Ta teden bo vaša komunikacija na zavidljivi ravni

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 21. do 27. novembra 2016.

Ta teden bo vaša komunikacija na zavidljivi ravni (foto: Profimedia) Profimedia
21. 11. 2016

Splošna napoved

S Soncem v znamenju Strelca se nahajate v zelo plodnem obdobju, polnem raznih presenečenj. Lotili se boste postavljanja zadev, nad katerimi ste pred kratkim skoraj obupali, saj boste veliko bolj lahkotni. Tudi ljubezenska zgodba, ki vam ni bila všeč, lahko dobi sedaj boljšo podobo, tako da lahko s konkretnimi odločitvami še malce počakate, ker se vam obetajo igrive priložnosti.

Merkur, ki se nahaja v znamenju Strelca, bo vašo komunikacijo usmeril na višjo raven. Neumnosti, obrekovanje in nesmiselne informacije vas tokrat ne bodo zanimale, veliko boljše pa se boste izražali tisti, ki ste na svojem poslovnem področju odvisni od komunikacije. Predlogi, ideje in različne novitete bodo predmet, o katerem se bo veliko razpravljalo.

Zaradi vpliva Venere v znamenju Kozoroga bo še posebno napeto na partnerskem področju tistih, ki se nahajate v nedorečenih zgodbah. Če vaše partnerstvo ni prav trdno in zanesljivo, se lahko zgodi, da boste začeli razmišljati, da bi končali razmerje, ki vas preprosto ne zadovoljuje več. Še posebej odločni boste tisti, ki ne prenašate najbolje gospodovalnega vedenja svoje ljubljene osebe. Tišina in umirjenost bosta na razpolago, vendar ju boste morali doseči.

Tedenska napoved

V ponedeljek luna pride v znamenje Device. Pokazala se bo potreba notranje preobrazbe in vas spodbudila k temu, da boste zavrgli določne vzorce vedenja. Pokazala se bo možnost, da v svoji službi nekaj spremenite, ali da se odločite in vložite prošnjo za premestitev. Vsekakor ne boste več molče trpeli, ampak boste zavrgli neučinkovite metode. Zelo boste analitični in celo malce dlakocepski. Z Zadnjim krajcem se boste veliko lažje usmerili k zastavljenim ciljem, vendar le v primeru, če bo vse tako, kot ste si zamislili.

V sredo zvečer se luna pomakne v znamenje Tehtnice. Obdobje ni primerno za pretirane fizične napore in energične športne aktivnosti, saj vam bo energije primanjkovalo. Čas je primernejši za ukvarjanje z duhovnostjo, alternativnimi dejavnostmi in poglabljanjem vase, ki vam lahko prinese številne rezultate. Ta vpliv prebuja kreativnost in ustvarjalnost v umetnosti, glasbi, slikanju, plesu, vam odpira vrata do globoke intuicije, duhovnosti in vas vleče v vaš notranji svet. Če se boste počutili bolj utrujeno, kar v teh dneh ni redkost, uporabite jasmin, meliso ali sivko. V prihajajočem času bo vaša odpornost zmanjšana, zato lahko hitreje zbolite in se počasneje ozdravite. Veliko pozornosti boste namenili svojemu videzu, ki ga boste želeli še izboljšati.

Sobota in nedelja se bosta odvijali z luno v znamenju Škorpijona, ki bo na plano privabila strast in dogajanje na različnih nivojih. Nikar ne izzivajte prepira in ne očitajte ljudem, ki vas v resnici podpirajo zaradi trenutnih napetosti in stresa. Tudi na ljubezenskem področju ne bo najbolj priporočljivo odpirati starih ran, saj se lahko samo zapletete. Raje se usmerite v gibanje, ki vam prinaša sprostitev. Aspekti med planeti, vas bo vodili v poglobljeno razmišljanje in v preteklost. Vendar pustite zadeve raje takšne kot so, da se ne boste še bolj zapletli in bili na koncu celo razočarani. Zaželeli si boste slave in pohvale, kar se vam tudi obeta, če boste le znali izpostaviti svoje prednosti.

horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri