Ta teden bo vaša radovednost na vrhuncu

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 29. 8. do 4. 9. 2016.

Ta teden bo vaša radovednost na vrhuncu (foto: Profimedia) Profimedia
29. 8. 2016

Splošna napoved

V tednu, ki je pred vami, se boste odločali. Sonce v znamenju Device vas po eni strani vodi v napredek in nove smernice, po drugi strani pa bo najprej potrebno počistiti še nekaj starih vzorcev, ki vam preprečujejo osebni razvoj. Vaša zanimanja bodo širokega spektra, le konkretno se bo potrebno usmeriti, da boste sledili pravemu napredku.

Denarne zadeve vas bodo na trenutke vznemirjale, saj boste želeli izboljšati situacijo in preiti na višji nivo. Retrogradni Merkur v znamenju Device vas bo zmedel, saj se določene zadeve lahko odvijejo v popolnoma drugačni smeri od zastavljene. Lahkotni koraki bodo tisti, ki prinašajo zadovoljstvo, vendar jih bo ves čas nekdo motil. Ne vznemirjajte se po nepotrebnem, saj si boste le poslabšali svoje počutje.

Venera, ki se bo nahajala v znamenju Tehtnice, vas vodi v svet lepote in prijaznosti na ljubezenskem področju. Tudi če ste jezni na partnerja, ga boste v teh dneh popolnoma sprejemali, sposobni se boste tudi prilagajati in se umirjeno dogovoriti o vsaki zadevi.

Misli vam bodo uhajale v globine, ki jih boste želeli tudi doseči. Mars v znamenju Strelca bo poskrbel, da se bo v prijateljskih odnosih veliko dogajalo, in sicer še posebej pri ognjenih znamenjih, ki boste v tem tednu še posebej dobre volje in razposajena.

Jupiter v petek pride v znamenje Tehtnice in vam prinaša srečo in modrost. Razni zapleti se počasi umikajo od vas, saj boste na življenje začeli gledati čisto drugače, in sicer manj obremenjeno.

horoskop.si