Ta teden boste večji poudarek namenili zdravju

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 9. do 15. maja 2016.

Ta teden boste večji poudarek namenili zdravju (foto: Shutterstock) Shutterstock
9. 5. 2016

Splošna napoved

V obdobju pred vami vas bo spremljalo Sonce v znamenju Bika, ki bo vplivalo na vaše korake. Prisotne bo več motivacije in realnih vzgibov, s katerimi se boste potrudili zase izboriti boljšo možnost. Jupiter se v ponedeljek usmeri v direktno gibanje v znamenju Device, kar vam bo olajšalo poslovne in finančne situacije. Zdravstvene težave, ki so vas še pred kratkim pestile, vam ne bodo več povzročale velikih zapletov. Začrtali si boste pot, ki pa se lahko še oteži, saj obstaja nevarnost, da boste v tem tednu določene zadeve jemali preveč lahkotno.

Venera v znamenju Bika vas bo ponesla v udobje domačega doma, kjer se boste odlično razumeli. Pogovor vas bo ponesel k konkretnim odločitvam in tokrat boste pripravljeni tudi na kakšno večje soočenje. Nič vam ne bo predstavljalo težave, saj boste odlično pripravljeni in oboroženi z vztrajnostjo, ki vam bo pričarala plodne rešitve. Vaša miselna dejavnost bo presegla vse meje, zato je čas ugoden tudi za opravljanje težjih izpitov in zahtevnih poslovnih podvigov.

Tedenska napoved

V ponedeljek čez dan se boste zaradi vpliva lune v znamenju Dvojčkov odlično počutili. Komunikacija bo jasna in sproščena, vi pa razigrani in polni energije. V tem obdobju se vaše potrebe po hrani povečajo in dosežejo vrhunec. V tem času bo vaša samodisciplina na pravi preizkušnji. Zavedali se boste, da niste sami, ter da družbo potrebujete. S prijatelji si boste imeli ob kavici veliko za povedati, ne bodo pa pogovori usmerjeni v nobeno globino. Zamikalo vas bo branje lahke literature, strokovne knjige pa še kakšen dan pustite na polici. Najboljše se boste počutili tisti, ki ste rojeni v zračnih znamenjih. Zvečer luna preide v znamenje Raka. Prisotna bo občutljivost, z ničemer se ne boste strinjali in težko boste ob zahtevnih nalogah ostali umirjeni. Varčevanje bo prava odločitev, saj boste usmerjeni v stabilnost. Odgovore poiščite tudi v nematerialnih stvareh, saj boste veliko bolj odprti za duhovna spoznanja. Povečala se bo potreba po negi, lepoti in skrbi za druge, osredotočili pa se boste tudi na skrb za lastno duševnost. Pogovori s samim seboj bodo zelo izraziti, družba vam tokrat ne bo najbolj odgovarjala.

V sredo pozno zvečer se luna pomakne v znamenje Leva. Prevzemala vas bo potreba po širjenju obzorij in osebni rasti, iskali boste višja spoznanja in plemenitili obstoječa znanja. Sposobni se boste navdušiti nad kupom stvari, iz katerih potem ne boste potegnili pravega bistva, kar vas niti ne bo motilo. Svoboda razmišljanja in individualizem postaneta izjemno pomembna, ne boste prenesli občutka, da bi vas kdorkoli omejeval. Tudi v razmerjih boste iskali svojo svobodo in se težko prilagajali. Zanimalo vas bo vse, kar bo imelo pridih dragocenega.

V petek vas bo vpliv Prvega krajca bodril na vsakem koraku, omahovanje se počasi umika in prihaja več odločnosti.

V soboto in nedeljo boste z vplivom lune v znamenju Device natančni, organizirani in pripravljeni. Ves čas boste imeli v glavi pomembne in nepomembne malenkosti, ki jih še niste opravili. Nekako boste uživali v mučenju samega sebe z razmišljanjem o vseh mogočih negativnih posledicah tega, kar ste, pa ne bi smeli, ali niste, pa bi morali narediti. O sproščenosti tokrat ne bo niti sledu.

horoskop.si