Tedenski horoskop od 10. do 16. 4. 2017

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 10. do 16. 4. 2017 (foto: profimedia) profimedia
10. 4. 2017

OVEN

Pazite v prvih dneh tedna s tistimi, ki vas lahko obrnejo na svojo stran in zapeljejo le s par besedami. Nič pa se ne bo zgodilo čez noč, zato ostanite še nekaj časa na trdnih tleh.  Hitro boste dokončali tisto, kar vas čaka in obremenjuje. Previdni bodite glede stroškov, saj obstaja še veliko možnosti, da se zavarujete na pravi način.

BIK

Sodelavci vam zadnje čase nenehno pametujejo, kar vam gre že močno na živce. Soočite se z očitki in razkrijte svoje karte, tako se bo ozračje sprostilo in umirilo. Prekomerno se obremenjujete z zadevami, ki jim ne bi smeli pripisovati velikega pomena. Kmalu se bo izkazalo, da je potrebno le še malce počakati na prave korake.

DVOJČKA

Izredno zamišljeni in zasanjani boste. Opažate, da se nikakor ne morete zbrati in sprejeti ključne odločitve. Pazite, da ne bodo opazili vaše labilnosti in jo izkoristili sebi v prid. Konec tedna bo v znamenju novosti, ki vas bodo razvedrile. Naklonjeno vam bo tudi prijateljevo mnenje, ki vam lahko podari moč in zaupanje v to, da ste končno na pravi poti.

RAK

V prvih dneh tedna boste imeli precej dela z raznimi nesporazumi, ki bodo povezani s financami. Osebni in ljubezenski problemi se bodo razjasnili, drugi pa bodo stopili v ospredje. Nikakor vam ne uspe živeti bolj spontano. Čim prej se odpravite tja, kjer se boljše počutite. Začutili boste, da ste dovolj močni in odločni, zato tokrat nikar ne oklevajte.

LEV

Nekdo vam ne zaupa najbolj in to boste opazili zelo hitro. Ne jezite se preveč, sicer se boste le še bolj zapletali v besede. Pokažite, da ste lahko boljši in pametnejši.  Nekaj več dela boste imeli v odnosih z domačimi. Uporabite to voljo za to, da se premaknete in naredite stvari s katerimi že res predolgo odlašate. Nikar se ne smilite sami sebi.

DEVICA

Naužite se pozitivne energije in jo uporabite za pogumno doseganje svojih ciljev, ki vas že priganjajo. Pogum lahko izkoristite na poslovnem področju, kjer vse skupaj nekoliko škripa. Konec tedna se vam bodo vrstile zanimive situacije in tega ne smete ignorirati. Naklonjena vam bo mlajša oseba, ki zelo dobro razume vašo zgodbo in tegobe, ki ste jih deležni.

TEHTNICA

Na poslovnem področju ne boste ravno najboljše motivirani, kar bodo opazili tudi sodelavci, ki bodo brez besed odreagirali po svoje. Nikar ne bodite tako neprilagodljivi. Opozarjajo vas, kar vam zagotovo ni všeč. Konec tedna boste izredno napeti in niti malo potrpežljivi. Šele v nedeljo boste začutili, da stvari končno obračajo vsaj približno tako, kot ste si zamislili.

ŠKORPIJON

Prva polovica tedna bo v znamenju informacij in raziskovanja. Poglobiti se morate v dejavnosti, s katerimi ste odlašali in se osvoboditi nečesa, kar vas močno bremeni. Znova bo prišla na dan vaša trma, posebno v ljubezenskih odnosih, kjer še vedno niste čisto odločeni. Čeprav pretiravate, v bistvu ni razlogov, da bi se pritoževali.

STRELEC

Omejitve, katerih se boste najprej branili, vam bodo čez čas v večjo korist. Nekdo vam bo pomagal razumeti diplomacijo in tako se boste osvobodili večjih bremen. Proti koncu tedna boste z vsemi silami branili tisto, kar že imate. Nadaljuje se zgodba, v kateri bo veliko več neznanega, kar vam ne bo ravno najbolj pisano na kožo.

KOZOROG

Obveznosti se lotite čim prej, saj lahko tokrat računate tudi na pomoč nekoga izmed prijateljev. Kmalu vam bo nekoliko lažje, le svoje želje boste morali uresničiti. V prijateljskih odnosih tokrat ne boste sposobni držati jezika za zobmi, kar vas lahko drago stane. Z navdušenjem boste povedali svoje, kljub temu se jih nekaj ne bo strinjalo z vašim mnenjem. 

VODNAR

Poskusite se naravnati na spodbuden vpliv tedna in bolj optimistično pogledati na dogodke, ki se vrstijo. Srečo imate tudi na finančnem področju, kjer se boste razbremenili.  Proti koncu tedna se bodo zgodili določeni premiki, ki vas bodo prebudili. Slediti boste morali sebi in graditi na lastnih izkušnjah, ki jih imate več kot dovolj.

RIBI

V prvih dneh tedna vam bo odleglo, saj se vam ne bo treba preveč truditi v zgodbi, ki vam očitno ni pri srcu. Z lahkoto se boste z nekom spoznali in spustili v zanimiv in razigran pogovor. Končno boste deležni spodbudnih novic, kar vas bo razvedrilo in vam dalo motivacijo. Ljudje v okolici vas bodo postrani gledali, ker boste dajali namige o dogajanju v vašem življenju.

horoskop.si