Tedenski horoskop od 10. do 16. 6. 2019

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 10. do 16. 6. 2019 (foto: unsplash) unsplash
9. 6. 2019

OVEN

Obstaja možnost, da boste v prvih dneh tedna, ko bo luna v devici povzročili konflikt med prijatelji. Ne počnite tega, razen če lahko svoje trditve podprete s tehtnimi dokazi. Določene zadeve zadržite raje zase. Konec tedna se bo za vas pričelo novo obdobje in rast fizične energije bo na zavidljivi ravni. Notranji mir bo nekaj, kar vam bo pomagalo na poti do uspeha. Polni energije se boste lotevali vsega, česar ste se še včeraj branili, spoznanje, da zmorete več, vas bo navdajalo s samozavestjo.

BIK

Verjemite vase, saj vam teden prinaša nove možnosti. Dobro se boste počutili, za marsikatero odločitev ali dejanje boste potrebovali manj časa kot sicer. V ljubezni boste proti koncu tedna dokaj nepotrpežljivi, kar je lahko precej obremenjujoče za nekoga. Čeprav na prvo mesto vedno najprej postavite sebe, bodo vaše odločitve tokrat sprejete v dobro in korist vseh. Ne imejte občutka, da morate vse, kar dobite, vračati.

DVOJČKA

Prijatelji vas bodo v sredini tedna poskušali vplesti v spor in vas imeti za razsodnika, toda temu se raje izognite, če ne lahko pride do dolgotrajnih zamer. Prosti čas zapolnite z ljubezenskimi vragolijami, ki vas bodo razveseljevale še posebej od četrtka dalje, ko bo luna v škorpijonu. Hitro boste kos zahtevnemu in predanemu delu, zato se boste pustili prepričati o novih izzivih, ki vas nekoliko plašijo in vznemirjajo. Ne oklepajte se le stvarnosti in pustite svoji domišljiji prosto pot.

RAK

V sredini tedna boste prav posebno razpoloženi in vaša boljša polovica bo odlična inspiracija. Ne bi si mogli želeti lepšega obdobja, od vas pa bo odvisno, kaj boste še vi dodali v to mešanico romantike. Ne bo pa tako na vseh področjih, zastoje lahko doživljate v poslih, ki se ne bodo odvijali po vaših željah. Na realizacijo bo treba počakati. Občutljivi boste vse do nedelje, ko boste začutili, da je čas za premike na osebnem področju.

LEV

Manj se v sredini tedna, ko bo luna v zračni tehtnici, ozirajte na mnenja drugih in poslušajte svoj razum. Stojte za svojimi odločitvami in zagovarjajte svoja stališča. Radi boste pomagali drugim ljudem. Iskali boste tudi iskrico pozitivnosti in jo našli med prijatelji. Pričakovati je prijetne energije, ki vas bodo povezale v ljubezni in harmoniji. Naredite lahko tudi kaj dobrega, lepega za svojo okolico in prepričani ste lahko, da vas bodo opazili.

DEVICA

Na delovnem mestu boste v torek, ko luna preide v tehtnico popravili neko zadevo, ki ste jo v preteklosti pokvarili. Dana situacija se bo prav zaradi tega popravka močno popravila. Končno boste občutili zadovoljstvo. Zavedali se boste prijetnosti in znali uživati v drobnih trenutkih. V ljubezni bodo vaši občutki mešani in ne iščite bližnjic. Od svoje okolice lahko v nedeljo dobite veliko mešanih sporočil, ki vas delajo zmedene in neodločne.

TEHTNICA

Spremlja vas občutek, da se lahko tudi kaj izboljša, sicer pa vseeno morate obrniti nov list. Poiščite prave razloge za napetost in se sredi tedna soočite z njimi. Morda nekaj ne gre tako, kot ste pričakovali, toda del krivde je tudi vaš, saj morda niste dovolj prilagodljivi, posebno če nekaj opravljate prvič. Samski boste prijetni in simpatični, tako da tokrat ne ostajajte doma. V družbi boste zlahka našli nekoga, ki bo občudoval vaš prijeten nasmeh.

ŠKORPIJON

Ne boste se mogli več zadržati in nekomu boste priznali, kaj v resnici čutite do njega ali nje. V ljubezni se boste tako samski kot vezani znašli na robu. Na delovnem mestu boste občutili novo silo, ki vas bo usmerjala in ta pot se bo izkazala za koristno. Planeti bodo proti koncu tedna kalili vaše delovno razpoloženje, toda potrudite se biti učinkoviti, kot ste tega vajeni. Čustvene spremembe bodo v vas izzvale potrebo po večjem spreminjanju tudi na drugih področjih življenja.

STRELEC

Začetek tedna bo za nekatere bolj sanjav in zato se bodo v vas porajale zamisli, ki pa ne bodo izvedljive v realnosti. Če vas kakšen finančni podvig še posebno obremenjuje in vam leži na srcu, bosta sreda in četrtek primerna, da najdete rešitev iz te situacije in začnete delati načrte za prihodnost. Na čustvenem področju bo prisotna umirjenost. Do sobote boste kreativni in prihaja možnost da stopite v kontakt z ljudmi, ki delujejo na vašem področju. Ne bojte se uresničevanja svojih sanj.

KOZOROG

V prvih dneh tedna boste zaradi planetarnega vpliva bolj romantični kot sicer in če ne morete biti v teh dneh s svojim partnerjem, boste bolj prazni. Tisti samski pa lahko počasi spoznate dušo dvojčico. Na poslovnem področju se vam bodo vrstile zanimive situacije, v katerih boste morali zelo hitro odreagirati in se soočiti s težavami. Skozi vikend se bo vse vrtelo okrog vas. Vi boste središče dogajanja, videli boste v glavnem sebe in od ljudi boste tudi pričakovali, da bodo opazili to vašo prodorno energijo.

VODNAR

Nečesa se boste v torek, ko luna preide v tehtnico spomnili le bežno in zato boste prehitro sklepali, ne da bi upoštevali vsega, kar je pomembno. To je nekaj, kar se vam v zadnjih časih ponavlja. Pri delu se boste prijavili za opravljanje koristnih reči. Plačilo bo izostalo, a boste doživeli notranje zadovoljstvo, da ste končno storili nekaj za dobrobit podjetja. Na čustvenem področju se boste začeli zavedati svoje moči in vpliva in tako se boste izborili za nekaj pomembnega. Nekdo vam bo nedeljo izredno naklonjen.

RIBI

V tem tednu boste obremenjeni s preteklostjo, zato se vam bo zdelo, da vas tudi drugi gledajo drugače. Najmanj od vsega si boste želeli njihovih nasvetov. Odnosi znotraj družine se bodo počasi malce zapletli. Poskušali boste na hitro urediti zadeve, vendar vam nekdo ne bo dopustil, da bi zopet pometli težave pod preprogo, morali se boste soočiti. Čeprav se zdi, da previdnost ne bo odveč, boste želeli brez ovinkarjenja uveljaviti neko spremembo.

horoskop.si

Poglejte si še: 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri