Ta teden boste imeli veliko volje in energije

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 4. do 10. aprila 2016.

Ta teden boste imeli veliko volje in energije (foto: Shutterstock) Shutterstock
4. 4. 2016

Splošna napoved

Presenetila vas bo intenzivna energija Sonca v znamenju Ovna. Čeprav se vas bo dotaknil nemir, boste v tem tednu ogromno postorili. Pripravljeni boste na akcijo, delovanje in nove začetke, ki kasneje obetajo dobre rezultate. Tokrat vas ne bo strah, da bi vam spodletelo, kot ste doživljali v preteklem obdobju. Odnosi bodo direktni, kar lahko malce zmoti pripadnike vodnih znamenj, saj se ne bodo pripravljeni soočiti z resnico. Vsi ostali boste s tem načinom lažje prišli do bistva. Merkur se v torek pomakne v znamenje Bika, kar vam zagotavlja več vztrajnosti in odlične motivacije. Pripravite se tudi na bolj razumevajoče odnose s strani nadrejenih, kar vam bo vlilo še dodatno zanimanje za delo in pozitivno energijo. Zahtevnih opravil se boste lotevali počasi in premišljeno, kar bo v tem tednu zmagovalna kombinacija.

Venera v znamenju Rib bo strmela k zunanji in notranji lepoti, zato se vam bo vaš partner zdel še bolj čudovit, kar bo poglobilo vajino razmerje. Vsi strahovi in nezaupanje se bodo sicer prepletali v vaših mislih, vendar jih boste znali spretno nadzorovati in jih zadržati zase. Samski ne boste najbolj zadovoljni, saj boste hrepeneli po romantiki in nežnostih, žal se pa v tem tednu še ne boste ustavili pri konkretni osebi, saj lahko pride do številnih manjših nesporazumov. Mars v znamenju Strelca vas bo rešil pred notranjim nezadovoljstvom in vam pokazal na področju čustev za vas lažjo in predvsem primernejšo pot.

Tedenska napoved

Ponedeljek se bo pričel z luno v znamenju Rib, ki prinaša na plano vaša speča čustva. Nostalgija bo tista, ki vas bo malce zmedla, veliko boste tudi sanjarili in se predajali notranjim občutkom, ki pa jih boste tokrat težko popeljali v realnost. Veliko bo govorjenja, vendar bolj malo povedanega. Najbolj vam bodo pomembni vtisi drugih, ki vas lahko za kratek čas spravijo v slabo voljo, saj kritike ne boste znali sprejeti na pravi način, odzvali se boste z užaljenostjo. Za druženje v večji družbi čas ni najbolj primeren, bolj vam bodo ustrezali stiki, kjer se boste lahko nekomu izpovedali.

V sredo se luna pomakne v znamenje prodornega Ovna in vas vodi v brezskrben čas, novih zmag in iztočnic, ki bodo tokrat skrbno dodelane. Zadovoljstvo se bo prepletalo tudi na poslovnem in finančnem področju, saj boste močno hrepeneli po slavi in dodatnih zaslužkih. Tokrat boste veseli resnice, saj se bo v vašem življenju kmalu pokazala oseba, ki vam bo odprla nove perspektive in pomagala razširiti vaše obzorje. Samski odgovorite že enkrat osebi, ki vam je všeč in ji pokažite, da ste pripravljeni z njo deliti še kaj več kot samo poglede in nasmeške. Sedaj je idealen čas, da se malo sprostite in morda celo priznate, da vam je določena oseba sedla v srce. V sredo vam Prazna luna prinaša nekaj nejasnosti, ki jih boste znali kljub vsemu rešiti. Težko boste obstali na mestu, nenehno se boste gibali in premikali. Veliko boste govorili in bolj malo povedali.

V petek se luna pomakne v znamenje Bika. Odnosi z bližnjimi bodo poglobljeni in dotikali se bodo globokih podzavestnih občutkov, ki bi jih najraje zakopali. Ne bojte se jih razčistiti, saj vam prinašajo razbremenitve, zato poskusite opustiti stare vzorce. Lažje se boste zbrali in dokončali tudi zoprna opravila, vendar boste pri vsem tem potrebovali nekaj opore prijateljev, ki pa bo tokrat nesebične narave. Ves čas boste imeli v glavi pomembne in nepomembne malenkosti, ki jih še niste opravili. Nedelja bo potekala v znamenju energije lune v Dvojčkih, ki prinaša sproščenost, razigranost in odlično komunikacijo. Hrepeneli boste po zabavnem druženju, zato se nikar ne zapirajte vase.

horoskop.si