Eleganten pristop v tem tednu prinaša rešitve

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 26. 9. do 2. 10. 2016.

Eleganten pristop v tem tednu prinaša rešitve (foto: Profimedia) Profimedia
26. 9. 2016

Splošna napoved

Pred vami je zanimivo obdobje s Soncem v znamenju Tehtnice, ki bo poskrbelo, da bo počasi skoraj vse na svojem mestu. Potrebne bo le nekaj umirjenosti in prilagodljivosti v kočljivih situacijah. Imeli boste občutek, da potrebujete več pozornosti in nežnosti, če le tega ne boste deležni, se lahko hitro prelevite v nezadovoljno osebo, ki ves čas išče napake, vendar ne svoje, ampak tuje, kar lahko postane moteče za vašo okolico.

Vaša služba in obveznosti bodo od vas zahtevale polno odgovornost, tako da boste morali nekoliko bolj razmisliti kako naprej. Merkur v znamenju Device bo poskrbel, da boste vse opravili do konca, tudi če z muko in težavami. Medsebojni odnosi bodo bolj harmonični, pomembna bo vsaka beseda. Venera v znamenju Škorpijona bo prinesla v odnose več zanimanja in strastnih podvigov, ki vas bodo na ljubezenskem področju ponovno prebudili.

Tedenska napoved

V ponedeljek in torek boste z vplivom lune v znamenju Leva zelo optimistični in aktivni. Spremljal vas bo občutek zmagoslavja, zato ga čim bolj izkoristite, še posebej na pomembnih sestankih. Obdržali boste nivo samozavesti, poleg tega se boste odlično znašli tudi v raznih debatah. Nič vam ne bo težko in z lahkoto boste sprejeli delo ali naloge, ki vam jih bodo naložili.

V torek proti večeru se luna pomakne v znamenje Device, ki bo povečalo analitično delovanje in prineslo nekaj zapletov. Ta vpliv vam tokrat ne bo prizanašal na ljubezenskem področju, kjer boste občutljivi in malce zaprti vase. Na vrsti bo podvig, o katerem razmišljate že dlje časa, potrebovali pa boste tudi nekaj podpre, ki jo boste tokrat našli pri tistih, v katere že dlje časa resnično zaupate.

V sredo boste s konjunkcijo Lune na Jupiter sposobni premikov in odločitev, ki so se vam še pred kratkim zdele nemogoče. Prihajajo dobre novice in darila. Nagrade, priznanja in napredovanje. Dober čas za raznovrstne spekulacije in sklepanje poslov in za razgovor z nadrejenimi. Vloge bodo sprejete, procesi se bodo odvijali v vašo korist. Težko se boste uprli dobri hrani, zato se lahko nakopiči kakšen kilogram.

Luna, ki v petek dopoldne preide v znamenje Tehtnice, prinaša harmonijo. Tisti pari, ki se trenutno nahajate sredi kakšnega daljšega prepira, boste zagotovo našli določene rešitve, ki ne vključujejo popolne prekinitve odnosov. Tudi na delovnem mestu bo vse bolj harmonično, saj boste s sodelavci veliko lažje sodelovali. Samote zagotovo ne boste prenašali, zato boste poskrbeli za druženje, s pridihom iskrice simpatičnosti. To bo tudi priložnost za samske, da znova začnete zaupati, saj je okoli vas še preveč ljudi, ki so zelo zainteresirani, a jim ne pustite blizu.

V soboto vas bo Prazna luna malce utrudila, vendar boste kljub temu notranje mirni in prepričani v svoj prav. Prijetni aspekti vodijo k boljši motivaciji in dodajajo več vztrajnosti na osebnem področju. Če se le da, poskrbite, da vse, kar je lepega, dobrega in okusnega, ostane v vaši bližini in vas dopolnjuje.

Nedelja bo prijetna, primerna za razne krajše izlete in druženja, pozno zvečer, ko se luna pomakne v Škorpijona, pa boste začutili vdor močne in intenzivne energije.

horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri