Ta teden vas čaka veliko dela, ki pa bo obrodilo sadove

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 2. do 8. maja 2016.

Ta teden vas čaka veliko dela, ki pa bo obrodilo sadove (foto: Profimedia) Profimedia
2. 5. 2016

Splošna napoved

Teden pred vami se bo odvijal z harmoničnimi energijami Sonca v znamenju Bika, ki bo s svojimi aspekti poskrbelo, da boste kreativni, učinkoviti in kar se da prilagodljivi. Večjih količin dela in obremenitev se ne boste ustrašili, ampak boste vanje vložili še več svoje energije ter skušali vse skupaj sestaviti v celoto. Pomembno vlogo bo igralo tokrat tudi finančno področje.

Po glavi vam bodo hodile razne misli, tveganja in špekulacije, vendar se nikar ne zaganjajte v nepreverjene posle, saj vas spremlja retrogradni Merkur v znamenju Bika, ki dovoljuje le poštene in premišljene posle. Težave, ki jih imate, boste poskušali reševati z drugačnimi metodami in načini, vendar nikar ne uvajajte v svoje življenje drastičnih sprememb, saj vas vodijo v še večji kaos.

Venera, ki se bo sprehajala po znamenju Bika, bo prijazna in umirjena, vendar nič kaj strastna in spontana, kar bo zmotilo predvsem pripadnike ognjenih znamenj, za katere se bo vse skupaj na čustvenem področju odvijalo prepočasi. Izpostaviti boste želeli svojo telesno lepoto in poudariti svoje atribute, kar bo ženskam tudi uspevalo. Retrogradni Mars v znamenju Strelca pa lahko povzroči nekaj škode parom, ki se trenutno nahajate v konfliktih ali tišini, saj se lahko zadeve še poslabšajo, zato bodite predvsem premišljeni, da ne boste kakšne izjave kasneje obžalovali.

Tedenska napoved

V teden boste zakorakali z nežnim vplivom lune v znamenju Rib, ki prinaša nekaj pesimizma, strahov, dvomov in nezadovoljstva. Nikar se ne zapirajte vase in ne iščite odgovorov v svoji notranjosti, bolj v pomoč vam bo pogovor z dobrim prijateljem, ki vas bo postavil na realna tla. Konjunkcija med Luno in Neptunom prinaša močno intuicijo, precizno percepcija, bujno domišljijo, dober spomin in dobro sposobnost vizualizacije. Posebej previdni morate biti v prometu in pri težjih delovnih nalogah.

V torek proti večeru luna nadaljuje svojo pot po ozvezdju Ovna in prinaša bolj stabilno počutje ter aktivacijo določenih misli. Dogajanja se bodo vrstila, da jim boste komaj sledili in hitro se boste prepustili impulzivnim dejanjem. Sicer pa je to obdobje, ko lahko z lahkoto sprejemate odločitve vseh vrst, prav tako boste takoj pripravljeni začeti kaj novega. To je čas, ko morate izkoristiti vse priložnosti, ki vam pridejo na pot, ter slediti svoji spontanosti. Postavite se zase, povejte, kar vam leži na duši, saj se boste s tem olajšali, nikar pa ne pretiravajte, saj vas lahko ta vpliv naredi nestrpne in netolerantne.

V četrtek zvečer luna preide v znamenje Bika, kjer izraža svoje najboljše lastnosti. Privlačili vas bosta narava in dobra hrana. Predajali se boste užitkom vsega estetskega, lepega in okusnega. Vendar pa se to lahko hitro spremeni v pretirano užitkarstvo, zato čas za hujšanje nikakor ni ugoden, saj se boste dobri hrani veliko težje uprli. Z lahkoto in motivacijo boste opravljali vse posle, ki zahtevajo natančnost, vestnost in potrpežljivost. Brez večjih težav se boste zbrali, znali pa boste tudi poskrbeti za svojo dušo in telo.

Petkov Mlaj je dobro obdobje za začetek česarkoli novega, saj se vam bodo poti kar same odpirale in vse peljejo le naprej.

V soboto pozno popoldne boste začutili svobodo in sproščenost, ki jo prinaša vpliv lune v znamenju Dvojčkov. To je odličen čas za razširjanje obzorij. Udeležite se predavanja, začnite s tečajem, skratka, naredite nekaj zase.

horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri