Tedenski horoskop od 11. do 17. 4. 2016

11. 4. 2016
Deli
Tedenski horoskop od 11. do 17. 4. 2016 (foto: Shutterstock)
Shutterstock

Tedenski horoskop za obdobje od 11. do 17. aprila 2016.

Oven

Ne morete najti ničesar, kar bi vas posebno navdihnilo, kar vas bo malce zmedlo. Začeli se boste pritoževati, da vam nadaljevanje dogajanja še ne prinese ničesar posebnega. Pot od odločitve do realizacije bo bolj dolga, zato se dobro pripravite. Besede očitno niso bile dovolj, zato poskusite storiti nekaj veliko bolj konkretnega.

Bik

V prvih dneh tedna bo prišla pomembna ugotovitev, še posebej če ste na prelomnici ob vprašanju, ali bi svoje ljubezensko razmerje sploh nadaljevali. Preštejte vse razloge za in proti. Na vidiku je kar nekaj sprememb, morda malce nenavadnih. Tokrat ne bo dovolj časa za vse, kar bi radi počeli, toda vsekakor je veliko razlogov za dobro voljo, zato se prilagodite.

Dvojčka

Tokrat se vam nabira vse naenkrat, kar vas vznemirja. Na vrsti bo nekaj, česar morda niste pravočasno zaključili. Popazite tudi na zdravje, saj niste v najboljši formi. Ugoden konec tedna vas čaka in na voljo bo več prijetnih možnosti. Vsekakor je pomembno, da ne ostanete zaprti med štirimi stenami in da se ne smilite sami sebi.

Rak

Spremljali boste nekaj, kar vas ne bo najbolj navdušilo. Zopet boste imeli opravka z ljudmi, ki vam niso preveč naklonjeni. Razlog je tudi, da ste preveč nervozni. Vse bi radi nadzorovali, toda potem se vedno znova izkaže, da celotna situacija zahteva veliko več vlaganja, kot se ga vi pripravljeni vložiti. Nekdo vas bo presenetil.

Lev

Pritisnili boste na pravi gumb, čeprav bo odločitev najprej težka in dobili pravo informacijo, in sicer od nega, ki ga precej časa niste srečali in ste skoraj pozabili nanj. Področje, na katerem boste uspešni, vas bo razveseljevalo. Lahko končate nekaj, kar vam je dolgo kratilo miren spanec. Imeli boste dovolj časa za vse razen za romantiko.

Devica

Po nenavadnih dogodkih postajate vedno bolj razdražljivi. Previdno, sicer bosta napetost in živčnost le naraščali, vi pa boste tonili v vedno slabše počutje. Svojo energijo boste namenili stabilizaciji in materializaciji. Torej lotite se dela, in naredite korak naprej k uresničitvi svojih velikopoteznih idej, ki so dokaj realne.

Tehtnica

Premislite o tem, kako bi zbrali čim več podatkov o nekomu, ki ga ne poznate najbolje. Lahko odpotujete ne glede na trenutne obveznosti, le poskrbite za to, da boste dosegljivi. Tokrat imate glavno besedo, zato naredite kakšen novi korak, posebno v ljubezenskih odnosih. Ne bo vam žal, tako boste le presenetili partnerja ali prijatelja.

Škorpijon

Konkretne odgovornosti vas bodo vezale na poslovne projekte. To lahko v vas rodi nezadovoljstvo in trmo. Odprite oči in poglejte, da trenutno stanje niti ni tako slabo. Lahko počasno delovanje ljudi okrog vas prinaša nemir in nezadovoljstvo. Usmerite svojo moč v razmislek za izboljšanje materialne situacije. Privoščite si nekaj lepega.

Strelec

Preveč oklevate in si ne prizadevate dovolj za to, da bi pokazali, kaj veljate. Še posebej glede določenih zadev, kjer za zdaj ne morate razumeti, kaj je v ozadju. Zanimivo bo in dinamično, še posebej če se odpravljate na pot. Vse skupaj je povezano še z zanimivim načrtom, ki ga boste skovali tik pred zdajci. Planeti so vam naklonjeni.

Kozorog

Srečanje se bo zgodilo v drugačnih okoliščinah, kot ste upali, kar vam najprej ne bo všeč. Zato pričakujte nekaj manjših trenj, ki jih boste rešili s šaljivim pristopom. Pazite v odnosu z nekom, ki vas je morda napačno razumel. Oba bosta vztrajala, kar tudi pomeni, da se bo konflikt, če ne boste diplomatsko odnehali, nadaljeval v nedogled.

Vodnar

Nekaj, kar vam veliko pomeni se izpolnjuje hitreje in lažje, kot ste pričakovali. Tokrat ste si očitno nabrali dovolj pozitivne energije in zdaj bi radi le nadaljevali v svojem slogu. Odločnost se vam tokrat vsekakor obrestuje, še posebej v družinskih odnosih, ki bodo malce skrhani, vendar kljub temu poskusite poiskati kakšno prijazno besedo.

Ribi

Potrudili se boste, da nekaj naredite tako kot ste si zamislili, in tudi uspelo vam bo, čeprav po intenzivnem trudu. Bodite bolj prilagodljivi, posebno s prijateljem, ki potrebuje vašo pomoč. Na čustvenem področju je napočil trenutek, da predlagate nekaj novega, saj ste se preveč zaprli vase. Imate dovolj energije tudi za nekaj dodatnega, kar vas bo razvedrilo.