Tedenski horoskop od 11. 9. do 17. 9. 2017

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 11. 9. do 17. 9. 2017 (foto: profimedia) profimedia
11. 9. 2017

OVEN

Čas je, da organizirate kakšno prijetno srečanje za prijatelje, saj ne smete vedno čakati, da vas oni prvi povabijo. Nedvomno boste sredi tedna naleteli na močan in pozitiven odziv. Proti koncu tedna boste opazili, da vam nekateri ljudje enostavno ne privoščijo uspeha in sreče. Čas je za resen premislek o spremembi, še posebej na osebnem področju, ki vas utesnjuje.

BIK

Resnično vam bo žal, da se je obdobje lenarjenja končalo, vendar se boste po drugi strani veselili novih ciljev in priložnosti. Dobre volje boste, saj ste v velikih pričakovanjih na poslovnem področju. Začeli boste z novim poglavjem v vašem življenju. Zaželeli si boste sprememb in marsikaj se bo reševalo veliko hitreje, kar vam bo zopet povrnilo občutek zadovoljstva.

DVOJČKA

V prvih dneh tedna bo v ozračju nemir, ki bo onemogočal zbrano delo, zato se ne lotite zahtevnih nalog, ki bi od vas zahtevale veliko koncentracije. Kljub temu se boste znašli pred novimi preizkušnjami. Če se vam bo pokazala priložnost, se boste spustili v avanturo, čeprav vam bo že vnaprej jasno, da vam bo dogajanje zelo verjetno ušlo izpod nadzora. Nikar pa ne vpletajte globokih čustev.

RAK

Kakovost naj ima v prvih dneh tedna prednost pred količino, zato ne nasedajte ljudem, ki vam obljubljajo marsikaj, vendar brez prave in realne podlage. Bodite raje zadovoljni z malenkostmi. Poleg smisla za sodelovanje boste konec tedna pokazali odločnost, ki bo ključnega pomena. Kmalu zatem boste spoznali, da ste si s takšnim korakom rešili zoprno situacijo.

LEV

Zadeve, ki jih niste speljali do konca, se bodo do srede obrnile proti vam. Možne so finančne in poslovne posledice, predvsem pa tokrat ne boste mogli ohraniti mirnih živcev. Stvari, ki so vam pisane na kožo boste proti koncu tedna rešili z levo roko, poleg tega se boste znašli v situaciji, ko vas bo nekdo pohvalil in vam prebudil vaš speči optimizem.

DEVICA

Odpirajo se vam lepe možnosti za uspeh, vendar so sredi tedna na vidiku tudi posamezni moteči dejavniki, ki pa se jim bo možno izogniti. Usmerite svojo energijo v tisto, kar počnete z veseljem. Opazili boste, da nekdo nikakor ne namerava popustiti. To vas utegne zmesti, saj ste vajeni iskati in tudi najti praktične rešitve. Primanjkuje vam nekaj izkušenj, na področju čustev pa ste preveč trmasti.

TEHTNICA

Imeli boste odličen občutek za ravnotežje med lepim videzom in uporabno vrednostjo. Morda se boste sredi tedna lotili pospravljanja ali preurejanja doma, ter dosegli notranje zadovoljstvo. Na poslovnem področju vam bodo konec tedna naložili dodatne obveznosti, s katerimi še nimate izkušenj. Naj vas nikar ne zagrabi panika, saj bi s tem samo pokazali svojo nemoč.

ŠKORPIJON

Pred vami bo v prvih dneh tedna nekaj ovir, ki se jim poskusite čim prej izogniti. Z njimi ne morete rasti in se razvijati v pravi smeri. Tokrat vas znata še posebej ovirati lastna neprilagodljivost in trma. V medsebojnih odnosih boste konec tedna pripravljeni na večje prelomnice. S tem pa bo naraščala tudi vaša odločnost. V nedeljo vam bo veliko lažje, saj se boste umirili.

STRELEC

Vaše počutje bo v ponedeljek in torek izredno spremenljivo. Od nekoga iz družine ali od prijateljev lahko pričakujete podporo, vendar ponujene pomoči ne izkoriščajte preveč. Pokažite več iznajdljivosti. Končno vikend, v katerem boste lahko boste sproščeni. Nove ljubezenske zgodbe so na vidiku. Marsikaj rešujete s spontanim pristopom in tudi prijatelji vam bodo v veliko oporo.

KOZOROG

Svojim idejam boste v torek dodali nekaj pomembnega in morda boste končno poželi tudi prve rezultate. Ko boste izpilili nekatere malenkosti, boste še bolj uspešni. Do prijateljev boste radodarni. Konec tedna bo za vas nekoliko neobičajen. Dojeli boste, da so imeli prav tisti, ki so vas opozarjali na določene zadeve. Ne vztrajajte trmasto pri svojem, saj ste na napačni poti.

VODNAR

Vaše spremenljivo razpoloženje bo v sredo povzročilo nekaj manjših napetosti v odnosih. Poskusite se pogovorov lotiti na bolj previden, vendar kljub temu odločen način. Omejevale vas bodo finančne obveznosti, zato ne boste znali neobremenjeno funkcionirati. To vas bo pahnilo v slabo voljo. Na čustvenem področju pa se vam konec tedna obeta več sreče.

RIBI

V prvih dneh tedna boste spoznali, kako odločni ste takrat, ko zaslutite, da vam na poslovnem področju tečejo voda v grlo. Kljub vsemu bodite pazljivi, posebno na čustvenem področju, kjer sledi sredi tedna nekaj nedorečenosti. Naenkrat čutite precej napetosti, pa tudi naveličanosti nad stvarmi, ki vam jih ni uspelo dokončati tako, kot ste si pred kratkim zamislili.

horoskop.si