Tedenski horoskop od 1. do 7. 5. 2017

1. 5. 2017
Deli
Tedenski horoskop od 1. do 7. 5. 2017 (foto: profimedia)
profimedia

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

OVEN

Zaupajte v sredini tedna osebi, ki se že nekaj časa trudi, da pritegne vašo pozornost. Morda boste po srečanju ugotovili, da ste se motili, ko ste jo zavrnili. Delo bo potekalo bolj počasi, saj vam bo primanjkovalo motivacije in vztrajnosti, nagajali vam bodo tudi komentarji vaše ljubljene osebe, ki ne bodo na mestu.

BIK

Teden, ki je pred vami vas bo obdaril z novimi zamislimi in aktivnostmi, s katerimi boste spretno premagali dolgčas in nezadovoljstvo. Še več dogajanja se vam nakazuje v drugi polovici tedna, ko boste z veseljem na prvo mesto pojavili zabavno druženje s prijatelji in znanci. Resne obveznosti boste tokrat ignorirali. 

DVOJČKA

Ne bojte se napredka, ki v tem tednu počasi prodira v vaše življenje in vas usmerja k nadgradnji na poslovnem in finančnem področju. Skrbi, ki ste jih bili deležni, se počasi umikajo vstran, saj boste ubrali popolnoma drugačen, bolj učinkovit pristop, še posebej v medsebojnih odnosih. Ljubezen bo dobila lepšo podobo konec tedna.

RAK

Zmeda, ki se bo pojavila v prvi polovici tedna bo močnejša od vaše volje, zato se nikar preveč ne obremenjujte, če kakšna stvar ne bo končana ob pravem roku. Kljub vsemu se boste znašli in si uredili razmere tako, da vam bo ustrezalo. Pazite le, da ne spregledate pomembnih signalov okolice, ki bodo opozorilo za vas.

LEV

V prvi polovici tedna se bo vse skupaj odvijalo izredno bliskovito. Imeli boste možnost napredka, še posebej na poslovnem in finančnem področju. Svoje mnenje boste izrazili direktno in pri tem naleteli na pohvale, ki bodo počasi dvignile vašo samozavest in ego, v za vas ravno pravšnji smeri. Vikend bo športno obarvan. 

DEVICA

Ne boste se obremenjevali, če vas v prvih dneh tedna nekdo ne bo razumel na pravi način, saj boste prepričani vase. Zmota, ki je boste deležni, se bo počasi rešila sama po sebi. Konec tedna boste usmerjeni v aktivno preživljanje svojega prostega časa. Z veseljem se boste odzvali tudi vsakemu povabilu na kavo.

TEHTNICA

Zavedati se boste začeli, da čas hitro teče in da bo potrebno dokončati zastavljene zadeve, ki vam prinašajo veselje in uspeh. Bistvo tedna bo predvsem na odnosih, ki vas bodo na trenutke obremenjevali in vznemirjali. Na dan lahko konec tedna pride tudi kakšna skrivnost, zato pazite v komunikaciji in ne pretiravajte.

ŠKORPIJON

Navdih v tem tednu prihaja skozi mnenja prijateljev, ki se vam bodo najprej dozdevala nerealna, nato boste z veseljem sprejeli, kar vam ponujajo in jih upoštevali. V odnosih bo proti koncu tedna zavladala manjša zmeda, saj boste veliko besed razumeli v napačni smeri, kar lahko prinese tudi kakšen konflikt.

STRELEC

Želeli si boste več, kot se vam trenutno ponuja. Na čustvenem področju boste prehajali v nove dimenzije, ki vam prinašajo več bližine in globine z ljubljeno osebo. Pri delu se boste zaradi vsega, kar se vam bo dogajalo tokrat zelo težko zbrali, zato poskusite biti nekoliko bolj dosledni in poskrbite tudi za finančno plat.

KOZOROG

Razveselili se boste srečanj, ki se vam nakazujejo v prvi polovici tedna in vam prinašajo sproščen klepet in ogromno prijetnih novosti. V sredini tedna se boste zaustavili pri nalogi, ki bo od vas zahtevala več natančnosti in prilagajanja, ki pa vam v zadnjem času ni ravno po godu. Vikend pa bo svoboden.

VODNAR

V prvih dneh tedna se boste borili sami s sabo, saj si boste želeli nečesa, kar je za vas trenutno nedosegljivo. Nikar se ne vdajte v negativno razmišljanje, saj že proti koncu tedna prehajate v boljše počutje in zadovoljstvo, ki bo povezano še posebej s pripetljaji na osebnem področju, ki bodo močno dvignili vaš ego.

RIBI

Čeprav ste polni veselja in samozavesti, se vam lahko v prvi polovici tedna nakopiči nekaj napetosti, ki jih boste premostili s prijateljskim druženjem. Nekdo vas bo v drugi polovici tedna osvajal na zanimiv način, kar bo v vas ponovno prebudilo spečo ljubezen in čudovite občutke, ki bodo prebudili vašo dušo in srce.

horoskop.si

 

Novo na Metroplay: Sprememba v srcu | dr. Sanja Rozman