Prihaja teden poln ognjene energije

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 9. do 15. aprila 2018.

Prihaja teden poln ognjene energije (foto: profimedia) profimedia
9. 4. 2018

Splošna napoved

Prihaja teden, poln ognjene energije. Malce težje boste tokrat, ko vas bo spremljalo Sonce v znamenju ovna, ostali pri uresničevanju svojih besed in obljub. Tvegan čas je nakazan tudi v partnerstvu, še posebej, če ste v težkem odnosu, kjer si ne morete obetati razumevanja s strani partnerja. Poleg tega so na delu močne energije strasti in občutek povečanega ega. Vsekakor se izognite vsemu, česar ne bi naredili po tehtnem premisleku. 

Na področju osebne rasti lahko pride do nekaj težav s samospoštovanjem, ki ga nikakor ne boste znali na pravi načni umestiti v svoj tempo. Torej, zadostni boste sami sebi, kljub temu pa skušajte sprejeti tudi kakšen nasvet iz okolice, saj vam lahko le koristi. Pričakujete pa lahko tudi razne zamude, saj se bo Merkur s svojim retrogradnim gibanjem spuščal v malenkosti in vas zadrževal pred spontanim delovanjem. V nedeljo pa se bo začel Merkur gibati direktno, torej se obdobje zapletov počasi zaključuje.

Ljubezensko področje bo z Venero v znamenju bika tokrat zaživelo v pravi smeri. Bolj boste prepričani v svoja čustva, lažje se boste soočali s situacijami in končno boste v razmerju ali odnosu videli pravo sliko, ki pa vas lahko zelo preseneti, saj bo drugačna od zastavljene. Z majhno mero pozornosti in nežnosti ne boste zadovoljni, zato se lahko pojavi nekaj zoprnih občutkov, ki jih boste premostili z globokim pogovorom.

Za konkretne rezultate bo potrebno delati, se potruditi in biti tudi na voljo drugim udeleženim. Bolj, kot boste iskreno pomagali drugim, lažje vam bo doseči svoje bistvo. Pazite, da ostanete na začrtani poti. Finančna plat zgodbe lahko postane prav ugodna, če se ukvarjate z zadevami, ki ste jim pred časom namenili dovolj pozornosti. Sedaj boste z Venero in njenimi aspekti pripravljeni na borbo in zmagovalne kombinacije.

Moč, da se soočite sami s sabo in s svojimi težavami, vam bo vlival pogumen Mars v znamenju kozoroga. Sprostil bo tudi vašo notranjo napetost, ki je posledica stresnih in nepredvidljivih dogodkov. Zadovoljni boste, da boste delo lažje in bolj sproščeno opravljali in da boste naleteli na manj zapletov. Prijateljske odnose boste občasno zamenjevali z ljubezenskimi. Hrepeneli boste tudi po osebi, s katero ste bili nekoč zelo povezani.

Retrograden Jupiter v znamenju škorpijona vas bo oviral pred osebnim napredkom. Ta vpliv bo za ljudi, ki se oklepajo svojih iluzij, malce težek in stresen, saj prinaša streznitev in soočenje z resnico v novi obliki. Teden bo malce naporen za tiste, ki ste priklenjeni na stare navade in razvade in za tiste, ki se zaradi strahu pred izgubo varnosti ne upate odločno zaključiti starih preživetih stvari in se podati v nove zmage.

Tedenska napoved

V ponedeljek vas bo vodil vpliv lune v znamenju vodnarja. Nakazujejo se možnosti dodatnega zaslužka, ki jih z veseljem sprejemate, saj si ne boste mogli predstavljati prave varnosti brez dobrega finančnega temelja in umirjenih misli, ko bo vse poplačano. Pri tem boste zadovoljni, saj bodo dogovori potekali gladko in brez zapletov. Predvsem boste iskali povezave z ljudmi, ki vam lahko koristijo pri vaših bodočih poslovnih projektih oziroma boste iskali in povpraševali po novih idejah. 

Čeprav imate radi svoje udobje, si boste tudi v torek želeli sprememb. Zadeve, ki so vas vlekle navzdol, počasi postajajo za vas nepomembne. Zaradi zračne lahkotnosti in svoje karizmatičnosti na poslovnem področju, lahko zasebno očarate pomembnega partnerja ali prijatelja.

Luna se bo v sredo zvečer pomaknila v znamenje rib, zato se pripravite na vznemirljiv čas, ugoden za prepuščanje svoji intuiciji. Zanimalo vas bo raziskovanje in odkrivanje novega in skrivnostnega. Čas je ugoden tudi za uresničevanje srčnih želja. Zdelo se vam bo, da imate krila, na katerih bi lahko brez težav tudi poleteli. Počnite nekaj lepega, prijetnega, nagrada za vse skupaj bo sledila kasneje. Urejali boste domače zadeve, ne s konflikti, ampak predvsem s pogovorom in mirno izmenjavo stališč. Če ste se zadnje čase s člani svoje družne pogovarjali o skupnih finančnih zadevah, o delitvi dediščine in podobno, boste verjetno zašli v napeto stanje. Tokrat boste zadeve reševali bolj mirno in pogovor bo potekal brez večjih zapletov.

V petek vas bo konjunkcija med Luno in Neptunom popeljala v močne sanje, ki bodo zagotovo imele določen pomen, zato si jih skušajte zapomniti. Bujna domišljija, dober spomin in dobra sposobnost vizualizacije, vas vodijo k novim pogledom na določene situacije, ki lahko za vas pomenijo napredek. Ustvarjalnost, glasba, ples in umetnost bodo hobiji, ki vas bodo popolnoma sprostili. Povečana pa bo vaša občutljivost na alergije in popivanje. Uživali boste v stiku z vodo, kjer se boste popolnoma prepustili.

V soboto preide luna v ovna, spremljala pa vas bo tudi konjunkcija med luno in Merkurjem, tako da se lahko nadejate akcije, druženj, ter tudi konfliktov, ki lahko nastanejo zaradi povečane notranje napetosti in nervoznih misli. Vaš um bo izredno hiter in bister, lahko pa se pojavita površnost in zaletavost, saj boste usmerjeni k več ciljem hkrati. Podali se boste v hitre odločitve in akcijo na vseh področjih, zato vam bo za nežnosti in romantiko zmanjkalo časa.

Luna bo tudi v nedeljo stimulirala tudi odnose in občutek, da ste za vse sami, bo končno minil. Besede vam bodo tekle z jezika, tako da boste zgovorni in tokrat boste znali brez težav poiskati pravo besedo ob pravem času.

horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri