Tedenski horoskop od 11. do 17. 3. 2019

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 11. do 17. 3. 2019 (foto: profimedia) profimedia
11. 3. 2019

OVEN

Nova ljubezen lahko v prvih dneh tedna pride povsem nepričakovano, prav tako je možen hiter konec nove zveze, če ste že nekaj časa v težavah. Delovne obveznosti in kariera bodo terjale od vas pozornost, a kljub temu posvetite več čas detajlom. Pozabite na stare navade in na dolgočasen vsakdan in se podajte novim izzivom naproti. Nepričakovana pot bo odprla nove dimenzije, o katerih se vam do zdaj ni niti sanjalo. Izkoristite vsak prosti trenutek za rekreacijo.

BIK

V prvih dneh tedna, vlagajte več truda v odnose s tistimi, ki ste jih v zadnjem času zanemarili. Pred vami so dnevi, ko boste trdo delali, a si boste na koncu lahko odpočili, saj vam bodo nadrejeni namenili kar nekaj prostih uric. S svojo toplino in čutnostjo boste celo ledeno goro pripravili do taljenja. Vsaka ljubezenska izjava ali celo poljub bo poudarek vaše iskrene ljubezni. Posledica bo, da boste neprijetne stvari preprosto pometli pod preprogo in našli udobnejšo in bolj zanesljivo pot.

DVOJČKA

V prvih dneh tedna se lahko z nekom, ki vam je sicer blizu zapletete zaradi povsem nepomembne stvari. V ljubezni ne bo večjih sprememb, saj boste s sedanjo podobo čisto zadovoljni. Ustvarjalnost bo olajšala marsikatero poslovno aktivnost in končno se vam obeta tudi finančni napredek, ki bo privabil nasmeh na vaše ustnice. Če vam je pomembnejše druženje s prijatelji kot družba partnerja, se vprašajte zakaj tako čutite. Zoprne obveznosti prestavite na kasnejše dni, saj niste dovolj osredotočeni.

RAK

Planeti vam bodo naklonjeni, še posebej tistim, ki hrepenite po napredku. V dobrih odnosih boste z okolico in nič vas ne bo moglo razjeziti. Več gibanja bo vaše počutje samo še izboljšalo. Poiščite nekaj somišljenikov, s katerimi boste v torek in sredo, ko bo luna v dvojčkih delili vaše ideje. Nad novimi podvigi ne boste ravno kazali veselja, saj se bodo zdeli preveč hladni in razumski. Ne zapirajte se pred izzivi, raje jih popestrite s svojim znanjem in sposobnostmi. Zapomnite si, več glav zagotovo več ve.

LEV

Razlog da boste malce nerazpoloženi bo tičal predvsem v neskladnosti interesov. Spopadali se boste z visokimi pričakovanji ter nervozno iskali smisel stvareh, ki jih morda sploh ne boste razumeli. Precenili boste moči in sposobnosti, kar se vam bo proti koncu tedna krepko poznalo. Če želite z okolico proti koncu tedna ohraniti bolj harmonične odnose, potem se malce zadržite in ne izražajte svojih mnenj brezglavo naokrog. 

DEVICA

Na delovnem področju bo v torek in sredo, ko bo luna v dvojčkih zbranost vprašljiva, reševala vas bo bistroumnost, obarvana z logičnim pristopom. Od četrtka dalje stavite vse na novo poznanstvo. Odnos s partnerjem bo zelo strasten, čeprav po drugi strani nekoliko nestanoviten. Poskušajte v soboto in nedeljo bolj smotrno razdeliti svoj prosti čas. S prijatelji se boste sicer dobro razumeli, vseeno pa več pozornosti namenite družini.

TEHTNICA

V torek in sredo, ko bo luna potovala po znamenju dvojčkov bo vaša družabnost intenzivnejša in ozračje bolj razigrano. V ljubezni bodo proti koncu tedna prisotni številni padci in vzponi. Sicer si boste želeli mirno obdobje, a ga tokrat žal ne bo. Malce več miru si lahko obetate v soboto, ko se boste z veseljem in v dobri družbi odpravili na krajši izlet v naravo. Obeta se vam lahko tudi manjši dobitek pri igrah na srečo.

ŠKORPIJON

Stopite v ponedeljek, ko vas bo objel vpliv lune v biku korak nazaj in bodite prizanesljivejši tudi do sebe. Začeli boste razmišljati in delovati bolj konstruktivno in učinkovito. Četrtek bo dan, ki ga lahko namenite sebi in ga aktivno preživite. Ne glede na vreme, boste proste trenutke najraje preživljali zunaj, na zraku. Tudi v krogu prijateljev boste nepogrešljivi in s svojo tankočutnostjo lahko polepšate življenje še komu. Zvezdni vplivi prinašajo prebujenje. 

STRELEC

Zadovoljni boste z rešitvijo določenega problema, nekdo pa vas bo kljub temu poskušal skušal prepričati, da ste zamudili svoj trenutek. Čisto iz napačnih razlogov boste postali v petek, ko vas bo skoraj zadušil vpliv lune v raku slabe volje, zato se boste težje zbrali, saj vam bodo misli uhajale drugam in nikjer ne boste imeli pravega obstanka. Več časa boste v soboto namenili spreminjanju videza in telesni vadbi. Ljubezenska situacija lahko končno doživi napredek.

KOZOROG

Izkoristite ugoden čas pred vami za napredek, saj se vam po glavi prepletajo novi cilji. Konec tedna bo romantično obarvan in prijateljstvo lahko s pomočjo lune v raku v soboto preraste v ljubezni. V svoj dom boste skušali vnesti čim več miru in topline. Jezili se boste na vsakogar, ki vas bo želel prepričati v nasprotno. V nedeljo se notranje umirite in poskušajte čim bolj iskreno sprejemati potrebe vseh družinskih članov. Vzemite si čas, da jim prisluhnete.

VODNAR

Denar bo tisti, ki bo v sredo in četrtek, ko se bo luna sprehajala po znamenju dvojčkov krepil občutek varnosti in narekoval življenjski tempo. Na kritične pripombe se raje ne ozirajte, ampak zaupajte svoji intuiciji. Za izboljšanje domačega vzdušja si boste prizadevali skupaj s partnerjem. Čeprav boste v reševanju odnosa zelo uspešni, vaš način ne bo všeč nekaterim znancem. Pozor, odpira se možnost dodatnega izobraževanja, ki vas vodi v nove dimenzije.

RIBI

V tednu pred vami vam se boste bolj zanašali na druge kot nase. Zdelo se bo kot da svojega življenja zaradi lune v razigranih dvojčkih nimate pod nadzorom. Proti koncu tedna boste razvili nadpovprečne miselne sposobnosti. Odlična intuicija vam bo koristila v mnogih situacijah na delovnem mestu in vam omogočila vrhunske dosežke, po katerih po tihem hrepenite. Ob koncu tedna se boste v družbi ljubljene osebe veselo predajali užitkom.

horoskop.si

Poglejte si še: