Reševanje zadev iz preteklosti vas vodi v lepšo prihodnost

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 12. do 18. marca 2018.

Reševanje zadev iz preteklosti vas vodi v lepšo prihodnost (foto: profimedia) profimedia
12. 3. 2018

Splošna napoved

Polni razmišljanja boste in na trenutke celo nekoliko melanholični, saj bo Sonce v znamenju rib poglobilo vaše doživljanje in privabilo na plano tudi neljube situacije, ki jih bo počasi potrebno popeljati do konca. V preteklem obdobju ste doživeli kar nekaj pretresov in zdaj je čas, da se iz njih naučite tudi kakšne pomembne življenjske lekcije. Bolj kot spolnost vas bo zanimala duhovna povezanost. Samski boste malce opustili lov, toda ko boste nehali iskati, vas bo ljubezen nepričakovano našla. Osvajali boste z nežnostjo in prikupnostjo. Umirjeni trenutki v zavetju doma bodo vaš najboljši čas, poln globokih občutkov. Teden je ugoden tudi za oddih v dvoje, če si ga lahko privoščite. Lenobno razpoloženje, ki traja že nekaj časa, se bo nadaljevalo. Brez slabe vesti si privoščite počitek, saj prihaja kasneje dinamično obdobje, ko vam bodo skrite zaloge energije prišle še kako prav.

Kreativni in polni idej boste z Merkurjem, ki se giba po znamenju ovna, tudi dovolj odločni, da boste zamisli znali udejanjiti. Tokrat ne boste pretirano zapravljivi, vendar tudi zaslužki ne bodo veliki, kar vas lahko malce obremeni in povzroči nekaj strahu pred prihodnostjo. Izkoristite to obdobje za kovanje dolgoročnih načrtov, saj bodo vaše misli zbrane in prodorne. Umirjeni boste in strateško naravnani, kar vam bo koristilo pri poslovnih odločitvah, ki zahtevajo preudarno razmišljanje. Merkur s svojimi aspekti prinaša nedolžen šarm. Hitro boste razmišljali in sklepali. Pojavi se lahko nekaj težav s koncentracijo in hitro lahko izgubite zanimanje, ter stare ideje zamenjate za nove.

Z Venero v znamenju ovna se na področju ljubezni v tem tednu ne boste najboljše znašli, saj boste prehitri, neučakani in težko boste nasprotni spol prepričali v globoke pogovore. Prihaja aktivnost, zato se lahko začnete hitro dolgočasiti, nenehno vas bodo morali presenečati in animirati. V spolnosti boste dominantni in iznajdljivi, privlačile vas bodo nenavadne situacije. Ta vpliv lahko sproži hitre in spontane čustvene odzive, ki so lahko odskočna deska za konflikte, v katerih se lahko hitro znajdete. Zaljubite se lahko na prvi pogled in takoj pokažete svoja čustva, vendar nikar ne pretiravajte.

Z močnimi energijami Marsa v znamenju strelca boste neodvisni, ter usmerjeni k lastnemu zadovoljstvu. Vaša komunikacija bo neposredna in če hočete slišati resnico, v tem tednu vprašajte, saj boste prišli do pravih odgovorov. Tudi če nočete slišati resnice, jo boste tokrat verjetno slišali. Opazili boste vse napake, seveda drugih, svojih pa ne boste videli, saj boste prepričani, da ste najboljši. V soboto, ko preide Mars v znamenje kozoroga, boste postali bolj premišljeni, resni in hladni. Zanimale vas bodo le konkretne rešitve, ter področje dela in denarja, kateremu boste posvečali več pozornosti.

Tedenska napoved

V ponedeljek boste stopili z luno v znamenju kozoroga. Ta vpliv vas bo postavil na realna tla, vaše ambicije pa ne bodo nič manjše kot v preteklih dneh, le bolj realne in oprijemljive, cilji pa bolj konkretno zastavljeni. Prinaša vam izjemno vztrajnost in disciplino, s katerima se boste odločno pomikali naprej. Konjunkcija med luno in Plutonom pa prinaša agresivne in silovite premike, ter nekaj zmede, ki je pozno zvečer, ko luna preide v strelca ne boste več čutili.

V torek in sredo boste z vplivom lune v kozorogu resni in vztrajni. Prisotnega manj občutka za osebne stvari, ki jih lahko nekoliko zanemarite. Hrepeneli boste po miru in samoti, v kateri se boste lahko popolnoma zbrali. Slišite lahko kakšen očitek, da ste hladni in nedostopni. Urejeno in zgledno zasebno življenje vas bo pomirjalo in vam dajalo občutek varnosti. Ne bodite presenečeni, če bodo na dan privrele težave, pred katerimi ste si dolgo zatiskali oči, dojemali jih boste kot dolžnost, s katero se morate čim prej spoprijeti. Poiskali boste konstruktivne rešitve, ki vas bodo premaknile iz točke nezadovoljstva.

V četrtek dopoldne preide luna v znamenje nežnih rib. To je zelo čustveno in ljubeče obdobje. Če se bodo pojavile težave, boste nagonsko pomagali drugim, brez slabe vesti. Dobrodošla bo vsaka sprostitev v polnem pomenu besede, ter dolg, krepčilen spanec. Še posebej se posvetite nogam in jim privoščite izdatno nego. Kljub potrebi po samoti boste na trenutke začutili tudi potrebo po druženju. Odgovarjali vam bodo tisti, s katerimi lahko delite občutke in svojo energijo.

V petek vas bo spremljala konjunkcija med luno in Neptunom, zato bo dan naporen in poglobljen na vseh področjih. Najboljše se boste počutili v svetu svojih sanj, kamor se boste tudi največ umikali. Za druženje in pogovore ne boste najbolj razpoloženi, zato kakšno srečanje ali sestanek raje prestavite. Tudi v soboto boste izjemno čutni in romantično razpoloženi. Dobrodelnost in človekoljubnost bosta naraščali. V ljubezni boste nagnjeni k sanjarjenju, ki vas lahko zapelje v idealiziranje. Bolj kot v nekoga drugega boste zaljubljeni v ljubezen samo.

Sobota bo umirjena in povezana z delom na sebi, zvečer, ko luna pride v znamenje ovna, pa vas bo razganjalo od odvečne energije, zato se odpravite ven med ljudi in se popolnoma prepustite pozitivnim energijam ognjenega znamenja. V teh dneh ne boste toliko razmišljali o drugih, ampak izključno o sebi. Nesrečni in živčni boste, če boste morali predolgo čakati v vrsti. Čeprav boste individualisti, bi se morali bolj zavedati, da lahko tudi sodelovanje prinese veliko koristi.

V nedeljo vam konjunkcija med Luno in Venero prinaša ugodno energijo, primerno za nov začetek ali zgladitev preteklih sporov. Zelo odprti boste za alternativne zadeve, vendar se boste vsega zaradi lune v ovnu hitro naveličali. Zelo močno boste občutili svoje telo in se zavedali njegovih potreb, prav nič pa ne boste  pri tem komplicirali.

horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri