Tedenski horoskop od 1. do 7. 7. 2019

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 1. do 7. 7. 2019 (foto: unsplash) unsplash
30. 6. 2019

OVEN

Dobili boste priložnost, da s svojim šarmom in privlačnostjo rešite določena pomembna vprašanja. Teden vam bo prinesel veliko razigranosti. Najprej boste zaradi Sončevega mrka presenečeni, ker nečesa ne morete opraviti tako, kot ste si zastavili, toda končni izid bo vsekakor ugoden, čeprav boste utrujeni in naveličani vsega. V ljubezni lahko proti koncu tedna začneta znova, posebno če si želite izboljšati odnos z ljubljeno osebo.

BIK

V tednu, ki je pred vami, se napoveduje nekaj sprememb. Glede vsega kar se bo dogajalo, se lahko pogovorite brez kakršnih koli težav. Ob pogovoru boste mirni, ker bo vse izredno pozitivno vplivalo na vse vključene. V ljubezni se dogaja nekaj, kar vam bo pomagalo odločiti se v pravi smeri. Resnično potrebujete spremembe, da se končno začnete boriti za tisto, kar vam je najbolj pri srcu.  Počasi se bližate nekoliko bolj stabilnim odnosom.

DVOJČKA

V tednu pred vami, lahko kljub vplivu Sončevega mrka nadaljujete nekoliko bolj sproščeno. Pri pomembnih nalogah bodite odločni in vztrajni. Polni energije in zagona boste sredi tedna planili v paleto novih priložnosti in svežih dejanj. Vendar lahko pričakujete tudi nezadovoljstvo. Največ nejasnosti bo v soboto na zasebnem področju, kar vas bo obremenilo. Pred vami je idealen čas za čiščenje in odstranjevanje neuporabnih stvari iz doma.

RAK

Če ste v vezi, v prvih dneh tedna nikar ne zapostavite ljubljene osebe, ki postaja vedno bolj nepotrpežljiva. Pričakujte nekaj zastojev, ki vas bodo notranje vznemirili. Težko boste delovali v skladu s svojim ritmom, odgovarjalo vam bo bolj površinsko dogajanje. Povežite se s prijatelji, mogoče se boste tam počutili bolj pozitivno. Ljubezen bo v soboto in nedeljo bolj v ozadju, kar vas tokrat niti ne bo motilo, saj boste v drugih energijah.

LEV

Odpira se vam možnost, da bi s pomočjo Mlaja ob posebnem srečanju združili prijetno s koristnim in se pogovorili. Radi boste med ljudmi, všeč vam bo, da ni prisotnih napornih čustvenih odzivov. V ljubezni se boste izkazali v veliko boljši podobi, kot ste se izkazali v preteklosti. Določeni znanci bodo situacijo, ki je za vas pomembna konec tedna pripeljali do roba, toda vi se poskušajte umakniti in umiriti. Poskušajte poiskati najlažjo rešitev za nastale težave.

DEVICA

Moč energije, ki jo boste vložili v delo, bo omogočila, da boste začutili zadovoljstvo. Nikar ne bodite nepotrpežljivi in kritični do ljudi, ki bodo želeli le priskočiti na pomoč in razjasniti dvome. Medosebni odnosi bodo v četrtek in petek neusklajeni, kar vas bo notranje močno vznemirjalo. Ne boste se želeli prilagajati drugim. Opravili boste veliko dela, a vseeno vas bo spremljal občutek, da vam je ostalo še nekaj, kar ste pozabili.

TEHTNICA

Odmislili boste strah ali zaskrbljenost in se v torek, ko boste polni energije samozavestno podali novim dogodkom naproti. Poslovno boste funkcionirali konstruktivno. Zasebno pa bo potrebno pokazati zanimanje in ponovno osvojiti srce ljubljenje osebe, ki je v zadnjem času z vami malce nezadovoljna. Konec tedna boste nekoliko negotovi, zato pazite, da se ne bi navezovali na napačne dogodke. Čutite, da nekomu ne bi smeli zaupati, čeprav ne veste pravega razloga.

ŠKORPIJON

Svoje občutke lahko sredi tedna izrazite skozi kreativne podvige.  Koraki bodo bolj odločni in pogumni. V vas se bo od petka dalje prebudil nemir in imeli boste nekaj težav z osredotočanjem in prilagajanjem. Razburjali se boste zaradi vsake malenkosti, primanjkovalo vam bo potrpežljivosti. Energija proti koncu tedna bo spodbujala intenzivnost, bojevitost in spremembe. V odnosih bo poudarjena napetost, vendar lahko z nekaj poguma rešite vse.

STRELEC

V ljubezni boste v sredo dobili navdih, ki vas bo popeljal v zadovoljstvo in harmonijo. Zanimive prijateljske vezi vas bodo dopolnile. Sami se boste želeli prepričati o nečem, kar vas je dolgo obremenjevalo. Tokrat nimate več razlogov za oklevanje, zato se prenehajte izgovarjati in naredite korak. Konec tedna boste morali razmisliti o svojih dolgoročnih finančnih načrtih, ki počasi pronicajo v vaše življenje. Čeprav se vam trenutno ne zdi preveč kritično, zavihajte rokave.

KOZOROG

Dogodki so izostrili vašo intuicijo in težko se boste neobremenjeno prepustili. Občutili boste negativizem v ljudeh, ki so vam drugače popolnoma naklonjeni. Ne bodite preostri do svojih prijateljev, ki vas samo opozarjajo na napake. Pomembno bo, da se zavedate omejitev in ne poizkušate brezglavo vztrajati. Samski se boste znašli z osebo, ki vam je že dalj časa simpatična. To je čudovita priložnost, da spoznate, kaj si želite.

VODNAR

V prvih dneh tedna se boste stežka prilagodili. Poskusite se lotiti nečesa, kar je jasno in očitno ter poteka po določenih pravilih. Veliko stvari vas bo vznemirjalo. Ko bo prišlo do pomembnega sestanka, bodite bolj prilagodljivi. Priznajte svoje napake, saj si boste s tem priborili naklonjenost ljudi. Z nekaj prilagajanja na napetosti, pa lahko konec tedna računate tudi na veliko boljše rešitve in zanimiv nov začetek.

RIBI

Prehitevanje vam ne gre prav dobro od rok, zato raje upočasnite svoj ritem in se poskusite čim prej prilagoditi okolici.  Četrtek bo precej naporen, predvsem zato, ker želite vse storiti in urediti naenkrat. Poskusite se otresti odvečnega pritiska, ki vas neprestano vleče k tlom. Prizadevajte si ohraniti dobre odnose z vsemi, ki so v vaši bližini. Vsekakor vas spremlja želja, da bi se dogovorili nekoliko drugače, vendar bo ključ tedna žal prilagajanje.

Pripravil: Horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri