Ta teden boste prebudili svoje potenciale

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 28. novembra do 4. decembra 2016.

Ta teden boste prebudili svoje potenciale (foto: Profimedia) Profimedia
28. 11. 2016

Splošna napoved

Sonce v znamenju vedrega Strelca bo poskrbelo, da bo teden pred vami poln dogodkov, ki vam bodo še dolgo ostali v spominu, seveda s pozitivnim predznakom. V vašem življenju se vse skupaj počasi sestavlja v bolj realno obliko. Kljub temu da imate na sebi še vedno rožnata očala, se boste kmalu pripravljeni soočiti s cilji ter omejitvami in narediti kakšen korak na višji ravni. Zmedene misli bodo kmalu preteklost, vendar le v primeru, če boste vsemu skupaj znali slediti na pravi način.

V komunikaciji boste z Merkurjem v znamenju Strelca skušali nadvladati sogovornika in ga prepričati, da imate prav, kljub temu, da ne boste sigurni vase. Pozitiven vpliv tega aspekta pa vas bo rešil, če se boste med kakšnim govorom ali izpitom znašli v zagati, saj boste tokrat znali odlično improvizirati in tako kljub neznanju zablesteti. V petek pozno zvečer, ko se Merkur seli v znamenje Kozoroga, se pomikate v obdobje trdega dela, vztrajnosti in izpolnjenih nalog ter obljub. Kar boste rekli, boste želeli tudi dokončati, kar vam še posebej na poslovnem področju s strani ljudi okoli vas prinaša več spoštovanja.

Mars v znamenju Vodnarja bo olepšal ljubezenske sestanke in jih obarval z dodatno strastjo, ki bo še kako dobrodošla. Znali se boste tudi postaviti zase, tudi tisti, ki ste bolj sramežljivega in prilagodljivega značaja. Venera v znamenju Kozoroga bo na plano privabila bolj realno sliko o vaših odnosih in odstranila odvečen balast, ki vas je dobesedno vlekel k tlom. Počutili se boste nenavadno dobro, saj bo v vas mir, kakršnega le malokdaj občutite. Lahko dobite obiske ali greste vi k sorodnikom, lahko prejmete kakšno dobro novico, skratka dogajalo se bo. Vendar bolj na drugi ravni, tisti, ki vam obljublja varnost in stabilnost.

Tedenska napoved

V ponedeljek bo vaše vodilo, če ne poskusiš ne izveš, saj vas bo luna v Škorpijonu popeljala v drzne podvige, s katerimi si boste še kako popestrili dan. O posledicah boste razmišljali kasneje, saj bo povišana stopnja vaše želje po tveganju, kar je ugoden čas tudi za tiste, ki si želite skrivnosten ljubezenski sestanek. Pozno zvečer luna preide v znamenje Strelca, ki nosi s sabo svobodo in optimizem, s katerim boste očarali vse in vsakogar. Čas je odličen za razna tveganja, izzive in napredovanja, saj bo prisoten tudi Mlaj, ki vas bo v notranjosti prebudil in vas popeljal k bolj resnim odločitvam. Nikar v tem času ne podpisujte pomembnih pogodb in ne razmišljajte enosmerno, saj bi vas lahko to popeljalo v težave in zaplete.

V četrtek se luna seli v znamenje Kozoroga, kar boste občutili kot hladno zaveso, ki bo počasi zabrisala ves optimizem, po drugi strani pa poudarila vašo odločnost in željo po uspehu. Brez težav se boste lotili dela, zaupali boste svojim sposobnostim, utrne pa se vam lahko tudi kakšna želja po napredovanju ali finančni nagradi. Čas je zelo ugoden tudi za tiste zadeve, ki vam predstavljajo težavo, saj boste zelo dobro motivirani. Obisk starejših vam bo dvignil energijo, poleg tega boste naredili nekaj dobrega. Če imate v tem času težji usten izpit, se resnično dobro pripravite.

V soboto zvečer, ko luna preide v znamenje Vodnarja si boste vsekakor zaželeli pestrosti in dobre družbe. Vendar boste izbirčni, ne bo vas zadovoljil vsakdo, moralo se bo dogajati, oziroma želeli boste, da se vse odvija tako, kot ste si zamislili. Srečate lahko ljudi, povezane s preteklosti, vendar teh zgodb ne boste preveč analizirali. V ljubezni in komunikaciji boste inovativni in prodorni, včasih celo malce sarkastični.

horoskop.si