Tedenski horoskop od 11. do 17. aprila

Kaj pravijo zvezde za teden od 11. do 17. aprila?

Tedenski horoskop od 11. do 17. aprila (foto: shutterstock) shutterstock
10. 4. 2022

OVEN

Preden se boste nepremišljeno spustili v nekaj, najprej dobro premislite o vseh posledicah, ki bi lahko kasneje sledile. Lahko se pogovorite še z osebo, ki ima izkušnje, le tako boste vedeli, da je vse skupaj varno. Ne zaslužijo si vsi vaše pozornosti, zato bodite v drugi polovici tedna glede družbe bolj izbirčni. Venera v znamenju rib vas bo usmerjala v poglobljene pogovore, ki bodo rešili marsikaj, kar je bilo v zadnjem obdobju motečega in obremenjujočega. 

BIK

Spoznali boste, kako pomembno je biti na pravem mestu. Ne obremenjujte se z začasnim zastojem, saj je nastal manjši nesporazum, ki ga boste z lahkoto razčistili. Ne dovolite, da bi nezbranost drugih porušila skrbno dodelane načrte. Z vplivom Merkurja v vašem znamenju boste delovali zrelo, premišljeno in hkrati diplomatsko. S pomočjo družinske topline lahko v nedeljo premagate negativne občutke in se prelevite v bolj nasmejano osebo.

DVOJČKA

Delovali boste na podlagi občutka, ki vas bo vztrajno vodil v pravo smer in zadovoljstvo. Finance bodo sicer pomembne, vendar se boste bolj osredotočili na to, da vam bo delo, k ga boste opravljali v prihodnje, prinašalo zadovoljstvo. Ne pričakujte, da se bo na področju ljubezni, ki ga boste nekoliko postavili na stran vse uredilo samo, upoštevajte tudi okoliščine. Odstranite v nedeljo, ko bodo misli begale sem ter tja vse stvari, ki so vas omejevale v preteklosti.

RAK

V začetku tedna, ko bo luna v levu pričakujte dobro novico, ki vam bo dvignila samozavest. Razblinili se bodo strahovi ter dvomi, prihaja občutek, da se lahko pomaknete višje. Čisto drugačen scenarij pa pričakujte tekom tedna na čustvenem  področju. Močno boste doživljali svoje težave, ki jih v tem trenutku raje zadržite zase, dokler se ne boste počutili bolje. Spoznali boste, da ste vi tisti, ki ste krojač svoje sreče in usode. 

LEV

Največ se vam bo zaradi energije Sonca v ovnu dogajalo na osebnem in ljubezenskem področju. Pričakujte razigranost, sladke želje, spontano počutje in srečanja brez načrtovanja. Vezani boste razmišljali o nadgradnji odnosa. Samskim so namenjena nova poznanstva, ki se lahko razvijejo v resno zvezo. Ponosni boste nase, uspelo vam bo rešiti veliko stvari in si vzeti še nekaj časa za prijetne pogovore, ki bodo ponovno prebudili topla čustva.

DEVICA

Čeprav že nekaj časa iščete bližnjico, možnost, da bi nekaj opravili drugače, si nikar ne privoščite velikega finančnega tveganja, izogibajte se tudi hitremu in prelahkemu zaslužku. Nekdo je na vaši strani, čeprav še niste prepričani, kako se bo povezovanje v prihodnje izteklo. Zadeve potekajo prepočasi, zaradi tega ste že nekoliko nepotrpežljivi. Na področju ljubezni boste v soboto, ko nastopi Polna luna preračunljivi. Pojavila se bo negotovost, dvomili boste o vsem, kar čutite. 

TEHTNICA

Čeprav se po navadi dolgo oklepate znanega, boste v začetku tedna začutili, da je sedaj pravi čas za nekaj novega. Analizirali boste, vendar nikar preveč ne komplicirajte. Pustite vsaki stvari, naj dozori v svoji smeri. V veliko pomoč vam bo, konec tedna, ko boste močno utrujeni, če si boste vzeli nekaj prostih trenutkov in enostavno uživali. Poskrbite tudi za svoje zdravje in boljše počutje, ki bo v prihodnje vir vašega notranjega napredka. 

ŠKORPIJON

Največ se bo v začetku tedna dogajalo v zasebnem življenju, kar bo zelo spodbudno vplivalo tudi na razvoj poslovnih zadev. Ponujena vam bo idealna priložnost, ki jo boste sprejeli odprtih rok, tako se boste lahko v pomembnem okolju pokazali v pozitivni luči. V soboto, ko nastopi Polna luna vas bo spremljala neodločnost, zato z odločilnimi koraki počakajte. Bolj objektivno boste v družinskem okolju presojali o vsem, kar se v zadnjem obdobju dogaja. 

STRELEC

Zaradi prehoda Merkuja v znamenje bika boste delovali stabilno in odločno, posvetili se boste tudi telesu in fizični kondiciji. Bolj boste v službenem okolju analizirali nastali nesporazum slabše se bo vse skupaj odvilo in zaključilo. Želja po poglobitvi čustvene zveze bo v soboto, ko nastopi Rožnata polna luna zelo velika. Sporočilo, ki ga boste deležni spontano vam bo v veliki meri spremenilo razmišljanje. Vse skupaj bo vplivalo tudi na veliko čustveno odločitev.

KOZOROG

Delujte v tem tednu bolj previdno predvsem, če bi radi govorili o stvareh, ki jih v resnici ne poznate dovolj dobro. Zanimiv dogodek bo prebudil prijetna čustva, zato bo vse skupaj potekalo brez trenj in zapletov. Nekaj, kar se bo zgodilo v družinskem krogu, bo v soboto močno pritegnilo vašo pozornost. Kritično obdobje se vas tokrat ne bo dotaknilo, za izboljšanje odnosa bo potrebno samo več razumevanja in odkrit pogovor, kar pa tokrat ne bo problem. 

VODNAR

V tem tednu boste neprestano nihali gor in dol. V določenih trenutkih boste neverjetno mirni in molčeči, v vlogi opazovalca, po drugi strani pa se boste odločno borili za svoje interese. Na trenutke boste imeli na področju denarja občutek da zmagujete. Ne zapostavljajte ljubezni, v soboto, ko nastopi Polna luna bo vedno bolj toplo okrog srca. Na vprašanja odgovarjajte konkretno in odločno, le tako se bo vse skupaj počasi uredilo.

RIBI

Ker ste preveč raztreseni, so napake, ki se bodo odvijale le posledice tega. Vse pomembne pogovore opravite osebno. V upanju na dober zaslužek si boste postavili visoke cilje, zato boste pripravljeni veliko tvegati. Pazite le, da boste delovali korektno in pošteno do vseh. Proti koncu tedna pričakujte več romantičnih energij, ki vam bodo pisane na kožo. V družinskem krogu bodite odločni do konca, pogovorite se in prav kmalu boste vse skupaj končno razbremenjeno pustili za seboj.  

Pripravil: Horoskop.si

Preberite tudi: Matej Škufca: “Mir lahko najdemo le tam, kjer smo ga izgubili.”

Urban Urbanc: "Verjamem, da bo v prihodnje še ogromno razhodov, ker ženske ne bodo več zdržale..."

Sensa JIN-JANG vikend s S.Irene od 13. do 15. maja