Prihaja bolj strastno obdobje

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 23. do 29. oktobra 2017.

Prihaja bolj strastno obdobje (foto: profimedia) profimedia
23. 10. 2017

Splošna napoved

S Soncem, ki v ponedeljek preide v znamenje škorpijona, se začenja bolj strastno obdobje, polno skrivnosti, magnetične energije in pestrega dogajanja. Prelomnice, ki bodo nekoliko nenavadne in bodo povezane z zaključevanjem, bodo od vas zahtevale popolno osredotočenost in prilagajanje, ki ne bo enostavno. Razigrane situacije in akcija bodo ključ do boljših situacij in stabilnega počutja. Besede bodo z lahkoto tekle z jezika, zato pazite pri občutljivih ljudeh, da jih ne užalite s svojim sarkastičnim nastopom. Merkur v škorpijonu bo poskrbel, da bo na področju dela in denarja prevladovala ustvarjalna energija, zato lahko v tem tednu pričakujete še kakšno dodatno možnost zaslužka. Previdni bodite predvsem pri dogovorih, izogibajte se kompliciranju in zamujanju.

Venera in Mars se bosta nahajala v znamenju nežne in elegantne tehtnice. Zdravstvene težave, ki so vas še pred kratkim pestile, vam ne bodo več povzročale velikih zapletov, saj boste na tem področju veliko bolj dosledni. Začrtali si boste ljubezensko pot, ki pa se lahko še nekoliko oteži, saj obstaja nevarnost, da boste določene zadeve jemali preveč lahkotno, ter da se boste težko odločili, kaj je tisto, kar je za vas resnično nujno potrebno. Bodite zasanjani, sproščajte duha, meditirajte in se usmerite v nežnosti ter romantične podvige, ki prinašajo v razmerja dodatno zbližanje in dober občutek.

Z Jupitrom v znamenju škorpijona in njegovimi aspekti boste imeli priložnost, da po zakonu privlačnosti privabite vse tisto, kar ste v preteklosti vložili. Čas bo primeren za akcijo, povezano s projekti, priporočljivo pa je, da ne odlašate preveč. Vaše kreativne sposobnosti bodo sedaj prišle bolj do izraza in vse to vas bo notranje obogatilo.

Tedenska napoved

V ponedeljek vas bo vodil vpliv lune v znamenju strelca. Zbujala bo občutek svobode, zato boste strmeli k večjim prostorom, ki dihajo in aktivnostim na svežem zraku. Ker boste poudarjena atributa idealizem in romantika, se boste brez omahovanja spusti v ljubezensko zvezo ali brez pomisleka nekomu posodili denar, potem pa ste lahko razočarani, ob spoznanju, da so vas le izkoristili. 

V torek prihajajo težke energije, ki jih prinaša konjunkcija med Luno in Saturnom. Tesnoba, resnost in varčnost vas bodo vznemirjali na vsakem koraku, zato se boste težko osredotočili in zbrali. Čut za dolžnost in odgovornost vam prinaša nekaj dodatnih obremenitev. Pojavijo se lahko prebavne težave, revmatizem in zobobol.

V sredo bo posel na prvem mestu, saj luna pride v kozoroga. Ne dovolite si dogajanja prepustiti naključnim vplivom, ampak vse skupaj skrbno načrtujte. Najteže se boste soočali s situacijami, kjer se počutite izgubljeni in zmedeni. Prihajajo tudi različni izgovori in dolge razlage, ki vas lahko vznemirijo, saj boste želeli le bistva in dejstev. Tudi v četrtek boste ozko usmerjeni k čim večji produktivnosti in zaslužkom.

V petek popoldne, ko luna pride v znamenje vodnarja, prihajajo razjasnitve, obarvane z živahnostjo. V vas bo ta vpliv vdahnil malce ekscentričnosti, s čimer pa ni nič narobe, saj je prav to tisto, kar vas bo naredilo drugačne od drugih. Poleg tega vas bo obdaril tudi z veliko mero inteligence, ki vam lahko pomaga pri reševanju življenjskih izzivov in doseganju zastavljenih ciljev.

V soboto boste s Prvim krajcem, v katerem pospešeno deluje vse, kar vnašamo v telo, notranje zadovoljni in usmerjeni k korakom, ki obljubljajo izboljšanje počutja in zdravja. Hrana bo bolj hranljiva, zdravila bodo učinkovitejša, vi pa boste spočiti in optimistično naravnani v nedeljo stopili v zimski čas.

horoskop.si

Preberite si še: