Prenehajte poveličevati dejanja iz preteklosti

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 27. 6. do 3. 7. 2016.

Prenehajte poveličevati dejanja iz preteklosti (foto: Profimedia) Profimedia
27. 6. 2016

Splošna napoved

Sonce v znamenju Raka prinaša občutljivost in neodločnost, ki vas bosta jezili še posebej v poslovnem svetu. Vračali se boste tudi v stare vzorce, s katerimi pa nikakor ne pričakujte napredka. Ljubezen bo igrala pomembno voljo, vendar ne boste popolnoma pomirjeni. Merkur se bo do srede nahajal v znamenju Dvojčkov, zato izkoristite njegov ugoden vpliv, ki bo okrepil vašo komunikacijo in samozavest. V sredo, ko začne Merkur svoje gibanje po znamenju Raka, sledi nekaj zapletov, občutljivosti in predvsem nejasnosti. Težko se boste osredotočali in zbrali.

Venera v znamenju občutljivega Raka bo poskrbela, da si boste želeli bližine domačih in ljubljene osebe. Vse kar se bo dogajalo, vas lahko vznemiri, saj nikakor ne boste sposobni zadev sprejeti takšnih kot so. Živeli boste v svojih sladkih sanjah, ki pa jih lahko prekine kakšna konkretna odločitev. Mars, ki se bo začel gibati v direktni smeri bo tokrat prijazen še posebej do tistih, ki so se vam v zadnjem obdobju nizale nepredvidljive težave. Končno boste spregledali bistvo in končno boste pripravljeni na premike. Še vedno boste deležni vpliva retrogradnih planetov, zato se nikar ne vdajajte v slabo voljo in si ne pripisujte vloge žrtve.

Tedenska napoved

V ponedeljek boste stopili z vplivom lune v znamenju Ovna. Vašo odločnost pa bo še dodatno okrepil vpliv Zadnjega krajca. Usmerjeni boste v konkretne podvige, vse bo moralo potekati tako, kot ste si zamislili, v nasprotnem primeru boste težko ostali potrpežljivi in prilagodljivi. V teh dneh vsi bolj ali manj brezglavo divjamo naokrog, zato je razumljivo, da se vam lahko hitro pripeti kakšna nezgoda in še posebej pozorni bodite na področje glave.

V sredo sredi dneva se bo ozračje močno umirilo, saj luna preide v Bika, kjer izraža svoje najboljše lastnosti. Privlačili vas bodo umetnost, narava, dobra hrana. V dobri družbi se boste predajali užitkom vsega estetskega, lepega in okusnega. Vendar pa se to lahko hitro sprevrže v pretirano užitkarstvo, torej če želite izgubiti kakšen kilogram, boste morali uporabiti močno voljo. Izkoristite ta vpliv za zdravljenje z zemljo ali bioenergijo, za masažo, izlet v naravo, morda za delo na vrtu ali doma. Z lahkoto boste vnesli več romantike in topline v odnose s svojimi bližnjimi. Z nežnimi trenutki in majhnimi pozornostmi si boste prav gotovo pričarali čudovito energijo.

V petek popoldne luna spremeni svojo smer. Nahajala se bo v ozvezdju Dvojčkov, kar prinaša razigranost in sproščeno komunikacijo. Veliko drobnih opravkov bo kradlo vaš čas. Veliko komunikacije in nenehno tekanje naokrog vas lahko malce utrudi. Polni boste nemirne energije, neprestano boste na preži za dogajanjem. V vsakem trenutku se bo dogajalo toliko stvari, ki vas bodo zanimale, vašo pozornost pa bodo neprestano motile nove zadeve, zato o umirjenosti tokrat ne bo sledu. V medsebojnih odnosih boste bolj površinski, globoki pogovori vam ne bodo ravno pisani na kožo. Tudi razumevanje drugih ne bo najbolj podkrepljeno s čutnostjo.

V nedeljsko popoldne boste zakorakali z luno v znamenju Raka in lahko se veselite romantičnih in nežnih priložnosti, ki se bodo vrstile ena za drugo.

horoskop.si