Tedenski horoskop od 1. do 7. 8. 2016

Device boste čez teden zelo delovne, v soboto pa si vzemite nekaj časa zase, saj boste potrebovali pošten počitek.

Tedenski horoskop od 1. do 7. 8. 2016 (foto: Shutterstock) Shutterstock
1. 8. 2016

Oven

Zaradi nakopičenega dela boste postali nekoliko nervozni. Pazite, da ne boste v kaosu česa pozabili, saj trenutno niste v stanju, da bi poslušali kritike ali pripombe nadrejenih ali sodelavcev. Vznemirljiva dejavnost vam je pisana na kožo, čeprav vse skupaj zahteva veliko več energije, kot je trenutno imate. Nadaljujte počasi, v nizki prestavi, le tako boste uspeli.

Bik

Sanjali boste nekaj pomembnega in zanimivega. Ne pripisujte pomena dejanskemu dogajanju, ampak poiščite pomen drugje. Ljubezenski koraki, namenjeni neznani osebi naj še nekoliko počakajo. Odpravili se boste na družinsko srečanje, kjer se boste spominjali določeni zabavnih dogodkov iz vaše daljne preteklosti. Imeli boste občutek, da lahko začnete od začetka.

Dvojčka

Zadeva, ki je za vas pomembna, poteka drugače, kot ste načrtovali, toda nič še ni izgubljeno, saj ste še vedno blizu nekomu, ki vas zanima in v vas zbuja prijetne občutke. Pazite, kako boste odreagirali, saj lahko to zaznamuje vašo bližnjo prihodnost. Sodelavci že nekaj časa govorijo za vašim hrbtom, zato je skrajni čas, da temu naredite konec.

Rak

Na delovnem mestu se boste sicer sporekli s sodelavcem, ampak vztrajajte pri svojem, če boste imeli prav. Konec tedna si privoščite prijetno kopel, da se boste spočili in si nabrali energijo. Počasna energija je za vas velik blagoslov, saj ste umirjeni. Uspehi se vam nakazujejo na poslovnem in finančnem področju. Zavedati se boste začeli pomena svoje premišljenosti.

Lev

Prijatelji vas bodo podpirali in vam svetovali, če boste prosili za pomoč ali nasvet. Počutili se boste odlično, manj zadovoljstva boste doživljali ob pogledu na stanje na svojem računu. Izredno nemirni in fizično neučakani ste in ne morete zdržati na istem mestu. Vsekakor boste dobili nekaj novic, toda ničesar ne bo, dokler se ne boste odločili, kaj vas resnično veseli.

Devica

Čez teden boste zelo delovni, v soboto pa si vzemite nekaj časa zase, saj boste potrebovali pošten počitek, ker vas že kmalu čakajo številne obveznosti. Prijatelju izkažite pozornost. Konkretne odgovornosti vas bodo prisesale na dom in domače okolje. To lahko v vas prebudi nezadovoljstvo. Odprite oči in poglejte, da je vse tako kot mora biti.

Tehtnica

Niste zadovoljni in nikakor ne morete uskladiti vseh obveznosti. V domačem okolju nikakor ne najdete skupnega jezika, kar vas bo vedno bolj vznemirjalo. V službi trenutno niste ravno najbolj zadovoljni, vendar bodite premišljeni pri odločitvah, saj bodo le te imele dolgoročne posledice, ki lahko zamajejo vašo sigurnost. Pozorni bodite tudi, da boste brali med vrsticami.

Škorpijon

Občutili boste notranji mir, saj bo ritem življenja usklajen z vašim notranjim ritmom, kar vas vodi v nove zmage. Znali boste se boste prilagoditi in uživati v vsakem trenutku življenja. Srečanje vam bo po dolgem času ogrelo srce, čeprav se vam bodo zadeve na poslovnem področju ves čas kopičile. Prijatelj vam bo končno odgovoril na pravi način.

Strelec

V prvih dneh tedna vas bo spremljala pozitivna energija, zato jo le izkoristite na vseh področjih, še posebej pa na ljubezenskem, kjer se tudi samskim obetajo čudovite priložnosti. Proti koncu tedna boste razigrani in polni zanimivih predlogov, kar vas bo vodilo k združevanju prijetne zabave s koristnim delom. Marsikdo se bo spraševal, kaj lepega se vam je zgodilo.

Kozorog

Poslovno boste več kot uspešni, z veseljem boste nekomu pomagali iz zagate, za kar vam bo hvaležen. Pred vami je tudi nekaj novih predlogov, ki se bodo naselili v vaših mislih, vendar nikar ne fantazirate preveč. Na vrsti bo nekaj, pri čemer ste iznajdljivi, kar vam prinaša nove smernice. To je lahko tudi breme, saj bo ljubljena oseba zahtevala več domišljije in vaše bližine.

Vodnar

Kljub temu, da delo, ki ga trenutno opravljate, ni tisto, kar ste si želeli, boste resno in ambiciozno iskali prave rešitve in pripeljali zadeve do točke, da vas bodo pohvalili. Vaše počutje bo spremenljivo, zmotil vas bo nekdo, ki vas vedno znova prepričuje, čeprav se zavedate, da nikakor nima prav. Raje se posvetite tistim, ki vas spoštujejo.

Ribi

Pred vami je naporen teden. Opazili boste, da nadrejeni želi od vas več, kot dejansko zmorete. Ne ustrašite se, nalogi boste kos, vendar vas bo zelo izčrpala. Na poslovnem področju se boste izkazali s svojo prizadevnostjo in resnično brez besed poprijeli za vsako opravilo. Vaša vnema bo nalezljiva, marsikdo pa vam bo tudi zavidal.

horoskop.si