Ta teden poskrbite, da bodo vaše želje realne

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 13. do 19. junija 2016.

Ta teden poskrbite, da bodo vaše želje realne (foto: Profimedia) Profimedia
13. 6. 2016

Splošna napoved

Vaše želje bodo v tednu pred vami velike. Sonce v Dvojčkih vas bo strastno vodilo k novim začetkom in raznim novim smernicam. Doživeli boste boj s samim sabo, saj bo veliko zanimivega in nenavadnega, kar vas bo vzpodbujalo in hkrati navduševalo. Prelomnice, ki ne bodo enostavne bodo od vas zahtevale popolno osredotočenost in prilagajanje, ki ne bo najbolj prijetno.

Tokrat se boste lažje odločali in soočali tudi s svojim notranjim svetom, ki bo bogat in domišljijsko obarvan. Neumnosti, obrekovanje in nesmiselne informacije bodo zaradi Merkurja v znamenju Dvojčkov na vrhu vašega seznama, veliko boljše pa se boste izražali tisti, ki ste na svojem poslovnem področju odvisni od komunikacije. Nezadovoljstvo bo tokrat težko skriti, tudi majhne laži lahko hitro pridejo na dan.

Zaradi vpliva retrogradnega Marsa v znamenju Škorpijona boste morali nadzorovati svoje čustvene reakcije. Partner bo od vas zahteval vso pozornost, kar bo za vas izjemno težko, saj boste precej obremenjeni z vsakodnevnimi dolžnostmi in obveznostmi, ki vam jih nalagajo. Tako bo posebno napeto na partnerskem področju tistih, ki se nahajate v nedorečenih zgodbah. Z vplivom Venere v Dvojčkih prihaja tudi nekaj presenečenj na ljubezenskem področju. Kmalu se bo v odnosih pokazala bolj realna slika, ki bo vsekakor olajšala vaše odločanje v prihodnosti. Nekaj bo tudi ljubosumja, ki pa ga boste z dobro razlago znali premostiti.

Tedenska napoved

V ponedeljek vas bo spremljala ugodna luna v znamenju Tehtnice. Na področju dela se boste težko zbrali, tudi kritik ne boste najboljše prenašali, kljub temu da bodo nekatere od njih dobronamerne. Ukvarjali se boste s svojimi domačimi in pri tem boste malo manj zainteresirani, da jim nudite brezpogojno pomoč. Vpliv vas vodi k jasnemu izražanju svojih čustev in začeli se boste bolj posvečali sebi in svojim potrebam. Predvsem boste obžalovali, da ste v preteklosti brezpogojno podpirali ljudi, ki si tega nikakor ne zaslužijo, čeprav z njimi delite vsakodnevne skrbi in radosti. Pravičnost bo za vas na prvem mestu.

V sredo popoldne se luna pomakne v znamenje Škorpijona in prinaša več moči in strasti v odnosih. Najboljše se boste počutili takrat, ko se bo skoraj vse vrtelo v takšni smeri, kot ste si jo zamislili. Ljubezen bo pisana z veliko začetnico, zato ji boste namenili veliko svojega časa. Ob nestrinjanju ljubljene osebe lahko postanete celo malce agresivni. Močna energija, ki je boste deležni, pa se lahko, podkrepljena z nezadržnim sumničenjem izrazi tudi v ljubosumnih izpadih in energičnih prepirih, ki se jim spretno izognite.

Vikend boste preživeli s čudovitim vplivom lune v znamenju Strelca, ki bo poskrbel da boste opaženi in samozavestni. To je zelo ugoden čas za prošnje in razne zahteve, saj vam bo ugodeno brez odvečnega truda. Ne ostajajte zaprti doma, odpravite se ven, zagotovo se bo nekje nekaj dogajalo. To je čas, ko boste okoli sebe potrebovali odprt prostor in boste polni nestrpne energije, ki se mora nekako sprostiti, zato se usmerite v šport in rekreacijo. Obeta se vam stik s tujino. Mogoče prispe pismo, morda boste spoznali kakšnega tujca, ki vas bo očaral. Vse boste želeli imeti pod kontrolo in zelo težko vas bo prepričati v tisto, kar vam ni pisano na kožo.

V nedeljo vas bo prebudila konjunkcija, ki bo od vas zahtevala prilagajanje.

horosko.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri