Ta teden odstranite moteče dejavnike in se prepustite

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 22. do 28. 8. 2016.

Ta teden odstranite moteče dejavnike in se prepustite (foto: Profimedia) Profimedia
22. 8. 2016

Splošna napoved

Teden, ki je pred vami, bo spremljal vpliv Sonca v znamenju Device, ki vam obljublja več resnosti in vztrajnosti. Pogrešali pa boste več razigranosti in spontanosti, saj bo vse skupaj obarvano z bolj hladnimi energijami. Čeprav bo želja po napredku zelo izrazita, vas bodo določeni dejavniki ves čas motili, zato se lahko pojavi tudi nekaj splošnega nezadovoljstva. Ves čas boste iskali razloge, da bi lahko nekaj spreminjali.

V ponedeljek boste na področju posla in komunikacije še prodorni in uspešni, v torek, ko se Merkur začne gibati retrogradno, pa se lahko pojavi nekaj zapletov, še posebej pri tistih, ki delate s podatki ali v administraciji. Prisotne bodo tudi zamude, kar vas lahko močno razjezi. Poleg tega se boste pred napadi jeze težko nadzirali.

Venera se v torek pomakne v znamenje elegantne Tehtnice. Začutili boste, da si želite več dotikov, romantičnih gest in pozornosti. Težko boste karkoli zamerili, saj boste umirjeni in prijazni, tudi do tistih, ki vam niso najbolj naklonjeni. Čas je primeren za zgladitev sporov, vendar le v primeru konkretnega opravičila in iskrenih korakov. Kljub vsej prijaznosti se boste z vplivom Marsa v znamenju Strelca znali postaviti zase.

Jupiter v znamenju Device bo še vedno skrbel, da se boste pomikali po pravi poti, tisti, ki obeta manj zapletov, le budni boste morali biti. Nekaj neugodnih vibracij pa pričakujte tisti, ki v svojem razmerju že nekaj časa niste zadovoljni. Potrebno se bo soočiti s samim sabo ter s svojimi pogledi na svet in pričakovanji ostalih.

Tedenska napoved

Ponedeljkovo jutro bo spremljala luna v znamenju nežnega Raka, ki prinaša nekaj občutljivosti in nedorečenosti v odnosih. Že v popoldanskih urah se bo obzorje z luno v Levu zjasnilo in postali boste bolj odprti za spremembe in novosti. Pozornost usmerite v doseganje boljših rezultatov. Zaželeli si boste slave in pohvale, kar se vam tudi obeta, če boste le znali izpostaviti svoje prednosti. Diplomatske rešitve bodo tiste, ki bodo vodile k dolgoročnemu izboljšanju poslovnega stanja. Kljub temu, da ne boste pretirano čustveni, si boste v zasebnih odnosih zaželeli več pozornosti in ljubezni, vendar na bolj strasten način. Uživati boste znali tudi sami s sabo. Več pozornosti boste namenili negi svojega telesa in duha. Uporabite eterična olja pomaranče, bergamotke ali mandarine in se razvajajte z njimi.

V sredo pozno popoldne se luna pomakne v znamenje Device, zato je priporočljivo, da se zaposlite, umsko in telesno. Morda lahko to obdobje najbolje izkoristite tako, da končate vse tiste nadležne, dolgotrajne, enolične posle, ki se jih s težavo lotevate in jih odlašate iz dneva v dan. Nikakor si ne dovolite dogajanja prepustiti naključnim vplivom. Vse boste poskušali imeti pod nadzorom in najteže se boste soočali s situacijami, kjer se počutite izgubljeni. V skrbeh boste za svoj materialni položaj, preobremenjeni boste in bolj hladni do drugih.

V četrtek Sončni mrk prinaša zaplete in nerešene situacije, zato bodite bolj budni.

Sobota in nedelja bosta sproščena dneva, saj vas bo spremljal ugoden vpliv lune v Tehtnici, ki bo poskrbel, da bo končno zopet vse na svojem mestu, tudi vaša čustva. Prejmete lahko kakšen iskren kompliment ali darilo, kar vam bo vsekakor polepšalo dan.

horoskop.si