Ta teden se zatekajte k enostavnejšim rešitvam

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 30. januarja do 5. februarja 2017.

Ta teden se zatekajte k enostavnejšim rešitvam (foto: profimedia) profimedia
30. 1. 2017

Splošna napoved

Sonce v znamenju Vodnarja vas vabi v obdobje novosti, ekscentričnosti in priložnosti, na katere še dolgo ne boste pozabili. Sedaj se boste lažje soočali s sabo, pozabili na dvome in labilnost, ter se samozavestno podali novim zmagam naproti.

Za intenzivno poglabljanje v odnose ne boste imeli energije, bolj vas bo mikalo vse, kar ima nenavaden pridih, ter sproščeni odnosih, ki vam prinašajo občutek zadovoljstva. Merkur v zemeljskem Kozorogu vam prinaša več motivacije in vztrajnosti, s katero boste kos tudi zoprnim sestankom in težjim, zahtevnim opravilom.

Čeprav se ne boste preveč izpostavljali, bodo vaši rezultati odlični, prav tako tudi finančno stanje, ki ga lahko v tem obdobju nekoliko obogatite.

Venera v Ribah bo do petka poglobila vaše razmišljanje o razmerju, oziroma situaciji, v kateri se nahajate. Vaša volja in moč bosta od petka dalje, ko Venera preide v Ovna neustavljivi in poskusite se vključiti tudi v kakšen skupinski posel, saj se vam obetajo odlični rezultati.

Poskrbite tudi za družabno plat življenja, ki bo v teh dneh na višku, samote ne boste najboljše prenašali. Mars, ki se bo nahajal v Ovnu bo poskrbel, da boste opaženi, ter da bodo vaša besede prodorne in učinkovite, zato se vam obetajo odlične kombinacije uspeha, s katerim boste v okolici povzročili nekaj zavisti. Bodite predvsem iskreni, popustljivi in prilagodljivi, le tako boste dosegli tisto, kar ste si zastavili.

Tedenska napoved

V ponedeljek ne pričakujte najboljšega dneva, saj se bo luna nahajala v labilnih Ribah, poleg tega vas bo spremljala tudi konjunkcija med Luno in Neptunom, ki bo povzročila močne in intenzivne sanje, ki so lahko tudi preroške. Močna intuicija, precizna percepcija, bujna domišljija, in dobra sposobnost vizualizacije vam prinašajo možnosti za ustvarjanje. Posebej previdni bodite v prometu in pri delu, ki zahteva popolno zbranost. Ne bodite presenečeni, če se boste težko osredotočili.

V torek pozno zvečer boste čutili razbremenitve, saj se luna pomakne v znamenje aktivnega Ovna. Povečana bo vaša želja po izmenjavi mnenj in druženju, ki si ga boste znali popestriti na svoj način. Izkoristite ta čas za umske dejavnosti in ukvarjanje z računalniki, izobraževanjem, organizacijo, spiritualnimi zadevami in novimi idejami. Intelektualni napori ne bodo predstavljali nobene ovire, saj bo vaš um odprt in pripravljen na novosti in napredek.

V petek se luna pomakne v znamenje Bika, kar vam prinaša umiritev in druženje z družinskimi člani, ob katerih se boste počutili varno. Nikar ne zatirajte svojih čustev in povejte tistim, ki jih ljubite, koliko vam v resnici pomenijo. Težko vas bodo razjezili ali užalili, saj boste popolnoma umirjeni ter prepričani, da ste najboljši ter da si zaslužite najboljše. Lepotni posegi in precizni rituali naj še malce počakajo, v tem času se raje družite s prijatelji, kar bo odlična terapija za vas, tudi tiste, ki imate zlomljeno srce.

V soboto vas bo Prvi krajec usmeril k reševanju težav povezanih z vašim počutjem in telesom. Odločili se boste narediti nekaj zase in uživati.

Nedelja z vplivom lune v razigranih Dvojčkih prinaša svežo energijo, ki bo razpršena na vsa področja. Pozornost usmerite v doseganje boljših rezultatov. Zaželeli si boste slave in pohvale, kar se vam tudi obeta, če boste le znali izpostaviti svoje prednosti. Diplomatske rešitve bodo tiste, ki bodo vodile k dolgoročnemu izboljšanju poslovnega stanja. Kljub temu, da ne boste pretirano čustveni, si boste v zasebnih odnosih zaželeli več pozornosti in ljubezni, vendar na bolj strasten način. Uživati boste znali tudi sami s sabo. Pogovori bodo sproščeni in klepetavi.

horoskop.si