Prihaja vpliv Sončevega mrka

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 12. do 18. februarja 2018.

Prihaja vpliv Sončevega mrka (foto: profimedia) profimedia
12. 2. 2018

Splošna napoved

Z ugodnim Soncem v znamenju vodnarja boste do nedelje izžarevali simpatičnost, ki lahko v prijateljskih odnosih preraste celo v nekaj več. Imeli boste občutek, da vam modni nakupi polepšajo dan, zato boste strmeli tudi k takšnim, ki so lahko malce nepremišljeni, vendar zabavni, če se boste želeli spraviti v dobro voljo. Vaša dobra volja se bo širila v okolico, še posebej med ljudmi, ki so vam skoraj v vsem naklonjeni. Strmeli boste po novostih, prehitevali zadeve, vendar brez motivacije in vztrajnosti žal ne bo šlo, s čimer se boste morali sprijazniti, v nasprotnem primeru lahko kakšen načrt ali sestanek splava po vodi. Vaše razmišljanje bo bliskovito in z lahkoto se boste znašli z vsakim sogovornikom, ki se bo pojavil na vaši poti. Vsekakor pa boste pripravljeni poslušati, brez da bi skakali v besedo. V nedeljo se Sonce začne gibati v znamenju rib, zato se počasi pripravite na bolj občutljivo obdobje.

Merkur v znamenju vodnarja bo spomnil na pretekle napake, ki jih boste lahko popravili, omogočil vam bo tudi drugačne odzive in spremembe. Dobro je, da izkoristite ta teden za to, da opravite pregled nad svojimi dejanji, ugotovite na katerih področjih izgubljate največ energije in katera sodelovanja vam ne prinašajo koristnih rezultatov, saj z vsem tem le izgubljate energijo. V nedeljo preide Merkur v znamenje rib, zato se boste težko suvereno odločali, prihaja pa čas ustvarjalnosti in kreativnosti.

Na osebnem in ljubezenskem področju boste zaznavali energijo Venere v znamenju rib. Obdobje bo namenjeno celjenju ran in razreševanju odnosov. Tokrat boste lahko razrešili in prekinili vse nezdrave odnose in navade, ki vas še vedno vlečejo v stare vzorce.

Če ste izgubljeni je ta čas najbolj ugoden za ugotovitve, kaj si sploh želite. Soočali se boste tudi s svojo neodgovornostjo in kako trdno resnično stojite na realnih tleh v življenju ter ali izpolnjujete svojo vlogo v razmerju. Dokažete lahko svojo sposobnost pogajanja, ter se pogovorite o pomembnih zadevah in globinah. Strast bo bolj zadržana in nevidna, kar bo zmotilo pripadnike ognjenih in zračnih znamenj, ki boste hrepeneli po njej. Nerealne misli, ki se vam bodo občasno pojavljale boste znali nadzirati, tudi vaše želje bodo odlično sprogramirane, vendar še vedno malce nerealne.

Mars v znamenju strelca bo razblinil nezadovoljstvo in dodal več dogajanja v obstoječa razmerja. Proučite svoje življenje in videli boste, katera področja so postala obremenjujoča, kajti potrebno bo narediti korak naprej. Vzeti si boste morali več časa, narediti spremembe v svojem urniku, pozabiti na zadovoljevanje potreb in pričakovanj drugih ter poskrbeti izključno zase. Sposobni se boste boriti, z besedami in dejanji, samo da bi dokazali, da imate prav. V odnosih bo prisotnega veliko smeha in dobre volje, predvsem zaradi vaše prisrčnosti in sproščenosti, ki jo boste izžarevali.

Jupiter v znamenju škorpijona bo v tem tednu poskrbel, da vam bodo določene situacije naklonjene, ter da boste notranje napetosti in razočaranja nekoliko lažje prenašali.

Tedenska napoved

V ponedeljek stopate z luno v kozorogu. Ta vpliv vas vzpodbuja k delavnosti, osredotočenosti in marljivosti. Pazite na prehrano in uživajte zdrave, lahke obroke, ki bodo dvignili nivo vaše energije. Časa za lenobo ne bo, saj boste močno obremenjeni z delom in finančnim področjem, ki ga lahko obogatite. Konjunkcija med luno in Plutonom bo nekoliko zamajala vaše prepričanje, prinaša tudi nekaj ljubosumja, borbenosti in bolj agresiven pristop.

V torek popoldne pride luna v vodnarja, zato boste začeli iskati svojo svobodo. Vse situacije, kjer bi morali biti resni in odgovorni, vas bodo močno utesnjevale, hrepeneli boste po pustnem rajanju. Za prekinitev partnerstva, ki vas obremenjuje, je zdaj pravi trenutek, zato nikar ne odlašajte, če ste se namenili končati določen odnos.

Na Valentinov dan v sredo boste z zračno luno sproščeni in prepričani v svoj prav. Toplo razprostrta čustvena rast bo v polnem teku, čeprav je morda ne boste takoj opazili. Radodarnost bo lastna nagrada, še posebej, če je niste iskali in bo prišla ravno ob pravem času. Predvidevanje želja in potreb drugih je lahko vaša vstopnica za uspeh. Potovanje, branje in izobraževanje bodo razširjali obzorja in prinašali priložnosti.

V četrtek se vam lahko zgodi, da se boste že zbudili slabe volje, saj prihaja vpliv Sončevega mrka, ki že od nekdaj napoveduje nepredvidene dogodke, neverjetna naključja, nesreče v zelo nenavadnih okoliščinah, nemire in škandale, zato to nikakor ni ugodno obdobje za pomembne projekte in dejavnosti. Dogajanje bo tako intenzivno, da vam lahko vse niti uidejo iz rok in težko boste kontrolirati svoja dejanja.

V petek luna pride v znamenje rib in v kombinaciji z ugodno konjunkcijo si lahko obetate veliko nežnih energij ter predvsem željo po harmoniji. V tem času vas ne sme presenetiti ponudba za novo delo, nepričakovan vir dohodka, začetek posla, dobra poslovna priložnost ali sklenjena kupčija, zato ostanite budni.

V soboto bo konjunkcija med luno in Neptunom okrepila vaš notranji svet doživljanja. Bolj boste občutljivi, psihično in telesno, zato se nikar preveč ne izpostavljajte. To ni čas za pretirane fizične napore in energične športne aktivnosti, saj vam energije primanjkuje. Čas je primernejši za ukvarjanje s samim sabo, zato se brezskrbno prepustite svojim sanjam.

V nedeljo popoldne bo luna v ovnu okrepila dogajanje in vaš ego postavila na pravo mesto. Zablestite, da boste izžarevali moč, dostojanstvo in življenjsko energijo.       

horoskop.si

Preberite si še: