Ta teden izkoristite priložnosti na poslovnem področju

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 23. do 29. maja 2016.

Ta teden izkoristite priložnosti na poslovnem področju (foto: Profimedia) Profimedia
23. 5. 2016

Splošna napoved

S pomočjo Sonca v znamenju prijetnih Dvojčkov se boste v prihajajočem tednu zabavali in iskali poti do novih poznanstev. V ospredju bo sproščena komunikacija, s katero si boste znali vzeti, kar vam pripada. V odnose boste stopali razigrano, vendar tudi malce naivno, zato bodite kar se da previdni, da vas prijazen besede novega znanca ali znanke ne zavedejo. Veliko boste premlevali in razmišljali, kaj bi morali v poslovnem svetu spremeniti, vendar še ne boste popolnoma prepričani vase, zato s konkretnimi podvigi še malce počakajte.

Merkur v znamenju Bika bo poskrbel, da bo na poslovnem in finančnem področju skoraj vse na svojem mestu. Tokrat boste imeli dovolj vztrajnosti in motivacije, zato se nikar ne predajajte odlašanju in ležernosti, ki se bo kakšen dan pojavila, saj je Bik velik užitkar in gurman. V teh dneh nikar ne posojajte denarja in ne vlagajte v tvegane posle.

V torek Venera preide v znamenje Dvojčkov, kar vas usmerja v več strasti in prijetnih doživetij na ljubezenskem področju. Prenehali boste analizirati in komplicirati, oseba nasprotnega spola pa bo vsekakor bolj dostopna za smeh in zabavo. Retrogradni Mars, ki povzroča zaplete in na plano privablja konflikte, se v petek pomakne v znamenje Škorpijona. Tokrat se bo osredotočil na vaše pretekle strahove in notranje občutke, ki jih bo nekoliko zamajal. Ostanite realni in trdni, le tako boste našli svoj smisel.

Tedenska napoved

V ponedeljek vas bo spremljal ugoden vpliv lune v znamenju Strelca, ki prinaša splošno razbremenitev. Ognjena energija bo poskrbela, da ne bo prihajalo do večjih zapletov in zamud. Konjunkcija med luno in Saturnom prinaša občutek za dolžnost in odgovornost ter močno potrebo in želja po varnosti. Samokontrola in previdnost bosta ves čas prisotni. Vsaka težava se vam bo zdela večja, kot v resnici je, zato ne delajte prehitrih zaključkov. Kljub vsemu boste zadovoljni in uspešni.

V torek vas bo spremljal vpliv lune v znamenju Kozoroga, ki prinaša s sabo več resnosti in osredotočenosti. Pojavil se bo elan, obarvan s prodornostjo, ki jo na poslovnem področju čim bolje izkoristite. Zanimalo vas bo vse, kar je realno, resno in konkretno, za zabavo in smeh ne boste najbolj odprti. V sredo vas bo vodila konjunkcija med Luno in Plutonom. Prisoten bo boj za premoč na čustvenem področju. Ljubosumje, posesivnost, hrepenenje in strast se bodo ves čas prepletali. Pretirana bo tudi občutljivost vašega ega, kar lahko povzroči kakšen konflikt v odnosih.

V četrtek popoldne se luna pomakne v znamenje svobodnega Vodnarja. Srečevali boste ljudi, ki jih že dolgo niste videli, odprti boste in pripravljeni na vse vrste novosti. Vse boste opravili brez zapletov, ovire se bodo umaknile in postorili boste več kot običajno. V odnosih bo vladala trdnost, zato vas bo zelo težko prepričati v nekaj, kar vam ni všeč.

V soboto zvečer, ko se luna pomakne v znamenje Rib, na prvo mesto prihaja svet vašega doživljanja. Veliko boste sanjarili in upali, bolj malo pa boste naredili, saj vam bo primanjkovalo odločnosti in vztrajnosti. Posvetite se raje meditaciji, branju ali prijetnemu kramljanju, ki vas bo napolnilo z energijo. Zadnji krajec bo v nedeljo doprinesel k ustvarjalnosti in želji po druženju. Tudi zdravstvene težave, ki ste jih bili deležni, se bodo počasi začele umikati z obzorja.

horoskop.si