Teden pred vami bo sproščen, a ne razpuščen

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 26. decembra 2016 do 1. januarja 2017.

Teden pred vami bo sproščen, a ne razpuščen (foto: Shutterstock) Shutterstock
26. 12. 2016

Splošna napoved

Pred vami je praznično obarvan teden, ki ga spremlja Sonce v znamenju Kozoroga. Če ste v zadnjih dneh leta vajeni popolne sproščenosti in svobode, tokrat ne bo čisto tako, saj vas bo nekakšen notranji občutek ves čas, ko se boste zabavali, opozarjal na določene dolžnosti in obveznosti. Torej, potrebno bo izbrati resnično dobro družbo, da boste praznična rajanja doživeli na pravi razigran način.

Merkur v znamenju Kozoroga vas bo usmeril tudi k treznemu razmišljanju na finančnem področju, zato ne boste trošili brezglavo, ampak premišljeno. Kljub temu, da se vam bodo nizala številna opozorila, jih boste želeli malce zaobiti, vendar se pripravite na posledice. Kar boste obljubili, tudi storite ali naredite, saj si lahko v nasprotnem primeru nakopljete nekaj zamer.

Venera v znamenju Vodnarja v medsebojne odnose prinaša drugačnost, željo po napredku in veselje. Dolgčas vam nikakor ne bo, saj si boste znali pričarati dogajanje in mu tudi slediti. Tisti, ki ste že dlje časa samski, imate sedaj odlične možnosti, da zakorakate v nova poznanstva in si polepšate svoje življenje. Z Marsom v Ribah pa ste lahko, če ne boste deležni komplimentov, malce občutljivi.

Tedenska napoved

V ponedeljek vas bo spremljal vpliv lune v znamenju Strelca, ki vas bo navdihnila z neobremenjenostjo in nenadnimi bliskovitimi odločitvami. Pripravljeni se boste zabavati in opravke malce preložiti, saj vas bo vodil občutek, da če preveč delate, nekaj zamujate.

V torek bodo zaradi konjunkcije med Luno in Saturnom nastopile temačne energije, ki vas bodo obremenile na osebnem področju. Vsaka težava se vam bo dozdevala večja kot je v resnici, vendar se nikar ne vdajajte pesimizmu.

V sredo popoldne se luna pomakne v znamenje Kozoroga. Zopet se boste dobro počutili v svoji koži, klepetavi boste in družabni, kljub temu, da bo v ozadju veliko skrbi. Na sporedu bo občasno tudi malo utrujenosti, a s pomočjo dobre volje boste premagali slabo razpoloženje. Imeli boste dovolj energije, da boste v službi opravili vse obveznosti, ki vas čakajo.

V četrtek boste zaradi Prazne lune usmerjeni k ciljem, ki zahtevajo doslednost in vztrajnost. Konjunkcija med Luno in Plutonom bo povzročila pretirano občutljivost našega ega. Agresivnost, pretirana silovitost in fanatično stremljenje k cilju bo nekoliko zameglijo naše delovanje. Močni instinkti, izjemna, prodorna inteligenca in intuicija bodo pomagali k napredku in višji duhovni zavesti.

Sobota, ki bo praznično obarvana, bo povezana z energijo lune v znamenju Vodnarja. Polni boste zagona in optimizma. Prevzemala vas bo potreba po širjenju obzorij in duhovni rasti, iskali boste višja spoznanja in plemenitili obstoječa znanja. Sposobni se boste navdušiti nad kupom stvari, iz katerih potem ne boste potegnili pravega bistva. Svoboda razmišljanja in individualizem lahko postaneta izjemno pomembna, ne boste prenesli občutka, da bi vas kdorkoli omejeval. Velikodušnost in pretiravanje naj vas ne zavedeta, ohranite trezno glavo.

horoskop.si