Ta teden se boste zlahka znašli v vsaki situaciji

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 1. do 7. 8. 2016.

Ta teden se boste zlahka znašli v vsaki situaciji (foto: Profimedia) Profimedia
1. 8. 2016

Splošna napoved

Sonce in Venera, ki skrbita za vaše počutje in stanje na ljubezenskem področju, bosta ta teden še vedno kraljevala v znamenju Leva. Presenečeni boste nad svojim pozitivnim razmišljanjem, postali boste tudi malce ravnodušni, kar pa ne pomeni, da vam bo vseeno. Sprejeli boste dejstvo, da se lahko le tako izognete stresu, še posebej na področju posla in denarja. Skrivnosti boste znali obdržati zase in z lahkoto boste ločili pomembne zadeve od nepomembnih, ki vas niti ne bodo obremenjevale. V odnosih boste prilagodljivi, vendar le do neke mere, ko pa se boste znali tudi postaviti zase, vendar na hudomušen način.

Merkur v znamenju analitične Device vas bo postavil v kakšen kočljiv položaj, ko boste morali biti le vztrajni in previdni. Površni pristopi se ne bodo dobro končali, zato se jim izognite. Nikar ne bodite presenečeni, če boste sogovornika morda popravili pri izražanju, saj vas bo v tem tednu zmotila vsaka nepomembna malenkost. Za široke debate ne boste najbolj odprti, raje se boste odločili za dialog.

Mars, ki ima v Škorpijonu še povečano moč, bo skušal dodati v razmerja več strasti, kar pa vas lahko podzavestno obremeni, saj bodo vaša pričakovanja povišana. Zapomnite si, kar dajete, to prejemate, kar bo v tednu pred vami še posebej prišlo do izraza. Poleg tega, boste kljub strokovnosti in podkovanost včasih malce nesigurni vase.

Tedenska napoved

V ponedeljek boste z vplivom lune v znamenju Raka občutljivi in nagnjeni k dramatiziranju na ljubezenskem področju. Izognite se globokim pogovorom, ki se lahko zaključijo tudi z jokom ali konfliktom. Raje se predajte sanjarjenju, svojo jezo pa sprostite s športnimi dejavnostmi, še posebej s plavanjem.

V torek luna pride v sončnega Leva in vas vodi v konkretne cilje in direktno komunikacijo. Zmotilo vas bo več dejavnikov, vendar ne boste nergali, ampak jih boste znali sprejeti na diplomatski način. Prisotna bo tudi Prazna luna in združena energija vam bo podarila nove moči. Pojavi se lahko notranji nemir, iskali boste družbo in pogovor, saj boste težko sami s sabo. Vaši instinkti bodo povečani, prav tako vaš apetit. To je dobro obdobje za začetek česarkoli.

V četrtek luna spremeni svojo smer v energije Device, ki bodo bolj hladne in nedostopne. Težko se boste prilagodili, sprostili, ali svobodno funkcionirali, saj boste ves čas obremenjeni s tistim, kar bi morda morali narediti. Zaradi konjunkcije med luno in Merkurjem bo vaš um zelo jasen, hiter in bister. Dober spomin in dobra koordinacija, vas lahko rešita pred marsikaterim zapletom.

V soboto in nedeljo boste deležni umirjene energije lune v Tehtnici, ki bo s svojimi ugodnimi aspekti pričarala prelepe notranje občutke. Seveda pa bosta pomembni tudi lepota in eleganca. Veliko se boste družili in razmišljali o samem sebi.

horoskop.si