Tedenski horoskop od 11. do 17. 1. 2016

Tedenski horoskop za obdobje od 11. do 17. januarja 2016.

Tedenski horoskop od 11. do 17. 1. 2016 (foto: Shutterstock) Shutterstock
11. 1. 2016

Oven

Zadeva, ki vas bremeni, se premika izredno hitro in nekako nepredvidljivo. Vse to vam bo ugajalo, saj nikakor ne prenesete, da se kakšna stvar vleče v nedogled. Nekaj, kar boste počeli mimogrede in brez posebnega truda, boste opravili odlično, kar bo nekoga močno presenetilo. Razpoloženi in zgovorni boste dosegli svoj cilj.

Bik

Raziščite določene stvari, preden razsodite določeno situacijo, ki še ni rešena. Na zadevo gledate iz drugega zornega kota kot ostali, zato se posvetujte z njimi. Ponovno se boste lotili nečesa, na kar se ne spoznate najbolje. Konec tedna bodite še posebej previdni, da se vam ne bo kaj zakompliciralo, zaradi vašega nenehnega hitenja.

Dvojčka

Ko se boste odločili za drugačen pristop, bodite pozorni na vsako malenkost, ki se bo pojavila. Nepremišljene odločitve bi vas lahko privedle do zoprnih in nerešljivih situacij. S pomočjo optimizma boste dobro razpoloženi in tako počutje bi radi delili s številnimi, posebno če razmišljate o novi ljubezenski zgodbi, ki se lahko razvije kmalu.

Rak

Opogumite se in razmislite o možnostih, ki se vam tako vztrajno ponujajo ena za drugo. Ne zapravite jih, pač pa naredite načrt, kako jih boste izkoristili in iz njih potegnili največ. Niste najbolj pozitivno naravnani, moti vas to, da morate prikimavati drugim, ter se strinjati z njihovim mnenjem. Prihaja tudi nekaj novic, povezanih s preteklostjo.

Lev

Trenutno vam niti ne ustreza nekaj, kar bi za vas pomenilo preveliko obveznost. Najti morate neko ravnovesje, kar bo tokrat veliko lažje s pomočjo prijateljev ali znancev. Borite se zase, vsekakor pa ne pozabite na napredek, s katerim se boste počasi poslovili od težav z občutkom, da lahko najdete nekaj novega in ustreznega zase.

Devica

Ugotavljate, da se določene zadeve neverjetno hitro približujejo. Vse se vrti prehitro, zato boste nekoliko živčni in zadirčni, kar vas bo nekdo tudi opozoril, saj ga bo zmotilo. Dobrih novic bo nekaj več, kot ste pričakovali, zato boste sprva zmedeni in neodločni. Pozneje boste imeli možnost, da še premislite in se odločite, kot je prav za vas.

Tehtnica

Prijetna oseba vam bo pospešila utrip. Očitno je že skrajni čas, da se odprete na ljubezenskem področju. Tako boste pridobili prednost in dosegli boljše počutje. Proti koncu tedna boste več kot očarljivi in prepričljivi, s čimer boste nekoga očarali. Zlahka boste dobili to, kar si želite, posebno od oseb, ki vam največ pomenijo.

Škorpijon

Pustili ste, da mine preveč časa, in nekako čakali na čudežno rešitev, ki je ni na vidiku. Tokrat lahko izbruhnete, saj prihaja na dan tista bolj skrita stran vašega značaja. Veliko boste razmišljali o vaši finančni situaciji, ki ni ravno najbolj blesteča. Poskusite najti kakšno dobro rešitev, ki bi vam lahko dolgoročno prinesla manjši napredek.

Strelec

Nekaj težav bo, čeprav vam je nekdo nedvomno naklonjen in vas vzpodbuja na vsakem koraku. Spremlja vas občutek, da igrate le po pravilih drage osebe in se preveč prilagajate. Družba, v kateri se boste znašli bo odlična in lahko se premaknete kar za nekaj stopničk, tudi glede začrtanih projektov. Zaupajo vam, zato izkoristite ta ugoden trenutek.

Kozorog

Za zdaj se boste osredotočili na tisto, kar že poznate, toda prav kmalu boste pripravljeni na številne novosti. Konec tedna boste dobili novico, ki bo odločilnega pomena. Motili in ovirali vas bodo z vprašanji, čeprav se vseeno lahko nekako izgovorite in se posvetite svojim opravkom, ki jih ne bo malo. Popazite tudi na prehrano.

Vodnar

V družini bo zopet nekaj težav v komunikaciji. Spremenite nekaj načrtov in se podajte v akcijo, ki vam prinaša uspeh. Niste preveč prepričani, toda edino, kar vas lahko reši, je samozavest. Zadeve se bodo uredile po naključnem srečanju ali pogovoru, ki se bo začel nekoliko drugače. Dobili boste boljši občutek glede ljubezenskega področja.

Ribi

Na čustvenem področju bo nekaj nejasnega, kar vas bo močno vznemirilo. To bo vidno ob srečanju, ki se bo razvilo precej nepredvidljivo in v nenavadnih okoliščinah. Konec tedna bo veliko zanimivejši, kot ste sploh pričakovali. Nekdo vas še čaka in mogoče je nadaljevanje zgodbe ali sodelovanja, zato zavihajte rokave in pojdite v akcijo.

horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri