Napoved za ta teden: Prihajajo nežne energije in zasanjanost

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 18. do 24. 2. 2019.

Napoved za ta teden: Prihajajo nežne energije in zasanjanost (foto: unsplash) unsplash
17. 2. 2019

Splošna napoved

Sonce v ponedeljek začenja novo, bolj zasanjano pot, saj preide v znamenje vodnih rib, kjer skuša poudariti vašo intuicijo in vas usmeriti, da se približate svojemu notranjemu bistvu. Nežne energije, ki se bodo prepletale, bodo ustvarile sicer umirjeno, skladno vzdušje, vendar boste bolj občutljivi in težko se boste v primeru težav prepričali, da bo še vse dobro. V ljubezenskem odnosu bo prevladala energija, ki vas bo popeljala v lepe komplimente, le prave strasti tokrat ne boste zaznavali. Zamišljeni, zasanjani in polni idej, vendar ne dovolj prodorni se lahko zatečete v svoj svet.

Področje izobraževanja bo od vas zahtevalo poglabljanje, vendar lahko naletite na težave, kako izluščiti bistvo. Ko se boste želeli primerjati z drugimi, nekako ne boste videli realne slike, kar vas lahko zavede. Tudi resne odločitve in prekinitve v tem času niso najbolj modra odločitev, saj se lahko sprevrnejo v kaos. Zaradi navideznega nezadovoljstva vas lahko ponese v razne razvade, ki se jim boste težko ubranili.

Ustvarjalnost bo močno izražena, zato bo čas namenjen še posebej umetniško usmerjenim. Težko pa boste svoje kreativne izdelke v tem času prodali. Bolj bo poudarjeno prepletanje mnenj, ki pa ne bodo vsebovala dovolj odločnosti. Merkur v znamenju rib v tem tednu ne bo najboljša popotnica za poslovno naravnane, saj se vam bo ves čas zdelo, da se vse skupaj odvija preveč počasi in na preveč zapleten način, kar vas lahko popelje v nervozo. Novosti vas lahko sicer pritegnejo, vendar na vašem seznamu raje odkljukajte vse tisto, kar vas čaka nedokončano, da si vsaj nekoliko povrnete občutek, da ste koristni.

Čustveno področje, ki ga bo Venera v znamenju kozoroga postavila iz vrha seznama vaših zanimanj, bo sicer na prvi pogled stabilno, po drugi strani pa se z njim ne boste preveč ukvarjali. Želje in skriti občutki bodo intenzivni, vendar jih ne boste dvigovali na površje. Dovolj vam bo, da je ljubljena oseba za vas tukaj, da se ob njej počutite varno. Če ste običajno bolj ljubosumne narave, bo ta teden za vas ugoden, saj boste tokrat sposobni celo verjeti in zaupati. Pretirano govorjenje in komplimenti vas bodo utrujali, zato se jim boste izognili in skušali zaznavati le dejstva.

Mars v znamenju bika bo vaša rešilna bilka, če vas čaka kakšen pomemben sestanek ali zadeva, povezana z denarjem, saj bo poudaril vašo premišljenost in vas vodil do zaključkov. Misli in situacije bodo zahtevne, vendar se boste s poudarjeno vztrajnostjo uspeli motivirati, brez da bi vas ovire zmotile ali zaustavile.

Tedenska napoved

Z luno v znamenju leva bo začetek tedna prava energijska eksplozija, saj se boste razveselili vsega in vsakega. Povečan občutek samozavesti, pogumen nastop in želja po napredku bodo vaše vodilo, ki vas bo popeljalo k lažjim soočenjem in aktivno preživetemu času. Odnosi bodo odprti, s komunikacijo lahko dosežete marsikaj, izognite pa se pretiranemu hvaljenju, saj vas lahko označijo za samovšečne.

V torek bo Polna luna razburkala dogajanje, vendar zaradi znamenja device bolj v analitični smeri. Zahtevnost, ki jo boste zaznavali na vseh področjih vas lahko utrudi. Zanimalo vas bo področje zdravja in prehranjevanja, vendar boste tako obremenjeni, da boste v vsem preveč komplicirali. Tudi odnosi ne bodo najbolj enostavni, napačno povedana beseda pa lahko zaneti prepir, ki ga še dolgo ne boste pozabili. 

V sredo vas bo z zemeljskimi energijami vodila potreba po redu in natančnosti. Vsak nesporazum ali zamuda vas lahko spravi v slabo voljo, zato se poskusite pomikati po poteh, ki ste jih sami začrtali, v tem primeru lahko krivite le sebe.

V četrtek popoldne luna preide v zračno tehtnico in njena lahkotnost vas bo razbremenila in odplaknila negotovo energijo preteklih dni. Razveselili se boste vsake priložnosti, tudi če bo zelo majhna. Presenečenja ne bodo redka, prav tako se boste v pogovorih končno lahko sproščeno pogovarjali in delili nasvete, ki bodo modri. Približali se boste resnici, ki ste jo iskali nekaj časa, ženske pa se boste z veseljem podale denimo h kozmetičarki in si privoščile prijetno nego.

V petek se ne bojte, da bi se zapletli v prepir, saj bo luna v tehtnici poskrbela za harmonijo, ki jo boste zaznavali na vseh področjih. Umirjeni boste tudi v kočljivih situacijah, ljubezen pa bo tista, ki vam bo podarila krila, le uporabiti jih bo treba. Kreativnost, ki bo povečana vas bo zvabila k ustvarjanju in to bo tisto, kar vas bo navdihnilo z novimi energijami. Prebudila se bodo tudi globoka čustva, ki pa jih lahko na trenutke narobe interpretirate, saj boste zelo neodločni.

V soboto popoldne, ko luna preide v znamenje škorpijona vas bodo objele divje, strastne energije, ki prinašajo živahen tempo dogajanja. Skrbi vas bodo sicer obremenjevale, vendar se boste znali od njih pravi trenutek odklopiti in uživati s polno paro, še posebej v nočnih urah, ki bodo imele svojo moč. Spolnost bo pestra, saj boste sproščeno in radovedno uživali tudi v kakšnih nenavadnih situacijah, le umirjeni ne boste najbolj, vendar vas to ne bo motilo. Težko se boste tudi prilagajali, saj boste želeli uveljavljati svojo voljo.

horoskop.si

Poglejte si še:

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri