Ta teden bo v znamenju optimizma in samozavesti

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 8. do 14. 8. 2016.

Ta teden bo v znamenju optimizma in samozavesti (foto: Profimedia) Profimedia
8. 8. 2016

Splošna napoved

Trenutno se nahajamo v obdobju, ko ima Sonce v znamenju Leva največjo moč, zato jo je smotrno izkoristiti. Ne bodite presenečeni, če boste v tem tednu bolj samozavestni, pogumni in vedno prepričani v svoj prav. Tudi če vas bo karkoli razjezilo, se ne boste spuščali v konflikte, ampak se boste o vsem skupaj pogovorili in se na koncu nasmejali. Prijateljstvo in ljubezen se bosta pomikala z roko v roki, zato lahko do dobrega prijatelja nenadoma začnete gojiti bolj globoka čustva, ki pa vas lahko tudi hitro minejo.

Merkur v znamenju Device prinaša analitičen pristop k vsaki situaciji, kar bo nekoliko zmotilo ognjena in zračna znamenja. Kljub temu ostanite osredotočeni in premišljeni, saj z vztrajnostjo sledijo dobri rezultati. Na področju financ ne boste preveč panični, kljub temu pa boste želeli imeti vse pod kontrolo.

V ljubezenskih odnosih bo prisotna preciznost, napake partnerja ali prijatelja boste zaradi vpliva Venere v znamenju Device hitro opazili in jih skušali popravljati. Prisotne bo nekaj napetosti, še posebej če vaše želje ne bodo uresničene. Zgodi se lahko tudi kakšna zamuda ali nesporazum, saj boste zaradi Marsa v znamenju Strelca strmeli k osebni svobodi. Raje boste imeli spontane dogodke, vendar se boste težko popolnoma sprostili. Do sobote boste imeli zaradi retrogradnega Saturna še občutek, da vas spremljajo stari vzorci in navade, čeprav ste z njimi na nek način že razčistili.

Tedenska napoved

V ponedeljek boste umirjeni in hkrati budni, saj vas bo spremljal vpliv lune v znamenju Tehtnice, ki bo malce obremenilen za zemeljska znamenja. Prišli boste do več spoznanj in z lahkoto se boste prilagodili ter sprejeli kakšen kompromis. Ravnotežje bo prisotno tudi v ljubezenskih odnosih, kjer pa bo poudarek tudi na nežnosti in romantiki.

Torek, ki ga bo prebudila luna v znamenju Škorpijona, bo dinamičen in malce naporen dan. Ves čas boste nekaj čakali, vaša merila bodo visoka, določenih zadev ne boste želeli sprejeti in razumeti, kar lahko na plano prinese kakšen zaplet. Skrivnosti lahko postanejo odkrite, pazite pa tudi, komu boste zaupali svoje najbolj osebne zadeve. Včasih je najboljši naslov za to, nekdo, ki ni vaš prijatelj, sosed ali dober znanec.

V sredo bo Prvi krajec poskrbel, da boste znali odvečno energijo uporabiti v pravi smeri, npr. s športnimi dejavnostmi, kjer boste borbeni.

Četrtkov večer bo popestrila razigrana luna v znamenju Strelca. Zopet boste čutili, da lahko počnete kar si želite, da niste pod nadzorom ali ujeti v vzorce ali omejitve. V odnosih bodo pogovori sproščeni in povezani z različnimi tematikami. V petek boste zaradi konjunkcije med luno in Marsom porabili za vsako zadevo ogromno fizične in psihične energije. Šport bo najkoristnejša in najprimernejša sprostitev.

V nedeljo preide luna v hladnega in konservativnega Kozoroga. Nič se vam ne bo zdelo samoumevno in imeli boste občutek, da se vam ne zgodi nič spontanega. Sprostite se in začutite svojo okolico na pravi način.

horoskop.si

  • Revija Sensa in društvo Bindu vas vabita na 3. Sensa dan, ki bo potekal 3. septembra v Ljubljani. Vstop je prost. Več informacij in prijavo najdete na tej povezavi.