Ta teden bo vztrajnost več kot dobrodošla

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 15. do 21. februarja 2016.

Ta teden bo vztrajnost več kot dobrodošla (foto: Shutterstock) Shutterstock
15. 2. 2016

Splošna napoved

Prehajate v obdobje, ki bo od vas zahtevalo več resnosti in povečano vztrajnost. Sonce v znamenju Vodnarja bo poskrbelo, da ne bo prisotne lenobe in ležernosti. Vaša volja in moč bosta neustavljivi in poskusite se vključiti tudi v kakšen skupinski posel, saj se vam obetajo odlični rezultati. Poskrbite tudi za družabno plat življenja, ki bo v teh dneh na višku, samote ne boste najboljše prenašali. V petek se Sonce pomakne v znamenje Rib in vas vodi v bolj čustven in nostalgičen občutek. Prisotne bo tudi nekaj labilnosti, ki jo boste premostili z roki, ki vas bodo priganjali na vsakem koraku. Počitek naj bo intenzivne narave, priporočljivo si je privoščiti tudi kakšno sprostitev, saj vam bo primanjkovalo energije.

Venera, ki se bo do srede nahajala v Kozorogu prinaša nekaj nedorečenosti in drugačnih pogledov v zasebne odnose. Bodite predvsem iskreni, popustljivi in prilagodljivi, le tako boste dosegli tisto, kar ste si začrtali. V sebi boste delovali razumsko, na vsakem koraku pa vas lahko zmede kakšen stavek, ki si ga boste narobe razlagali. V sredo, ko se Venera pomakne v znamenje Vodnarja, bodo vaše misli bolj sproščene, čustva pa veliko bolj spontana in pozitivno obarvana. Imeli boste občutek, da vam je ljubljena oseba še bolj naklonjena, po drugi strani boste hlastali po svobodi, ki vam bo veliko pomenila. Merkur v znamenju Vodnarja bo malce zmedel dogovore, ki se lahko izkažejo v čisto drugačni obliki. Prisotne bodo tudi zamude ter manjši nesporazumi.

Tedenska napoved

V ponedeljkovo jutro boste zakorakali umirjeno s pomočjo vpliva lune v znamenju Bika. Postorili boste z opravki in se nato posvetili tudi domu in družini. Prvi krajec bo dovršil vaše misli v takšno smer, da si lahko dolgoročno obetate uspeh, seveda z vloženim trudom. Popoldne, ko se luna pomakne v znamenje Dvojčkov, se bodo vaše misli zbistrile, povečala se bo želja po svobodni in sproščeni komunikaciji. Iskali boste nove možnosti za napredek in zaslužek, vendar pazite tudi na droben tisk, ki vas lahko spretno zavede. Pazite le, da se, tisti, ki ste v razmerju, po nepotrebnem ne zapletete v kakšno avanturo, saj bi si kasneje očitali.

V sredo zvečer, ko luna pride v znamenje Raka, bodo na prvo mesto stopila čustva. Obilje lepih aspektov sicer kaže na simpatičen čas, ki obeta veliko zadovoljstva in strasti v ljubezenskih odnosih, po drugi strani pa se bo potrebno malo bolj prilagoditi in tudi kdaj sprejeti drugačnost. Aspekti med planeti vas bodo vodili v poglobljeno razmišljanje in v preteklost. Te knjige raje ne odpirajte, saj vam prinaša kup zmedenih misli in negativnih občutkov. Nastopila bo tudi nervozna in napeta energija, še posebej v primeru, če vam ne bo uspelo, kar si boste zastavili. Sledi umik v svoj svet, ki pa ne prinaša konkretnih rezultatov ampak le premostitev vseh misli in težav. Oblecite svetle barve, uporabite nežna ličila in se z nasmeškom na obrazu uprite napetostim.

Vikend bo obarvan z energijami lune v znamenju Leva. Pozornost usmerite v doseganje boljših rezultatov. Zaželeli si boste slave in pohvale, kar se vam tudi obeta, če boste le znali izpostaviti svoje prednosti. Diplomatske rešitve bodo tiste, ki bodo vodile k dolgoročnemu izboljšanju poslovnega stanja. Kljub temu, da ne boste pretirano čustveni, si boste v zasebnih odnosih zaželeli več pozornosti in ljubezni, vendar na bolj strasten način. Uživati boste znali tudi sami s sabo. Več pozornosti boste namenili negi svojega telesa in duha. Uporabite eterična olja pomaranče, bergamotke, mandarine ali sandalovina, ter z njimi še dodatno izboljšajte svoje počutje.

horoskop.si