roke, ste prepirljivi, živčni in stvari narobe razumete. Prav tako vam lahko pride prav, če je potrebno nekam varno prenesti jezo zaradi slabe poslovne odločitve, površnosti pri sklepanju pogodb in nepremišljenih nakupov.

Venera se bo v tem tednu nahajala v znamenju Vodnarja, kar prinaša v ljubezenske odnose več dogajanja in strasti. Tokrat boste svobodni, odprti, zazrti v prihodnost in optimistično naravnani. Radi boste šokirali in ugajali tistim, ki cenijo drugačnost in njeno napredno miselnost. Tako v ljubezni kot na splošno v življenju vas bodo privlačili posebneži. Bolj kot čustvena bližina bo za vas pomembna intelektualna enakopravnost ter podobnost razmišljanja. Denar boste tokrat pripravljeni vložiti v izobraževanje, tečaje, delavnice in knjige, veliko manj pa za pomembne nakupe.

Tedenska napoved

V ponedeljek in torek vas bo spremljal vpliv lune v znamenju Device, zato boste bolj zadržani in analitično usmerjeni. Vaš čas bo za vas zelo dragocen in pomembne, zato ga boste delili resnično samo s tistimi, ki si to zaslužijo. Vrednote in spoštovanje bodo na prvem mesu, deležni boste tudi kakšne prijetne geste s strani bližnjih. Prisotnega bo tudi nekaj sarkazma, zato pazite na svoje izražanje. Nikakor si ne dovolite dogajanja prepustiti naključnim vplivom. Vse boste poskušali imeti pod nadzorom in najteže se boste soočali s situacijami, kjer se počutite izgubljeni. V skrbeh boste za svoj materialni položaj, preobremenjeni boste in bolj hladni do drugih.

V sredo vas bo spremljal vpliv lune v Tehtnici, vse skupaj pa bo polepšal še Zadnji krajec. Veliko bo družabnih trenutkov, z veliko komunikacije, pomagajo vam lahko, da se dogovorite, stvari uredite in začenjate uresničevati neko bolj prijazno življenje, tako do narave, kot tudi do soljudi. Predvsem je to čas, ko se boste fizično manj gibali, zato temu prilagodite tudi prehrano, saj ne potrebujete več toliko ogljikovih hidratov, pač pa vaše telo želi več vitaminov in mineralov. Brezskrbno uživajte v harmoniji okusov, barv, struktur, vonjev in zvokov.

V petek popoldne luna pride v znamenje Škorpijona. Hiteli boste, kar se lahko izkaže kot neučinkovit pristop, sicer pa je luna v tem znamenju faktor, ki prinaša manjšo zmešnjavo, kar bo občutiti tudi na področju čustev, kjer so možne glasne besede v smislu izražanja nezadovoljstva. Božični večer bo obarvan z mavrico močnih čustev, ki jih boste tokrat težko nadzirali.

horoskop.si