Tedenski horoskop od 10. do 16. 9. 2018

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 10. do 16. 9. 2018 (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
9. 9. 2018

OVEN

Na zasebnem področju se bo v prvih dneh tedna z luno v tehtnici vse premikalo po načrtih, na poslovnem pa bo prisotnih nekaj več pasti. Posebno, če boste prehitro razkrili svoje načrte in potem le čakali na odziv, ki ga morda ne bo v taki obliki, kot ste si želeli, zato še enkrat poiščite prave informacije in, če je treba, vse še enkrat razčlenite. Še posebej, če ste pred kratkim menjali službo. Zelo boste posesivni in večkrat se boste zalotili, da partnerju sploh ne pustite dihati. 

BIK

Dobili boste več zagona in zaradi tega boste še posebej v drugi polovici tedna, ko bo luna v škorpijonu pritegnili več pozornosti. Uživali boste v stvareh, ki jih radi počnete, saj bodo tokrat še slajše kot sicer. Prva polovica tedna bo sicer v znamenju poslovnih zadev, vi pa se boste bolj posvečali svojemu partnerju. Prav je, da gresta nekam, kjer se dobro počutita. Tisti samski pa imate priložnost nekoga spoznati. Nujno se morate odpraviti ven, ker vas čaka izredno zanimivo poznanstvo. 

DVOJČKA

Bistveno v začetku tedna bo, kako se boste odzivali na spremenjene razmere, ki se bodo pojavljale. Imejte pripravljen rezervni načrt, iščite pa tudi alternativne poti iz situacije, ki je nastala in vam ni najbolj všeč. Sprejmite dejstva, kakršna so in v trenutku bo vse lažje. Čez vikend boste z luno v strelcu veliko premišljevali o preteklosti in dogodkih, ki so z njo povezani. Ne razlagajte vsem, kaj se vam je zgodilo. Za zdaj ni druge poti, kot da počasi poiščete pot iz zagate. Usmerite misli v pozitivno smer.

RAK

V začetku tedna boste z luno v tehtnici bolj zasanjani in umetniško razpoloženi, morda ne boste natančno vedeli, kaj si v resnici sploh želite. V četrtek pa vas bo kar razganjalo od idej in boste nezadržno iskali pot, kako svoja čustva pomiriti, saj bi radi vsem ljudem pokazali, da se znajdete v svojih težavah. Do nedelje zvečer so vam planetarni vplivi še naklonjeni. Zapišite si nekaj pomembnega, tako ne bo več nobenih nesporazumov. Dela bo nekoliko več, kot ste pričakovali.

LEV

V tem tednu bo sreča na vaši strani, zato se nikar ne držite v ozadju. V službi pogumno izrazite svoje ideje, saj boste z njimi želi odobravanje. Nadrejeni bodo več kot zadovoljni z vami, vaš uspeh pa nedvomno ne bo ostal nenagrajen. Prav kmalu si lahko obetate spremembe, ki vam bodo končno dale zadovoljstvo, ki si ga želite že nekaj časa. Vezani boste imeli občutek, da z vašo boljšo polovico ne razmišljata enako. Ni nujno, da se vedno v vsem strinjata, ne pozabite tega.

DEVICA

Sedaj je čas, da poveste, kaj mislite, in če se strinjate s tem, kar se dogaja. Vztrajajte, da se vse nejasnosti nedvoumno razčistijo. Novica, ki jo nameravate povedati prijateljem, bo za vse veliko presenečenje. Veselili se bodo z vami in vam privoščili, da se vam bo končno uresničila želja, ki jo skrivate v sebi, pa je niste upali izpostaviti. Po glavi se vam bodo pletle negativne misli. Občasno se lahko počutite nemočne in ranljive.

TEHTNICA

V tem tednu boste vlagali svojo energijo v dom in družino. Morda si boste zaželeli prenove stanovanja ali iskanja lepše lokacije. Dobili boste priložnost nekaj razrešiti v službi. To bi bilo dobro, ker se utegne skrb odražati na vašem telesu. Prikličite vase samozavest in jo obdržite. Nedvomno morate počasi spremeniti odnos do dela, saj v zadnjem času ne pokažete nobenega pravega zanimanja zanj. Morda celo pričakujete, da bo nekdo drug poskrbel za vaše obveznosti.

ŠKORPIJON

V prvi polovici tedna se vam bodo pospešeno uresničevale želje, le prepustiti se morate in dovoliti, da vas razvajajo. Včasih z nezaupanjem preprečimo dobrim energijam, da bi nam pomagale, zato bodite te dni kar se da pozitivno naravnani. V petek bo za vas nastopilo krasno počutje, polno izpolnjenosti. Pomirjeni boste, saj vam bo vse šlo od rok. Spogledovanje se lahko spreobrne v nekaj izredno zanimivega. Vseeno se boste hitro umirili, tudi zato, ker bi radi znova premislili.

STRELEC

Teden, ki je pred vami bo razburkan. Ker se vam bo zdelo, da neki zadevi še niste prišli do dna, boste vrtali naprej. Resnica bo nepričakovana in tudi neprijetna. Doma že nekaj časa visi v zraku vprašanje, ki ga je treba čim prej rešiti. Ker ni povsem preprosto in zadeva vse družinske člane, najbolj pa vas, zahtevajte, da pred odločitvijo upoštevajo vaše mnenje. Naredite nekaj več za zbranost pri delu. Potem se boste lahko brez občutka slabe vesti odpravili na lepše.

KOZOROG

V tem tednu se boste vseskozi nahajali v prijetnem družinskem ozračju, kar vam bo dobro delo. V družbi boste delovali še bolj prijazno kot sicer, velikodušno boste razdajali tako nasvete kot tudi drobne pozornosti. Ves čas pa se boste ukvarjali še s svojim videzom, ki vam bo v tem tednu na prvem mestu. Možne so tudi manjše preobrazbe. V ljubezni se boste izogibali dokončnim odgovorom. Namenoma boste nejasni, zato bo moral partner pogosto ugibati, kaj ste v resnici mislili.

VODNAR

Končno se boste spomnili, da imate tudi svoje ljubezensko življenje, ki vas že zelo nestrpno čaka. Dobro veste, da je v jamranje javnosti del vašega nastopa, da pa vam pravzaprav ničesar ne primanjkuje. Glejte v prihodnost, saj so le tam rešitve in takšno življenje kot si ga zaslužite. Osvobodite se vseh negativnih občutkov in hitro boste spoznali, kako se vaše življenje spreminja. Če boste naredili nekaj na tem, se vam že konec tedna z luno v strelcu obetajo presenetljive spremembe.

RIBI

V prvih dneh tedna boste zasijali v čudoviti družbi. Ponovno boste vse svoje sile usmerili v zabavo in brezskrbnost. Spoznate lahko nenavadne znance ali pa se bo od nekod nepričakovano pojavil prijatelj, na katerega ste že skoraj pozabili. Skupaj bosta obujala spomine o preteklosti in določenih zadevah, ki so z njo povezane. Tako na poslovnem kot zasebnem področju pa boste malce nevoščljivi in neprilagodljivi.

horoskop.si

Poglejte si še: