Ta teden je zelo ugoden čas za ognjena znamenja

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 21. do 27. marca 2016.

21. 3. 2016

Splošna napoved

S Soncem v znamenju Ovna prihajate v bolj aktivno obdobje. Prenehali boste sanjariti in graditi gradove v oblakih, zanimalo vas bo samo še tisto, kar bo otipljivo in bo imelo pridih realnosti. Težko boste skrivali svoje nezadovoljstvo, znali se boste postaviti zase, kar vam prinaša dvig samozavesti, predvsem pa boste v pogovorih zelo prepričljivi, kar lahko reši še tako zapleteno situacijo. Sonce s svojimi aspekti še vedno skrbi, da imate odprte oči, ter da znate poskrbeti za svoje želje, bo še bolj intenzivno vplivalo na Ovne, Leve in Strelce, ki imate pred sabo nekaj čudovitih priložnosti za poslovni ali osebni napredek.

Merkur, ki se v torek pomakne v znamenje Ovna, prinaša nekaj zmede na poslovno področje. Po drugi strani pa boste končno pripravljeni na več akcije in podvigov, ki vam, če boste dosledni, prinašajo uspeh. Prešli boste iz bolj delavnega obdobja, v katerem ste komaj prenašali skupino informacij in vsa različna področja, ki so vsebovala veliko prilagajanja in urejanja za nazaj.

Venera v znamenju Rib bo tista, ki prinaša nekaj več nežnosti in prijaznosti v ljubezenske odnose. Strmenje k domu in družini bo povečano, vendar si vzemite tudi nekaj več časa za druženje v dvoje, saj lahko s strani ljubljene osebe v nasprotnem primeru izzove nezadovoljstvo in ljubosumje. Če bo nekdo preveč kompliciral, lahko zelo bliskovito odreagirate in odhitite vstran, brez slabega občutka. Mars v znamenju Strelca bo poskrbel, da vam v odnosih ne bo dolgčas, saj boste polni razigranih domislic.

Tedenska napoved

V ponedeljek vas bo spremljal vpliv lune v znamenju Device. Bolj boste analitični, previdni in še posebej precizni pri svojih opravilih, ki jih tokrat ne boste pustili nedokončanih. Nikamor več se vam ne bo mudilo. Raje boste malce posedeli, kaj dobrega pojedli, kaj lepega kupili, ali si privoščili obisk pri kozmetičarki. Čas je odličen za kakršnokoli masažo, sploh, če je še podprta z aromatično terapijo. Pretirane želje po rekreaciji niti ne boste imeli, prilegel pa se vam bo sprehod čez gozd, ki vas bo notranje umiril. Po eni strani boste želeli in potrebovali varnost, a po drugi strani boste iskali svobodo in nove priložnosti. Posebno samski boste imeli občutek, da vam nekaj manjka in ne morete uživati v življenju, če ste sami in osamljeni. Potrudili se boste, da svoje misli usmerite v večanje zaslužka, saj vam to prinaša boljše razpoloženje.

V sredo se luna pomakne v znamenje Tehtnice, zato boste usmerjeni v užitke, o katerih sanjarite že dlje časa. Povečana bo tudi vaša občutljivost. Ljubezenski odnosi bodo bolj globoki in intenzivni, vendar se lahko tudi kaj zaplete, saj bo vaše razpoloženje ves čas nihajoče. Čas je primeren za druženje, ki bo potekalo v umirjenih energijah. Ne boste več tako kritični in negativno nastrojeni, zato boste v vsaki stvari našli kaj lepega. Čas je zelo primeren tudi za začetek poslovnega sodelovanja, ki vam prinaša dobre rezultate.

V petek zvečer se luna pomakne v znamenje Škorpijona. Nastopil bo čas notranje preobrazbe in drugačnega pristopa v osvajanju, kar vam bo pisano na kožo. Bodite enkrat vi tisti, ki tvegate in naredite kakšen pogumen korak. Prisotnega bo nekaj nemira, ki ga boste premostili v dobri družbi. V teh dneh bo zelo učinkovito globinsko čiščenje kože, še posebej pri tistih, ki imate težave s kožo. Obisk fitnesa naj bo namenjen predvsem vajam za mišice na nogah. Samo fizična privlačnost ne bo pomembna, pač pa bo pomembno tudi, ali lahko z osebo sproščeno in na široko pokramljamo, se nasmejemo in vsaj za trenutek verjamemo, da smo spoštovani.

horoskop.si