Ta teden se približujete zastavljenim ciljem

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 14. do 20. decembra 2015.

Ta teden se približujete zastavljenim ciljem (foto: Shutterstock) Shutterstock
14. 12. 2015

S pomočjo Sonca v znamenju Strelca, ki vas bo spremljalo še nekaj časa, se boste še dokončno odločili, kaj boste v svojem življenju spremenili. Obeta se vam obdobje dodatne stabilizacije, ki ne bo enostavna, lahko vam vzame tudi nekaj, kar vam ogromno pomeni, vendar boste kljub vsemu proti koncu leta zakorakali bolj zadovoljni.

Zaradi Merkurja v znamenju Kozoroga in njegovih aspektov, ki ne bodo nič kaj prijetni, boste manj zbrani, težko se boste sprostili, novostim ne boste znali slediti, zato se boste še vedno oklepali starih vzorcev in navad. Na trenutke se vam bo zazdelo, da vidite novo pot, vendar še ne boste dovolj odločni, da bi pustili določene zadeve ali ljudi za sabo. Vaše razmišljanje bo praktično, disciplinirano, metodično in organizirano.

Učinek Venere, ki se nahaja v Škorpijonu, boste prepoznali, kot precej večjo odločenost in strast. Mehkoba in popustljivost se bosta zaenkrat poslovili, nadomestila ju bo disciplina. Prisiljeni boste, da se v vsakem trenutku pametno odločate, da se potrudite, da ne izgubljate časa z malenkostmi in se raje osredotočajte na bistvo. Kakovost medsebojnih odnosov in podpora vam bo omogočila, da bodo vaši koraki čvrsti in boste znali lahkotno preživeti to obdobje.

Vse skupaj se počasi razpleta in prihajali boste do rezultatov, ki jih prinaša Mars v Tehtnici s svojimi aspekti. Čeprav bo veliko novega dela in veliko pomembne komunikacije, sestankov in dogovorov, boste stvari začeli imeti pod nadzorom, če jih prej niste imeli. Ta vpliv vas opozarja, pred nespametnimi finančnimi potezami, vsekakor bodite previdni pri svojih opravilih, da se ne zgodi kakšna manjša nezgoda.

Ponedeljkovo dopoldne, v katerem vas bo spremljal vpliv lune v Kozorogu, bo izredno primerno za dokončevanje zadev, ki vam niso najbolj pisane na kožo, vendar jih ne morete preložiti. Ugoden čas bo tudi za reševanje finančnih situacij, ki zahtevajo tehten premislek in analitičen pristop. Veliko boste razmišljali o napredku, v katerega vas bosta vodili vztrajnost in odlična motivacija. Popoldne, ko luna preide v znamenje Vodnarja boste začutili, da si želite več svobode in manj splošnih omejitev. Pojavi se lahko tudi nekaj konfliktov, saj boste na vsak način prepričani, da imate prav. Srečate lahko stare prijatelje in znance, s katerimi že dolgo niste komunicirali. Oblecite bolj nenavadne obleke, in zagotovo boste prejeli kakšen iskriv kompliment. Ta vpliv prinaša nenadne in nenavadne spremembe, zato bodite čim bolj odprti zanje.

V sredo proti večeru se luna pomakne v znamenje Rib. Prisoten bo tudi trikotnik med Luno in Marsom, ki lahko neugodno vpliva na medsebojno zaupanje in odnose. Ves čas boste sumničavi in labilni, zato v tem obdobju nikar ne sklepajte resnih, prehitrih zaključkov. Ta vpliv lahko usmerite pozitivno, to je lahko zelo razsvetljeno obdobje, ko boste polni navdiha in umetniško razpoloženi, vaš um pa bo zelo dojemljiv in odprt za vsak namig. Ne prepuščajte se samopomilovanju in dvomu vase, saj vas lahko obsedejo čustveni strahovi.

V petek zvečer se luna pomakne v znamenje Ovna. Dogajanje bo hitro in dinamično, ter s pomočjo prvega krajca usmerjeno k konkretnim odločitvam. Življenje se vam bo zazdelo lepše, vse vam bo šlo lažje od rok in prihaja tudi nova mera zadovoljstva. Naredite prvi korak v nekaj novega, postavite se zase, povejte, kar vam lezi na duši, skratka bodite to kar ste.

horoskop.si