Tedenski horoskop od 11. do 17. 2. 2019

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 11. do 17. 2. 2019 (foto: profimedia) profimedia
10. 2. 2019

OVEN

Teden, ki pred vami bo pester. Pri samskih ovnih bodo prav čustva tista silnica, ki vas bo vodila, določala meje dopustnega in vas usmerjala na prave ljubezenske poti. Sredina tedna bo nekoliko bolj naporna, saj bodo v ospredju predvsem razpršena čustva, razum pa boste potisnili v ozadje. Boste pa zato vezani v prihodnjih dneh izredno dobro motivirani. Ne dovolite, da vaši osebni interesi in čustva vplivajo na vaše finančne investicije.

BIK

Vezani biki se boste ves teden pripravljali na to, da bi s partnerjem začeli zelo pomemben pogovor. V sredo vam bo končno prisluhnil, a njegova reakcija ne bo takšna, kot ste pričakovali. Samskim se ne obeta prav veliko ljubezenskih trenutkov. V petek zna biti nekoliko bolj zanimivo, če le ne boste prehitro nasedli sladkim besedam, ki vam jih bo namenil nekdo, ki vam je všeč. Bodite iznajdljivi, če hočete biti ekonomsko uspešni.

DVOJČKA

V prvih dneh tedna ničesar ne jemljite osebno. Prišlo bo namreč do nesporazuma tako na zasebnem kot na poslovnem področju, ki vas utegne spraviti v nadvse slabo voljo, če ne boste uporabili, kar se da pozitivnega pristopa. Potrebujete spremembe. Izogibajte se družbi tistih, ki le veliko govorijo, vendar ne končajo ničesar. Marsikaj boste poveličevali in po nepotrebnem prenašali svojo napetost tudi na druge.

RAK

V prvih dneh tedna boste imeli možnost, da  boste zaključili z nekim projektom, ki se je že dolgo vlekel, zaradi česar se vam bo marsikaj zazdelo veliko lažje. Še vedno razmišljate, kaj storiti, čeprav se stvari ne morejo premakniti tako hitro, kot si želite. Nekoga boste osvajali počasi in izkazalo se bo, da obema pravzaprav ustreza nežen pristop. V nedeljo pa se posvetite prijateljem, ki imajo za vas mnogo novic.

LEV

Premislite o tem, kako bi na praznik zaljubljencev organizirali ljubezensko srečanje. Ne čakajte, da se vas spomni partner, storite prvi korak. Občutek boste imeli, da ste se znašli v čudni situaciji, vendar se ne bojte, kajti v petek boste ponovno zašli v ustaljene tire, z vsemi starimi in novimi plodnimi idejami vred. Neplodni čas pa poskusite čim bolj izkoristiti za sprostitev oziroma opravite praktična dela, ki vas pomirijo.

DEVICA

Če imate partnerja, vas bo v tem tednu, ko prihaja praznik zaljubljenih še kako potreboval. Če se le da, si vzemite več časa zanj. Saj veste, kako hitro se lahko odnos ohladi in kako težko je ponovno vzpostaviti ravnovesje. Če ste samski, boste spoznali prijetno novo osebo, na katero boste neprestano mislili. Naredite tudi kakšen korak v tej smeri in podarite simpatično pozornost, ki bo zagotovo odprla vrata v lepši odnos.

TEHTNICA

V prvih dneh tedna boste nadvse strastni in nasploh čutni, kar boste vezani z lahkoto izrazili. Samski boste iskali osebo, ki bi ji pokazali svoja čustva, vendar boste do četrtka malce razočarani. Upoštevajte dejstvo, da s silo ne morete doseči, kar si zastavite. Vse se bo zgodilo, ko boste pripravljeni na to, zato se potrpežljivo pomikajte proti cilju ali pa raje počakajte, da priložnost sama pride do vas.

ŠKORPIJON

Ne spuščajte se v zadeve o katerih še vedno dvomite. Karkoli bi se lahko izkazalo za napačno, vas lahko popelje v težave in nesporazume. Odločno sprejemajte dobro premišljene odločitve in ne pustite se prepričati prvemu, ki vam bo stopil na pot. Na voljo imate dovolj raznolikih ponudb in veliko časa, ki bi ga lahko tokrat modro izkoristili. S prijateljem bo v nedeljo sledil prijeten dialog.

STRELEC

Ljudi, ki vas ne poznajo dobro je težko prepričati, da v določeni situaciji niste mislili resno. Vaše besede bodo sredi tedna v kočljivi situaciji izraz nepremišljenosti. Začnite se nekoliko nadzirati. Pripravite se tudi na negodujoče prijatelje in nasprotovanja sodelavcev. Prav je, da sicer sledite svoji intuiciji, vendar tokrat dvakrat premislite, saj vam posledice najbrž ne bodo všeč.

KOZOROG

Kar naprej se nekaj zapleta in vedno znova in znova popravljate probleme, ki so povezani s preteklostjo. Sedaj se ustavite in naredite red v svojih mislih. Povežite se z ljubljeno osebo, kar si želite že nekaj časa. Na glas povejte, kaj vas moti, namesto da povečujete napetosti. Ne dovolite, da vaša osebna čustva vplivajo na profesionalne odločitve, ki bodo konec tedna postavljene na preizkušnjo. 

VODNAR

Napočil je čas, da spremenite nekaj kar je za vas pomembno. Vključite se v zanimivo dejavnost in se skušajte v prostem času več družiti. Čeprav je za vami precej težko obdobje, se boste na praznik zaljubljenih končno sprostili. Svoje misli in čustva boste uredili do te mere, da boste na svet gledali z večjo mero optimizma. Če vas preganjajo nedokončane študijske in poslovne obveznosti boste znali prijeti za delo.

RIBI

Seveda ste vse skrbno načrtovali, vendar niste mogli predvideti, kaj da so vam namenile zvezde bolj težko situacijo. Potrebno se bo sprijazniti s tem, da bo potrebno določene pomembne načrte prestaviti. S tem boste celo nekaj pridobili in si naredili dober načrt za prihodnost. Konec tedna se boste znašli v okolju, ki bo za vas preveč resno, da bi lahko v njem sproščeno uživali.

horoskop.si

Poglejte si še: