Ta teden boste samozavestno naravnani

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 6. do 12. februarja 2017.

Ta teden boste samozavestno naravnani (foto: Shutterstock) Shutterstock
6. 2. 2017

Splošna napoved

Sonce v znamenju Vodnarja, ki dosega svoj vrhunec, vam prinaša veliko novosti in predvsem večjo navdušenost za življenje in vse kar spada zraven. Polni boste novih, drugačnih prepričanj, za katera boste na vsakem koraku iskali dokaze in potrditve. Tudi če jih ne boste našli, nič zato, še vedno boste prepričani v svoj prav in samozavestno naravnani.

V ponedeljek na poslovnem področju z Merkurjem v Kozorogu naredite red, saj se vam bodo določene zadeve od torka dalje, ko se Merkur pomakne v znamenje Vodnarja začele podirati. Kljub prodorni energiji boste drobnim malenkostim težko sledili.

Venera v znamenju Ovna prinaša v odnose povečan jaz in predvsem željo po spoštovanju. Nežnosti in romantika vas tokrat ne bodo zanimali, bolj boste zadovoljni s konkretnim pogovorom, ki bo razjasnil vašo celotno sliko o razmerju, v katerem se nahajate. Ker pa se bo v Ovnu nahajal tudi Mars, bo prisotna nevarnost, da se preveč postavite zase in s tem ne dovolite množici njenega mnenja, kar lahko privede do zamer ali konfliktov.

Retrograden Jupiter v znamenju Tehtnice vam bo naglja predvsem na področju osebne rasti, skoraj boste že prepričani o lastnem napredku, ko vam bo zopet postregel s kakšno situacijo, ki vas bo notranje malce zlomila, vendar se boste hitro zopet sposobni sestaviti in se z dvignjeno glavo zazreti v prihodnost.

Tedenska napoved

V ponedeljek vas bo spremljala ugodna luna v znamenju Dvojčkov, zato vam nič ne bo pretežko. Izgubljali se boste le v dolgočasnih in rutinskih opravilih, saj bodo vaše misli prehitre. Polno bo raznega dogajanja, vendar resnih, konkretnih odgovorov s tem vplivom nikar ne pričakujte. Ljubezen bo razigrana, vendar čisto nič globoka, kar vam bo tokrat celo ustrezalo.

V torek se luna pomakne v znamenje nežnega Raka, ki vam prinaša umiritev in harmonijo. Polno bo dvomov in misli, ki vas bodo nekoliko vlekle navzdol. Ta vpliv vas bo zapeljeval v sanjarjenje o tem kako bi lahko vaše življenje drugačno, če bi ravnali kako drugače in bi vam bila vaša usoda bolj naklonjena. Boljše bo, če se ne boste obremenjevali s takimi občutki, saj vam jih lahko posredujejo osebe, ki vam ne privoščijo sedanjega uspeha in bi najraje videli, da ostanete na slabi točki.

V četrtek dopoldne luna pride v energičnega Leva in vam prinaša stabilnost na osebnem področju. Vseeno vam bo za napake in nesporazume, le slabih kritik ne boste najbolje prenašali. To je čas, ko morate izkoristiti vse priložnosti, ki vam pridejo na pot, saj boste vitalni in polni zamisli.

V soboto se pripravite na manjši osebni kaos. Lunin mrk vas bo posrkal v svoj svet. Luna v Devici bo popravljala nastale napake in vas vodila k pretirani kritičnosti, kar lahko v odnosih povzroči večje napetosti. Umirili se boste šele v nedeljo, ko bo vaš dragoceni čas namenjen čiščenju.

horoskop.si

  • V uredništvu revije Sensa vas vabimo, da z nami preživite praznični 8. februar, ko pripravljamo več brezplačnih delavnic in predavanj. Več o Sensa dnevu si lahko preberete tukaj.