Ta teden bodo pretekle lekcije vodilo za prihodnje dni

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 14. do 20. marca 2016.

14. 3. 2016

Splošna napoved

Teden pred vami se bo odvijal spontano, vendar se boste morali pri težjih nalogah in opravilih bolj osredotočiti in povečati svojo motivacijo. Sonce v znamenju Rib prinaša še nekaj nezaupanja vase, še posebej na čustvenem področju. Imeli boste občutek, da lebdite v odnosu, ter da ste nemočni za kakršne koli resne korake. Veliko boste razmišljali o preteklih lekcijah in o tem, kaj se lahko iz njih naučite. Primanjkovalo vam bo samozavesti, zato za konkretne preobrate še ne boste dovolj zreli. Boj, ki bo potekal v vaši notranjosti, bo zoprn, zato se raje usmerite v spontano preživljanje prostega časa, da malce preusmerite svoje misli. V nedeljo, ko se Sonce pomakne v Ovna, se začenja bolj dinamično obdobje.

Merkur, ki se bo nahajal v znamenju Rib, bo poskrbel, da boste pri dogovarjanju in delu natančni in osredotočeni, vendar le v primeru, če vas bodo zadeve zanimale. Pojavi se lahko nekaj ležernosti in zasanjanosti, zato v tem tednu ne boste ravno najbolj produktivni, kljub temu, da boste imeli občutek, da ste ves čas v pogonu. Ne bodite presenečeni, če se bodo vrstili nesporazumi ali zamude, ki vas naj ne vržejo iz tira.

Venera v znamenju Rib bo na področju čustev poskrbela, da boste nežni in pripravljeni na romantične podvige. Strast se bo umaknila v osamo, zato imate lahko včasih občutek, da partner za vas ne kaže dovolj zanimanja, vendar le tega ne izpostavljajte preveč, da se ne znajdete v napetostih. Razni ljubezenski trikotniki in zapleti, ki vključujejo več oseb, se lahko v tem tednu še bolj zapletejo, zato pustite situacije raje takšne kot so in se v njih preveč ne poglabljajte. Rešil vas bo vpliv Marsa v znamenju Strelca, ki bo doprinesel optimizem in željo po nenavadnih, razigranih dogodivščinah, po katerih po tihem hrepenite že nekaj časa.

Tedenska napoved

V ponedeljek boste komunikativni, živahni in spontani, saj vas bo spremljal vpliv lune v Dvojčkih, ki vodi v splošni optimizem. Prekipevali boste od energije in samozavesti in želeli jo boste prenesti tudi na ljudi v vaši okolici. Ljudje bodo v teh dneh malce razdraženi in ne bodo sprejemali nesmiselnih nasvetov, kljub temu, da se jim bodo smejali. V službi boste resnično veliko naredili in zelo boste veseli, ker ste zopet v pravem pogonu. Prišli boste do zaključka, da ste se do določenih ljudi, ki vas cenijo in vas imajo resnično radi v zadnjem času obnašali zelo nezrelo. Telefon vam bo ves čas zvonil, kar vas bo obenem razveseljevalo in vznemirjalo. V torek vas bo Prvi krajec povzdignil na družbeni lestvici, le budni bodite.

V sredo se luna pomakne v znamenje Raka. Slabo razpoloženje boste poskusili obrniti na boljše, a boste naleteli na bolj slab odziv vaše okolice, saj vam bodo očitali, da ste bili zadnje čase preveč zagrenjeni in slabovoljni, tako, da bodo mislili, da jih poskušate z igrivim vedenjem zavesti. Nastopil bo čas notranje preobrazbe in drugačnega pristopa v osvajanju, kar vam bo pisano na kožo. Bodite enkrat vi tisti, ki tvegate in naredite kakšen pogumen korak. Prisotnega bo nekaj nemira, ki ga boste premostili v dobri družbi.

V petek vas bo vzpodbujal vpliv lune v znamenju Leva. Tokrat boste veseli resnice, saj se bo v vašem življenju kmalu pokazala oseba, ki vam bo odprla nove perspektive in pomagala razširiti vaše obzorje. Samski odgovorite že enkrat osebi, ki vam je všeč in ji pokažite, da ste pripravljeni z njo deliti še kaj več kot samo poglede in nasmeške. Sedaj je idealen čas, da se malo sprostite in morda celo priznate, da vam je dotična oseba sedla v srce.

horoskop.si