Ta teden se lahko zaposlite s pomembnimi nalogami

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 12. do 18. 9. 2016.

Ta teden se lahko zaposlite s pomembnimi nalogami (foto: Profimedia) Profimedia
12. 9. 2016

Splošna napoved

Ker se bo teden nadaljeval s Soncem v znamenju Device, se vam na področju dela in denarja ničesar ne bo treba bati. Brez težav boste izpeljali zastavljene načrte in se pri tem celo veselili. Ljubezen bo naklonjena bolj zemeljskim znamenjem in pogumno predlagajte zmenek, če si želite stika z osebo, ki jo že dlje časa opazujete.

Dnevi pa so ugodni tudi za nove začetke na poslovnem področju, varujte se le retrogradnega Merkurja v znamenju Device, ki lahko povzroči nekaj nejasnosti in nervoze. Lahko pričakujete tudi kakšno zamudo.

Tokrat se boste spustili na realna tla in se soočili z težavami, ki se nabirajo že nekaj časa. Težko boste spregledali spremembe, ki ne bodo redke. Vzdušje bo nekoliko sumničavo in napeto. Vse boste poskušali imeti pod nadzorom. Zaposlite se fizično in umsko, da ne boste imeli časa za nekoristno razglabljanje.

Venera v znamenju Tehtnice vam ne bo dovolila niti da počivate, niti da se pritožujete nad življenjem. Dogajale se vam bodo nenavadne zadeve, v ljubezenske odnose boste vpeljali kakšno novost in se pri tem izredno zabavali. Čas je primeren, da prekinete z določenimi slabimi navadami in si začrtate novo pot. Mars v Strelcu bo poskrbel, da boste pri svojih odločitvah pogumni in energični. Nič vam ne bo težko in energije boste imeli več kot dovolj, tudi fizične.

Retrogradni Uran, Neptun in Pluton vas bodo še naprej vodili v preizkušnje in situacije, ki bodo od vas terjale prilagajanje in odrekanje. Večkrat se boste na tej poti ustavili in se pri sebi vprašali, kaj ste narobe naredili. Nič, le lekcij se boste morali naučiti, da vam bo na določenih področjih kasneje lažje.

Tedenska napoved

Ponedeljek bo obarvan z zemeljsko energijo lune v znamenju Kozoroga, ki se bo zgnila na vaše dojemanje poslovnega sveta. Pripravljeni boste na zanimive podvige, vendar pravega optimizma ne bo na vidiku. Pozno zvečer se luna pomakne v znamenje Vodnarja in vas vodi v bolj sproščen čas. Komunikacija bo hitra, aktivna, po drugi strani pa zakomplicirana, saj boste povsod iskali svoj prav. Če greste na kavo z prijateljem, se boste zadržali dlje časa, kot ste predvidevali. Na čustvenem področju se vam lahko pojavijo manjše spremembe, saj se boste ob rutini hitro začeli dolgočasiti.

Četrtek bo vznemirljiv, saj se luna pomakne v znamenje Rib. Postali boste bolj čustveni in nekoliko zaskrbljeni. Luna v vodnem znamenju vam lahko ukrade nekaj vaše pozitivne energije in vas pripelje do situacije, kjer se boste težko sami znašli. Naj vam ne bo težko prositi za nasvet ali uslugo. Spustite svoj ego in presenečeni boste, kako gladko bo začelo vse potekati.

V petek, ko prihaja Lunin mrk, ne bo ravno dan po vaših merilih, saj se bodo ves čas kopičile situacije, ki ne bodo ravno prijetne. Poskusite se zadržati in o vsem skupaj najprej dobro razmislite.

Luna v Ovnu vas v soboto in nedeljo ne bo pustila v pasivnem položaju. Veliko boste delali, razmišljali in si na koncu izborili tisto, kar vam pripada. Čutili se boste močne in zdrave. Kakšen lažji obrok vam pa vseeno ne bi škodil, čeprav vam bodo veliko bolj dišale beljakovine. Vaša čustva se bodo razbohotila, prepričani boste v svoje odločitve.

horoskop.si