Ta teden se ravnajte po intuitivnih namigih

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 20. do 26. februarja 2017.

Ta teden se ravnajte po intuitivnih namigih (foto: profimedia) profimedia
20. 2. 2017

Splošna napoved

Sonce v znamenju Rib vas v tednu pred vami vodi v prijetna doživetja in situacije, pri katerih boste morali poslušati svoje srce in intuicijo. Poslovni dogovori in zadeve, ki zahtevajo dogovarjanje bodo zaradi tega vpliva v porastu, zato boste iz službe prihajali precej utrujeni in celo malce nezadovoljni, če ne bo vse potekalo tako, kot ste si zamislili.

Bo pa čas pred vami več kot primeren za razčiščevanje kakšnih poslovnih zapletov, ki se že dalj časa stopnjujejo. Zaradi Merkurja v znamenju Kozoroga, boste morali do sobote predvsem malce paziti na področju komunikacij in še bolj na poslovne dogovore, ki bodo doživeli kar nekaj zastojev.

Trpele bodo vse partnerske zveze in naveze in tako na delovnem mestu, kot tudi doma, boste morali določen aspekt odnosov spremeniti. V soboto se Merkur pomakne v znamenje Rib, zato se lahko kakšna stvar zakomplicira, vendar jo boste z umirjenostjo in potrpežljivostjo znali rešiti v svoj prid.

Venera, ki se bo sprehajala po znamenju Ovna, vam prinaša več osredotočenosti, samozavesti in želje po novih podvigih na ljubezenskem področju. Prebujena bo vaša strast, s katero se boste v odnosih tudi lažje dogovarjali in sprejemali odločitve. Pazite pa, da zaradi preveč direktno izrečenih besed ne pride do kakšnih zapletov ali konfliktov, saj se bo tudi Mars nahajal v znamenju Ovna.

Tedenska napoved

V ponedeljek se bo luna nahajala v znamenju Strelca, kar vam prinaša veselje in optimizem. Vpliv vas vodi k jasnemu izražanju svojih čustev in začeli se boste bolj posvečali sebi in svojim občutkom. Predvsem boste obžalovali, da ste v preteklosti brezpogojno podpirali ljudi, ki si tega nikakor ne zaslužijo, čeprav z njimi delite vsakodnevne skrbi in radosti.

V torek zjutraj luna pride v znamenje Kozoroga. Začutili boste izredno delovno vnemo, saj boste želeli ugotoviti koliko lahko dosežete sami, brez pomoči drugih. Ko boste razčistili večino nesporazumov in postavili meje boste zopet začutili, da se lahko povezujete s svojimi družinskimi člani na bolj zdravih osnovah. Varčevanje bo prava odločitev, saj boste usmerjeni v finančno stabilnost. Odgovore poiščite tudi v nematerialnih stvareh, saj boste veliko bolj odprti za duhovna spoznanja.

V četrtek pozno popoldne se luna pomakne v znamenje Vodnarja. Slabo razpoloženje boste poskusili obrniti na boljše, a boste naleteli na bolj slab odziv vaše okolice, saj vam bodo očitali, da ste bili zadnje čase preveč zagrenjeni in slabovoljni, tako, da bodo mislili, da jih poskušate z igrivim vedenjem zavesti. Nastopil bo čas notranje preobrazbe in drugačnega pristopa v osvajanju, kar vam bo pisano na kožo. Bodite enkrat vi tisti, ki tvegate in naredite kakšen pogumen korak.

V nedeljo, ko luna preide v Ribi, prisoten bo tudi Sončev mrk pa bo prisotnega nekaj nemira, ki ga boste premostili v dobri družbi.

horoskop.si