Skozi teden bo luna naraščala, zato bo vse imelo krepilen učinek

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 20. do 26. 8. 2018

Skozi teden bo luna naraščala, zato bo vse imelo krepilen učinek (foto: unsplash) unsplash
19. 8. 2018

Splošna napoved

Sonce v znamenju leva počasi zaključuje svoj cikel, torej imate do četrtka možnost, da si izborite tisto, kar smatrate da vam pripada, in sicer na energičen in samozavesten način. Zelo boste ponosni nase in na svoje neverjetne dosežke. Hrepeneli boste po prepoznavnosti, priznanjih in spoštovanju. V medsebojnih odnosih boste plemeniti, romantični, ter hkrati zaljubljeni v dramo, ki se zaključuje v četrtek, ko prihajajo energije Sonca v znamenju device.

Resen pristanek na realnih tleh marsikomu ne bo všeč, tisti, polni motivacije, pa si boste z veseljem zavihali rokave in se na analitičen način podali v akcijo.  Pri delu boste izredno prilagodljivi, iznajdljivi in pripravljeni delati, vse dokler zadeva ne bo takšna, kot ste si jo zastavili. Čeprav boste veseli pohvale in si jo nedvomno zaslužite, pa vas lahko preveč komplimentov hitro spravi v zadrego. S tem vplivom si ne boste znali vzeti dovolj časa zase. Kot da bi se sramovali svoje potrebe po počitku in sprostitvi. Bolje vam bo šlo na področju dela in denarja kot v odnosih, saj boste težko pokazali prava čustva in se težko odprli tudi v primeru težav.

Če si želite imeti glavno besedo pri vsaki stvari, je Merkur v znamenju leva odlično pomagalo do vašega želenega napredka. Zelo lepo se boste znali izražati in zanimivo pripovedovati razne zgodbe. Želeli si boste, da cel svet razume in spoštuje vaše misli in pridobljeno znanje. Knjige, znanje in pogovori se bodo v tem tednu prepletali s prijetno energijo. Tokrat boste trmasti pri svojih prepričanjih in težko vas bo prepričati v nasprotno od tega, v kar verjamete. Zamikalo vas bo, da raziščete svet. To je vpliv, ki vas usmerja, da bi morali postati bolj komunikativni in spregovoriti o sebi, ter o svojih skritih načrtih.

Venera, ki se bo v tem tednu nahajala v Tehtnici širi občutek čustvene harmonije in notranjega ravnovesja. Z njenim vplivom boste v ljubezenskih odnosih taktični, diplomatski in prepričljivi. V konfliktih boste tokrat z lahkoto poiskali prostor za dialog in kompromis. Poudarjeno bo izžarevaje notranje in zunanje lepote ter predvsem topline. Umirjeni boste pripravljeni tudi prisluhniti drugim. Vaš okus bo prefinjen, zamikali vas bodo tudi nakupi povezani z modo in lepoto.

Mars v znamenju kozoroga, boste v retrogradni smeri čutili kot pomanjkanje volje, dvomljivost in nemirnost. Če lahko, se izognite novim začetkom in večjim ciljem. Pojavijo se lahko strahovi in napete misli, ki bodo motile vašo harmonijo. Nikar v tem obdobju ne vztrajate do konca, boljša rešitev je, da popustite. Bodite v tem tednu bolj pozorni na svoje želje, konkretno si postavite cilje, razmislite, kaj si resnično želite in bodite predvsem potrpežljivi.

Skozi teden bo luna naraščala, tako boste postali dovzetni za sladkosnednost, kar se lahko takoj pozna na predelu trebuha in bokov. Vse, kar boste skozi teden sprejemali, bo imelo krepilen in obnavljajoč učinek. Prehranjujte se nizkokalorično, vendar z veliko vitamini in mineralnimi snovmi.

Tedenska napoved 

Ponedeljek z luno v znamenju strelca bo pravi adrenalinski pohod, še posebej za tiste, ki hrepenite po spontanosti in nenavadnih odločitvah. Varnost bo v vaši notranjosti prinašala občutek svobode, zato boste usklajeni z naravo in aktivnostmi na svežem zraku. Idealistično in romantično se boste brez omahovanja spustili v ljubezensko zvezo ali brez pomisleka nekomu posodili denar.

V torek prehaja luna v znamenje kozoroga, še več resnosti pa prinaša konjunkcija med luno in Saturnom. Povečan bo čut za dolžnost, zato se vam bodo nakopičile razne misli, ki vas bodo obremenjevale in vam preprečevale svobodne odločitve. Pojavi se lahko tudi občutek krivde, ki ga skušajte čim bolj nadzorovati, skratka vse se vam bo dozdevalo težje dosegljivo kot je v resnici. Ne bodite presenečeni, če vas bo sredi noči začel boleti zob.

V sredo prihaja s konjunkcijo med luno in Plutonom notranja borba. Povečano bo hrepenenje, ki ga bo spremljala močna strast. Zapletete se lahko v konflikte, avanture, nesporazume, saj se bo vse odvijalo hitro in predvsem nepremišljeno. Intuicija in intelekt vas bosta rešila pred dramatičnimi situacijami, saj se boste znali odločati v pravi smeri.

V četrtek boste nestrpni in netolerantni. Konjunkcija med luno in Marsom prinaša ogromno energije, tako fizične, kot tudi psihične, le usmeriti jo bo potrebno pravilno. Težave lahko zajamejo ginekološko področje in predel glave, zato bo šport odlična rešitev, da se soočite z notranjimi bremeni in jih skušate premagati. V večernih urah bo luna nadaljevala potovanje v znamenju vodnarja, zato se bodo napetosti počasi razblinile.

V petek in soboto boste z luno v vodnarju izredno iznajdljivi. Povečana bo želja po novostih in druženju s prijatelji. Ta vpliv prinaša nekaj ekscentričnosti, s čimer pa ni nič narobe, saj je prav to tisto, kar vas bo razvedrilo. Poleg tega prihaja tudi velika mera inteligence, ki vam lahko pomaga pri reševanju življenjskih izzivov in doseganju zastavljenih ciljev.

V nedeljo boste s Polno luno v znamenju rib največ storili zase, če si boste dovolili sanjariti. Privoščite si več spanja, glasbo, dobro hrano, skratka umaknite se resnim opravilom. Idealno obdobje za odkrivanje svojih talentov. Uživajte lahko hrano, sicer se lahko pojavijo težave. Dan je kot naročen za refleksno masažo stopal, sprostitvene vaje, jogo ali knajpanje. Ne bodite presenečeni, če bodo vsi okoli vas nerazpoloženi in občutljivi.

horoskop.si

Poglejte si še:

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri