Pred vami je razgibano obdobje s Soncem v znamenju Vodnarja

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 23. do 29. januarja 2017.

Pred vami je razgibano obdobje s Soncem v znamenju Vodnarja (foto: profimedia) profimedia
23. 1. 2017

Splošna napoved

V tednu pred vami boste pomislili na novosti in nenavadne podvige, vendar se nikar preveč hitro ne odločajte, saj bi lahko spregledali pomembno bistvo ali preprosto naredili napako, ki bi si jo kasneje morda očitali. Komunikacija bo pestra, s sabo bo nosila tudi nekaj zbadljivosti, zato pripomb prijatelja v tem obdobju ne jemljite povsem resno. Na fizičnem področju boste zelo aktivni, saj vas bo ravno gibanje sproščalo in vas postavljalo na mesto zadovoljstva.

Merkur v znamenju Kozoroga sicer prinaša željo po resnem delu, konkretnih rešitvah in uspeh, vendar se boste težko popolnoma osredotočili, saj vam bo primanjkovalo kreativnosti in možnosti za tveganje, ki bi vam tokrat še kako prav prišla.

Venera v znamenju Rib prinaša na ljubezensko področje umirjenost, željo po globini in skrivne misli, ki lahko obogatijo vaš odnos. Čeprav ne boste popolnoma sproščeni, vas bodo določene prijetne geste popeljale v ljubko sanjarjenje in prepuščanje čustvenim vzgibom. Mars v znamenju Rib prinaša nekaj nesigurnosti povezanih z večjimi odločitvami, vendar le do petka, ko preide v znamenje prodornega Ovna, kar za vas pomeni lažji napredek in kakšna pohvala več.

Tedenska napoved

Ponedeljek z luno v znamenju Strelca bo sproščen dan, poln optimizma in šale. To tudi ni čas, ko bi lahko ohranili zadeve samo zase, zato je možno, da po nesreči izdate kakšno skrivnost, kar lahko kasneje obžalujete. Kljub nenehnemu hitenju lahko pozabite na uro, zato boste raztreseni in pozabljivi. Na vprašanje, kako si, boste odgovarjali optimistično in nasmejano. Spontana druženja se lahko tokrat prevesijo v živahno zabavo, pripravljeni boste ušpičiti številne neumnosti, samo da vam ne bo dolgčas.

V torek pozno zvečer luna pride v Kozoroga, ki prinaša nekaj več resnosti in predvsem premišljene odločitve. V vas bo ta vpliv spodbudil potrebo po samoorganiziranju, vendar pa se to velikokrat izrazi kot pretirana kritičnost in ukvarjanje z nepotrebnimi skrbmi, ki bi lahko počakale. Čustva bodo počivala, težko se boste soočali, zato pomembne pogovore raje malce prestavite.

V petek, ko luna preide v znamenje Vodnarja, se vam bodo začele dogajati zanimive zadeve. Sposobni se boste nadzirati, kljub temu pa si boste dovolili kaj prijetnega in razigranega. Rešila vas bo goreča strast v medsebojnih odnosih, čas je zelo primeren tudi za zaljubljene, vendar nekoliko znižajte svoja prvotna pričakovanja, da ne boste na koncu razočarani, če ljubljena oseba ne bo pokazala dovolj zanimanja.

Nedeljsko popoldne z luno v znamenju Rib bo bolj ležerno, na plano pa lahko priplavajo tudi čustva, za katera ste bili sigurni, da ste jih že razčistili.

www.horoskop.si

Preberite še: 5 stvari, ki jih razumejo le stare duše