Staro se poslavlja, prihaja nova energija

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 30. 12. do 5. 1. 2020.

Staro se poslavlja, prihaja nova energija (foto: profimedia) profimedia
30. 12. 2019

Splošna napoved

Teden, ki simbolizira zaključek starega in vstop v novo, vas vodi, kljub prazničnim rajanjem, k iskanju realnih priložnosti. Uporabite energije Sonca v kozorogu za uresničevanje skritih želja. 

Počasi prehajate v obdobje vztrajnosti in uspeha. V ospredje prehaja odgovornost, kar lahko odlično unovčite tudi tisti, ki vas čakajo težji podvigi, ki vam že dlje časa povzročajo preglavice. Prazne fraze in neumnosti vas tokrat ne bodo zanimale, saj boste preveč obremenjeni z resnim delom in strožjimi pristopi. Brezglavo zapravljanje vam ne bo pisano na kožo.

Skupno delo lahko s pomočjo prilagajanja prinese veliko boljše rezultate, uspešni pa boste tudi na individualni ravni. S preteklostjo in ostalimi točkami, ki so se tkale v starem letu, boste sedaj zaključili, ostane le še nekaj manjših korakov, ki jih bo potrebno narediti, da preidete v bolj spontano obdobje. Pričakujte občutek zmage, uspeha in zadovoljstva. Strasti in čustva boste morda bolj težko izražali spontano. Naleteli boste tudi na odzive, ki bodo povečali vašo dvomljivost.

Vaše poteze bodo z Merkurjem v znamenju kozoroga skrbno dodelane, izpeljane natančno, tveganje pa vam tokrat ne bo najbolj po godu, zato se boste zatekali k zanesljivim možnostim. Pomembnim dejstvom se boste težko izognili, manj pa bo razglabljanja in razlaganja zadev v nedogled. Ta vpliv bo povečal pomembnost področja dela in kljub temu, da vas bodo vsi vabili na zabave, boste najprej opravili odgovornosti, da boste lahko resnično sproščeni.

Venera v znamenju Vodnarja bo povečala vašo samozavest in vas postavila na mesto, ko se bo potrebno odločiti, ali se boste še naprej vrteli v začaranem krogu, ali se boste raje sestavili in se na ljubezenskem področju odločno usmerili k spremembam. V tem tednu lahko ljudi, ki vam kradejo dobre energije, dobesedno črtate. Presenečeni boste, kako lahkotno bo vse skupaj potekalo in ne očitajte si...

Mars se bo v začetku tedna še sprehajal po znamenju škorpijona, kar vas bo usmerjalo k hitrim prebliskom, malce zaletavim. V petek Mars začne svoje potovanje v znamenju strelca, kar bo še posebej všeč rojenim v ognjenih znamenjih, saj boste z njegovo pomočjo veliko prej in lažje prispeli na svoj cilj. Pomagala vam bo strelčeva razigranost, zato se boste tudi težavam večkrat nasmehnili in takrat, ko se pojavijo, le zamahnili z roko.

Tedenska napoved

Ponedeljkovo jutro bo razgibano, saj vas bo bodril vpliv lune v znamenju vodnarja. Veliko idej, načrtov in zamisli se bo uresničilo, saj boste pripravljeni na vse. Tudi kakšen zaplet, ki se bo pojavil, vas ne bo spravil v slabo voljo. V popoldanske ure se boste podali z vplivom lune v znamenju rib, zato prihaja več občutljivosti, labilnosti in dvomov. Posvečali se boste ljubezenskim odnosom, vendar kljub temu v notranjosti ne boste čutili pravega notranjega miru. 

V torek bo čustveno življenje nežno in romantično obarvano, še posebej, če ste rojeni v vodnih znamenjih. Silvestrov večer bo pod vplivom nežnih rib. Ne bodite presenečeni, če boste pretirano čustveni in malce bolj občutljivi. Veliko dogajanja bo čustveno obarvanega, na trenutke boste tudi zasanjani in zazrti v svojo notranjost. 

Sreda bo umirjen in prijeten dan, novi začetki vas bodo prebujali v notranjosti. Višja zavest vas vabi v svoj objem in vam prinaša številne prijetne vibracije. Pričakujete lahko globoke pogovore, skrivnosti in mistično zaznavanje.

V četrtek preide luna v znamenje ovna, zato se boste težje zbrali. Ne bežite pred odgovornostjo in težavami, saj se bo izkazalo, da jih morate enostavno rešiti in se čim prej soočiti. Poudarjeno bo predvsem področje odnosov, čeprav se v globokih povezavah ne boste najboljše počutili. Čas bo primeren tudi za nove ideje in tkanje prodornih zamisli. Ne boste veliko tuhtali, ampak boste delovali spontano. Kljub temu lahko dosežete dobre rezultate in si pričarate vzdušje, ki vas bo sproščalo.

V petek vas bo Prvi krajec opomnil na nove začetke. Prihajajo pogum, moč in želja po tem, da si postavite čim boljše temelje za prihodnji čas. Po vseh dneh dogajanja prihaja trenutek, ko se boste želeli umiriti in poglobiti v svoj svet. Z veseljem boste sprejeli povabilo na čaj in klepetali o sebi ter svojih ciljih.

V soboto popoldne prehaja luna v znamenje bika. V ljubezenskih odnosih boste romantično razpoloženi in pripravljeni na dolge ter globoke pogovore. Ta vpliv vam bo pomagal, da vaše zaobljube o bolj zdravem načinu življenja ne bodo ostale samo teoretična možnost, ampak jih boste začeli uresničevati. Zemeljske energije vas bodo obdržale v coni realnosti in vaših zmožnosti. Vsako pretiravanje vas bo zmotilo in nikakor vam ne bo všeč, če bodo zahtevali od vas hitre odzive.

Nedelja bo obarvana z lenarjenjem in v mislih si boste z lahkoto nizali razne ideje. Znali boste poskrbeti zase in si vzeti kar vam pripada, vendar s boste najboljše počutili, ko vam ne bo treba početi ničesar.

Pripravil: Horoskop.si

Poglejte si še: