Ta teden pričakujte nove zanimive ideje in nova prijateljstva

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 28. marca do 3. aprila 2016.

Ta teden pričakujte nove zanimive ideje in nova prijateljstva (foto: Shutterstock) Shutterstock
28. 3. 2016

Splošna napoved

Nahajate se v obdobju prebujanja vaše zavesti, pri čemer vam bo v pomoč vpliv Sonca v znamenju Ovna. Čustva, ki ste jih do sedaj skrbno nadzirali, se bodo prelevila v drugo obliko. Hrepeneli boste po iskrenosti in direktnosti, če do tega ne bo prišlo, se lahko pojavita trma in nezadovoljstvo. Veliko boste razmišljali o pomenu prijateljstev v vašem življenju. Nekdo bo potreboval vašo pomoč in z veseljem boste nudili tako čustveno kot tudi duhovno oporo. Čas bo, da razčistite svoje finančno stanje in si postavite konkretne načrte za prihodnost ter se ne slepite več z iluzijami, da se bo vse uredilo samo od sebe.

Merkur v znamenju Ovna vam ne bo dovolil počasnosti, zato boste s hitrostjo delovanja presenetili tudi sami sebe. Zavidali vam bodo vztrajnost, vi pa boste cveteli od zadovoljstva in upali na še boljše rezultate. Pomembni vam bodo trdni in stabilni odnosi in v tem obdobju ne boste iskali dodatnih potrditev drugje. Prijali vam bodo komplimenti nadrejenih in le tako boste še bolj prodorni in iznajdljivi.

Venera v znamenju Rib bo še dodatno poudarila vašo lepoto in privlačnost. Ribi je znamenje, v katerem se zlijejo vsa ostala znamenja zodiaka v eno energijo. Je nekakšna izpolnitev, vsega, kar ste, kar ustvarjate in kar nameravate razvijati v prihodnosti, tako se boste v odnosih tudi počutili. Ljubezen bo za vas na vrhu lestvice prioritet, zato se lahko pojavi tudi nekaj nestrpnosti v odnosih. Spodbujene bodo skrite misli, ki lahko pridejo na plano. Mars v znamenju Strelca bo poskrbel, da boste imeli dovolj energije, ter da boste pokazali v kočljivih situacijah dovolj zanimanja.

Tedenska napoved

Praznični ponedeljek se bo odvijal z energijami lune v znamenju Strelca. Veliko bo druženja, smeha, dobre volje, vendar manj globine. Konjunkcija med Luno in Marsom vas bo navdihnila, da se usmerite v nekaj novega, drugačnega in pri tem uživate. Spodbujena bo vaša osebna neodvisnost in želeli boste, da vse poteka tako, kot ste si zamislili. O delu in financah ne boste razmišljali, večji pomen boste tokrat pripisali druženju. Samski odgovorite že enkrat osebi, ki vam je všeč in ji pokažite, da ste pripravljeni z njo deliti še kaj več kot samo poglede in nasmeške. Sedaj je idealen čas, da se malo sprostite in morda celo priznate, da vam je dotična oseba sedla v srce.

V sredo pozno popoldne se luna pomakne v znamenje Kozoroga. Začeli se boste zavedati svoje moči in naredili korak naprej v svojem okolju. Končno boste ugotovili, kateri ljudje vas v resnici podpirajo in kateri vam le mečejo polena pod noge in ne želijo, da uspete. Občutek boste imeli, da ste naredili določene premike v pravo smer in boste sedaj lahko držali tempo in vam ne bo težko najti prave poti. Čas je odličen za kakršnokoli masažo, sploh, če je še podprta z aromatično terapijo. Pretirane želje po rekreaciji niti ne boste imeli, prilegel pa se vam bo sprehod, ki vas bo notranje umiril. V četrtek vas bo vpliv Zadnjega krajca izpopolnil in usmeril k boljšim možnostim.

Sobota in nedelja z vplivom lune v znamenju Vodnarja bosta svobodna dneva. Delali boste tisto, kar vam bo prišlo na misel. Organizacija in analitičnost vas bosta vznemirjali. Pogovor bo postal skoraj najpomembnejša stvar, saj vas bo na vsakem koraku spremljala radovednost. To tudi ni čas, ko bi lahko držali jezik za zobmi, zato je možno, da po nesreči izdate kakšno skrivnost.

horoskop.si