Teden se je začel sproščeno, sledi bolj napeto obdobje

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 14. do 19. februarja 2017.

Teden se je začel sproščeno, sledi bolj napeto obdobje (foto: Shutterstock) Shutterstock
14. 2. 2017

Splošna napoved

Sonce v znamenju drznega Vodnarja bo dvignilo vaš pogum na višjo stopnjo. Veselili se boste vsega, kar bo dišalo po drugačnosti, saj ste že naveličani starih vzorcev in rutine, ki vas vleče k tlom. Sonce bo poskrbelo tudi za manj zmede na poslovnem področju. Tokrat se ne boste mogli pritoževati, da nimate pravih idej.

V soboto, ko Sonce preide v znamenje Rib, boste težko zadrževali svoja čustva, zato sledi nekaj pogovorov, ki bodo dodatno osvetlili vaš pogled na življenje. Merkur v znamenju Vodnarja vas boi povabil v vrtinec uspeha in vam dovolil biti spontani in svobodni. Venera in Mars v znamenju Ovna vas bosta vabila k akciji, direktnosti in konkretnim premikom. Tokrat si sanjariti ne boste dovolili, saj vas bodo novi podvigi preveč mikali, da bi jih izpustili.

Tedenska napoved

Valentinov dan bo namenjen povezovanju, usklajevanju in dogovarjanju, njena lepa povezava s Saturnom pa vam bo ponudila možnost pravih in obetajočih dogovorov. Čas, ko lahko nekaj naredite na medsebojnih odnosih, ki vam veliko pomenijo. Zanimal vas bo svet literature in ezoterike, ki vas bo pomiril.

V četrtek zjutraj se luna pomakne v znamenje Škorpijona. Luna se v znamenju škorpijona ne počuti dobro, saj je v izgonu. To pomeni, da se v teh dneh ne počutimo preveč samozavestno, močno in varno. Lahko se tako obnašamo navzven, ker sledimo načelu, da je napad najboljša obramba, saj je to energija, ki jo Luni dovaja Škorpijon, vendar boste v svoji notranjosti čutili, da vas skrbi, da ste prestrašeni in morda malce labilni. Domislite se lahko najbolj črnoglede stvari, zapadate v pesimizem in namišljene situacije, ki v resnici sploh niso tako grozne. To je čas, ko nam lahko iz nezavednega udarjata jeza in agresija, zato preveč popijemo, divjamo z avtomobili, preklinjamo, dogajajo se lahko tudi manjše prevare.

V soboto zvečer se bodo energije popolnoma preusmerile. Luna preide v veselega Strelca, kar vas vodi novim zmagam in dogodivščinam naproti. Stvari boste videli v lepših barvah, razmišljali boste veliko bolj pozitivno, napredno in svobodno. Prevzemala vas bo potreba po širjenju obzorij in duhovni rasti. Sposobni se boste navdušiti nad kupom stvari, iz katerih potem verjetno ne bo nastalo nič koristnega, kar vas niti ne bo motilo. Perfekcionizem vas ne bo zanimal, prej se boste usmerili k odstopanju od vsakdanjih pravil in sproščenim korakom.

horoskop.si