Teden pestrega dogajana na ljubezenskem področju

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 13. do 19. novembra 2017 napoveduje razburkan teden pestrega dogajanja.

Teden pestrega dogajana na ljubezenskem področju (foto: profimedia) profimedia
13. 11. 2017

Splošna napoved

S soncem v znamenju škorpijona in njegovimi aspekti prehajate v teden raznih preobrazb, skrivnosti in nerešenih situacij. Čutili boste notranjo moč, hkrati pa se vas bo večkrat lotil nemir. Vaše misli bodo močne, vsebovale bodo tudi kanček strasti, ki ga lahko tisti, ki se ukvarjate s kreativnimi dejavnostmi spretno izkoristite. Zdravje vam bo dobro služilo, ženske pripadnice pa namenite nekaj več skrbi ginekološkemu področju, ki bo tokrat vaša šibka točka.

To je čas, ko boste s pomočjo Merkurja v znamenju strelca več ur preživeli na spletu, v iskanju informacij in včasih celo pozabili na delovne naloge. Vendar ne skrbite, saj se boste imeli možnost rešiti s simpatičnim nasmeškom in svojo velikodušnostjo, ki ne bo poznala meja. Neumnosti, obrekovanje in nesmiselne informacije vas tokrat ne bodo zanimale, veliko boljše pa se boste izražali tisti, ki ste na svojem poslovnem področju odvisni od komunikacije. 

Venera se nahaja v znamenju škorpijona, kar pomeni, da se bo na ljubezenskem področju veliko dogajalo. Temne misli in poglobljeni pogovori vam bodo kradli energijo. Pripravljeni boste na kakšen korak v smeri osvajanja, drzni, strastni in samozavestni pa boste pri tem deležni tudi uspeha, oziroma odziva s strani osebe nasprotnega spola. Veliko bolj usklajeni bodo postali z Marsom v znamenju tehtnice tudi družinski odnosi, saj bo vsakemu več do tega, da se odvijajo v harmoniji. Moteči faktorji se počasi umikajo iz obzorja, zato bodo lažje stekli tudi določeni dogovori, s katerimi ste odlašali.

Tedenska napoved

V ponedeljek vas bo spremljal vpliv lune v devici, zato bo vaše delo opravljeno vestno in previdno, morda celo preveč analitično, kar vam lahko ukrade nekaj dodatnega časa. Težje se boste soočali s kruto resnico in izgubami, ki so lahko pogoste in zelo intenzivne. Zaradi močnega vpliva pa bo na udaru tudi vaše telo, ki bo potrebovalo več pozornosti in nege ter razvajanja. Zelo privlačna področja za vas bodo kultura, film, umetnost in glasba.

V torek luna pride v znamenje tehtnice, kar prinaša več usklajenosti in manj konfliktov. Čas je ugoden za ukvarjanje z duhovnostjo, alternativnimi dejavnostmi in poglabljanjem vase, ki vam lahko prinese številne rezultate. Ta vpliv prebuja kreativnost in ustvarjalnost ter vam odpira vrata do globoke intuicije, duhovnosti in vas vleče v vaš notranji svet. V prihajajočem času bo vaša odpornost zmanjšana, zato lahko hitreje zbolite in se počasneje ozdravite.

V četrtek, ko luna nadaljuje svoje gibanje v znamenju škorpijona, boste vse skupaj doživljali bolj burno. Na ljubezenskem področju ne bo najbolj priporočljivo odpirati starih ran, saj se lahko samo zapletete. Raje se usmerite v gibanje, ki vam prinaša sprostitev. Zaželeli si boste slave in pohvale, kar se vam tudi obeta, če boste le znali izpostaviti svoje prednosti.

V soboto zvečer se Prazna luna usmeri v znamenje strelca, kar bo ugodno vplivalo na vse, ki ste pred novimi izzivi, ali velikimi odločitvami, saj boste na vse skupaj začeli gledati bolj optimistično. Pojavi se lahko nekaj živčnosti in napetosti, ki bi jih bilo smotrno premostiti s športnimi dejavnostmi.

horoskop.si

Preberite si še: 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri