Tedenski horoskop od 10. do 16. 12. 2018

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 10. do 16. 12. 2018 (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
9. 12. 2018

OVEN

Finančne zadeve se bodo začele urejati od torka dalje, takrat lahko pričakujete tudi več dela na poslovnem področju, za sprostitev pa si privoščite rekreacijo. Vaše zdravje bo v tem tednu na prvem mestu. Usmerili se boste v športne dejavnosti in zdravo prehranjevanje. Vaš cilj bo postati lepši in boljši. V večji družbi se ne boste najboljše počutili, saj bodo vaše misli čisto drugje in ne boste sposobni sproščene komunikacije.

BIK

V četrtek in petek boste z luno v ribah izredno spremenljivega počutja. Prišli boste do zaključka, da se je bolje ustaviti, kot tvegati z nekom, ki očitno ne namerava popustiti in se vsaj malce prilagoditi. Končno se bodo konec tedna zgodile spremembe, ki bodo počasi, a zagotovo vplivale tudi na vašo osebnost ter vaše ljubezensko področje. Začutili boste potrebo po strastnih dogodivščinah in druženju.

DVOJČKA

Nikar ne odnehajte tik pred zaključkom, saj se boste potegovali za nekaj pomembnega. Poskrbite za to, da vam bodo prisluhnili, še posebej tisti, ki so za vas pomembni in jim resnično zaupate. Tokrat je skoraj nemogoče, da bi storili kakršno koli napako. Zato se lahko prepustite in sprostite, še posebej konec tedna v dobri družbi. Največ novega bo na ljubezenskem področju, vendar se nikar ne odločajte na hitro.

RAK

Počakajte na odločitev sodelavca, saj bo tudi njegova beseda v prvi polovici tedna izredno pomembna. Nikakor ne pridete na zeleno vejo, in čim prej si začrtajte s pomočjo Merkurja v strelcu drugačne, boljše cilje, saj se vse skupaj zopet zapleta in gre za nezadovoljstvo, ki vas vleče v slabo počutje. Tokrat vas bo obremenjevalo finančno stanje, kar vas bo nekoliko razburilo. Osredotočite se raje na lastne zmožnosti.

LEV

V prvih dneh tedna boste razočarani, vendar le do trenutka, ko boste slišali, kaj želi povedati prijetna oseba. Vsaj glede dogovora se držite zastavljenega in v petek ne pretiravajte. Na poslovnem področju vas bodo navdušili za nove, ustvarjalne zamisli. Pripravljeni ste in si želite še veliko drugih stvari, posebno ljubezenskih iskric in poznanstev, ki prihajajo v soboto. Nekaj nervoze bo prisotne v domačem okolju.

DEVICA

Poiščite bolj smotrno rešitev in se je lotite na bolj taktičen način, s pomočjo diplomacije in lune v vodnarju. Pomembno je, da to vznemirljivo energijo preskočite in premagate, zato jo raje izkoristite in premislite o spremembah. Ni razlogov za pretirano zaskrbljenost, toda ne navezujte se na prazne obljube nekoga v vaši bližini. Počasi boste našli nekaj novih možnosti, le prehitevati ne smete, saj vas lahko nekdo narobe razume.

 TEHTNICA

Spremljal vas bo občutek, da ste izpustili nekaj zelo pomembnega, in tokrat se ne motite. Ponavljajo se težave, za katere ste bili prepričani, da so se zaključile. Prijatelji vam bodo v pomoč, če se v določeni situaciji ne boste najbolje znašli. Komunikacija bo tista, ki jo boste v petek uporabili v kočljivih situacijah in vas bo popeljala do rezultatov. Ne razmišljajte o določeni zadevi predolgo, saj lahko izgubite precej časa.

ŠKORPIJON

V obdobju, ki je pred vami pazite, če ste pri delu odvisni od drugih, še zlasti, če jih ne poznate dovolj dobro. Če ne boste previdni, se lahko vse skupaj z Venero v vašem znamenju zelo zaplete. Nekaj vam še ni najbolj jasno ali pa se preprosto ne morete navaditi na nove smernice. Vsemu boste tokrat pripisovali prevelik pomen, potem pa vam bo v nedeljo končno nekoliko lažje.

STRELEC

V ponedeljek, ko bo luna v kozorogu, vam bo uspelo zmagati tudi v težjih situacijah. Pripravljeni boste tudi na morebitne očitke, ki se vas tokrat ne bodo dotaknili. Posebno naporno bo konec tedna v s tistimi, ki so preveč občutljivi. Prijatelji bodo iskali pot do vas, zato jim bodite bolj naklonjeni, kar bo tudi vas napolnilo z optimizmom in občutkom, da na tem svetu nikakor niste sami.

KOZOROG

Dovolili si boste sanjati in svoje sanje boste tokrat sposobni tudi predstaviti na glas. Ljudje, ki vam bodo prihajali na pot, vam bodo poskušali spremeniti pogled na določene zadeve, vendar tega ne boste dovolili. Priznati si morate, da postajate zelo občutljivi, posebno, če je vpleteno preveč čustev. Nikar pa konec tedna ne dovolite drugim, da bi se vmešavali, ker vse kar vas bremeni, lahko rešite sami.

VODNAR

Imate občutek, da morate narediti več, kot ste storili doslej, posebno v zasebnih odnosih, ki niso v najboljšem stanju. Na pravi poti sicer ste, ostane pa vam le še nekaj manjših podrobnosti, ki jih boste zaradi lune v vašem znamenju opravili z lahkoto. Na simpatičen način se boste v petek izpostavili, vse se vam bo tokrat zdelo preprosto, zato vas ne bo strah prevzeti glavne vloge.

RIBI

V tednu, ki je pred vami, vas bo zamikalo, da bi se odpravili na potovanje, vendar vse skupaj trenutno ni izvedljivo. Pestro vam bo, posebno z dobrim prijateljem, ki vas zna vedno razveseliti. Vaša koncentracija in motivacija bosta konec tedna izjemni in končno boste lahko veliko dosegli. Praktična misel, podkrepljena z veliko energije in intenzivnosti, bo tista, ki bo v uredila zmedo na poslovnem področju.

horoskop.si

Poglejte si še: