Ta teden se boste pomikali v smeri napredka

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 5. do 11. decembra 2016.

Ta teden se boste pomikali v smeri napredka (foto: profimedia) profimedia
5. 12. 2016

Splošna napoved

Teden pred vami skriva v sebi nekaj presenečenj, ki jih prinaša Sonce v znamenju Strelca s svojimi aspekti. Prebudili se boste še posebej tisti, ki ste bili v preteklem obdobju ves čas utrujeni in brez energije. Sedaj se bo vse skupaj obrnilo v pozitivno smer in vaše misli bodo bolj prodorne ter željne novih podvigov in znanja. Zelo ugoden bo teden tudi za tiste, ki vas čaka kakšen težji izpit, saj boste zelo spretni z besedami.

Merkur v znamenju Kozoroga bo poskrbel, da vas delovne obveznosti ne bodo dušile, ter da boste ohranili motivacijo in vztrajnost dokler nečesa ne dokončate. Ne prvem mestu bodo urejene finančne zadeve, zato je to teden, ko vas bodo vaše misli prisilile, da poravnate določene grehe iz preteklosti. Nato se boste počutili osvobojeno.

V tem obdobju boste precej skrivnostni do drugih, v sebi pa boste skrivaj razmišljali o možnostih, kako najti nove oblike izražanja svojih potencialov. Zlahka boste vplivali na druge, ki vam bodo pomagali pri vaših projektih, ne da bi se morali preveč truditi, da bi jih prepričali naj sodelujejo z vami.

Do srede, ko se bo Venera nahajala v Kozorogu, bodo vaša čustva skrita in hladna, občutki drugih vas ne bodo zanimali, saj boste imeli preveč dela sami s sabo. V sredo preide Venera v Vodnarja ter bo s svojimi prijetnimi aspekti pričarala sproščeno in spontano vzdušje. Z malenkostmi se tokrat ne boste obremenjevali, najbolj pomembno za vas bo da boste dobro sprejeti, ter da se boste kdaj pa kdaj znašli v središču pozornosti.

Tokrat lahko z občutkom za prave priložnosti na karierni lestvici prehitite tudi tiste, ki si bolj prizadevni od vas. Res je sicer, da vam zunanji uspeh ne bo pomeni veliko, a po drugi strani boste veseli vsake pohvale in urejeno finančno področje bo za vas zagotovilo, da se stvari odvijajo v želeno smer.

Tedenska napoved

V ponedeljek se boste s prijetnimi energijami lune v Vodnarju usmerili v napredek, takšen in drugačen. Težko boste obstali na mestu, nenehno se boste gibali in premikali. Veliko boste govorili in bolj malo povedali. Spontana druženja se lahko tokrat prevesijo v živahno zabavo, pripravljeni boste ušpičiti neumnosti, da vam ne bo dolgčas. Veliko boste razmišljali o svoji prihodnosti, predvsem o možnostih dodatnega zaslužka in zaradi tega boste bolj molčeči kot navadno.

V torek se luna pomakne v znamenje Rib in vam prinaša povečano intuicijo in željo po harmoniji. V službi boste pošteno poprijeli za delo, saj zadnje čase v domačem okolju potrebe rastejo in bi radi ustregli svojim bližnjim in izpolnili njihove želje. Misel vas bo spodbudila k akciji in prav možno je, da boste nekoga, ki ga pogrešate poklicali in se tudi dobili. Vezani boste s partnerjem obujali strastne trenutke in uživali ob deljenju svojih občutkov. Spraševali se boste, zakaj se je zopet pojavilo na fizični ravni slabše počutje.

V četrtek dopoldne, ko se luna pomakne v vedrega Ovna, se vam bodo vaše zoprne misli in zadeve začele obračati v pravo smer. Nikar ne izzivajte prepira in ne očitajte ljudem, ki vas v resnici podpirajo zaradi trenutnih napetosti in stresa. Tudi na ljubezenskem področju ne bo najbolj priporočljivo odpirati starih ran, saj se lahko samo zapletete. Raje se usmerite v gibanje, ki vam prinaša sprostitev. V soboto bo vaše počutje zaradi lune v znamenju Bika odlično. Umirjeni boste, pripravljeni na nežnosti in globoke pogovore, ki nosijo s sabo odlične rezultate. Godila vam bo tudi partnerjeva bližina, ki jo boste znali negovati.

horoskop.si