Tedenski horoskop od 12. do 18. 12. 2016

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v naslednjih dneh.

Tedenski horoskop od 12. do 18. 12. 2016 (foto: Shutterstock) Shutterstock
12. 12. 2016

Oven

Prva polovica tedna bo namenjena ukvarjanju s samim sabo in razčiščevanju določenih čustvenih odnosov, ki vas bremenijo. Postavili si boste veliko bolj jasne načrte, kot ste jih imeli v preteklosti, in se jih držali do konca. Zdravje vam bo zelo dobro služilo, potrebovali pa boste le nekaj adrenalina, ki pa ga boste dobili z ekstremnimi športnimi dejavnostmi.

Bik

Besede, ki bodo prihajale iz ust nekoga bodo tako obetajoče, vendar pa na žalost skrivajo praznino. V tem tednu boste še bolj kot običajno izpostavljeni naivnosti, zato pazite s kom imate opravka, da ne ustvarite napačnega vtisa. Še posebej, če se vse skupaj tiče finančnega področja, je vaša previdnost nujno potrebna in zaželena.

Dvojčka

Počasi bo čas, da se odpravite na neko pot ali izlet. V službi nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč, saj se vam bodo dogajale nenavadne situacije. Kljub temu se boste sposobni postaviti zase in si izboriti tisto, kar smatrate, da vam pripada. Ljubezenske zadeve bodo zelo vznemirljive. S partnerjem se boste veliko pogovarjali in smejali.

Rak

Nekaj delovnih nepravilnosti ali neujemanja z drugimi udeleženimi ponovno načenja vaše zdravje. Kar pomeni le, da bi morali večkrat globoko vdihniti in si določiti prioritete, ostalo pa lahko počaka ali pa celo lahko nekako potisnete. Od četrtka bo vse jasneje in lažje vam bo odločiti se, na katero stran naj bi se obrnili. Potem boste začutili osvoboditev.

Lev

V službi vam bodo nadrejeni dodelili nehvaležno nalogo, ki jo boste opravili z občutkom in natančnostjo. Poželi boste hvalo in občudovanje, vendar pa si ne obetajte dodatnega plačila. Ta izkušnja vas lahko zavihti na vrh, kar pa bo imelo le kratkoročen učinek. Posvetite se dolgoročnim ciljem in uspehom, saj so vam zvezde trenutno naklonjene.

Devica

V tem tednu se boste veliko poglabljali vase in analizirali. Korak za korakom delajte na samozavesti in na dobri komunikaciji, ki bo zelo pomembna. V vaše življenje bodo prišli ljudje, ki vas bodo tako ali drugače razvedrili. Čez vikend se sprostite in uživate, saj ste ves čas v pogonu in pod stresom. Vzemite si kakšen dan zase in uživajte.

Tehtnica

Ne znajdete se najbolje, posebno ob začetku tedna, ko boste morali čakati ali pa molčati v trenutku, ko bodo na pohodu tisti, s katerimi se ne ujemate. Vse se lahko reši, pomembno je, da se med sredo in petkom ponovno zbudite in storite kaj več za lastno afirmacijo. Zdelo se vam bo, da se vsi okrog vas znajdejo, le vi se vrtite v začaranem krogu.

Škorpijon

Pred vami je prijeten in dinamičen teden. Videti je, da tudi sami prepoznate ugodnosti prave poti. Še največ dela boste imeli s tem, da poskrbite zase in za svoje prijatelje. Zavedate se, da lahko po majhnih korakih, doživite velike uspehe. Vezanim bo zmanjkalo časa za romantiko, saj se boste ukvarjali s svojimi prijatelji in njihovimi problemi.

Strelec

Do srede ste lahko povsem mirni, saj se bodo zadeve razpletale nekako spontano, in ostane vam le, da uredite podrobnosti. Vsekakor pa se povežite še z nekom od znancev ali sorodnikov, ki vam lahko pomaga v ključnem trenutku. Le nikar ne dovolite, da bi na vas vplivale določene zasebne zadeve, saj se na takšen način ne boste premaknili nikamor.

Kozorog

Izgledalo bo, da preprosto cvetite in da kjer se pojavite, vnesete neko pozitivno in romantično energijo. Mnogi predstavniki tega znamenja se lahko zaljubijo in si tako še popestrijo teden z romantičnimi energijami. Zvezde bodo na vaši strani v službi in veliko zadovoljstvo bo tudi vaše denarno stanje, ki se bo počasi stabiliziralo.

Vodnar

Pri delu ostajate zvesti sebi, kar dobro dokazujete tako z besedami kot z dejanji. Na vsako vprašanje znate ustrezno dogovoriti, ne da bi slepomišili, ter ste kratki in jedrnati. Do nekoga boste vedno bolj nezaupljivi, saj vas je morda ta oseba nedavno izdala. V vsakem primeru odpustite in pojdite dalje, saj zamere nikoli ne vplivajo dobro na naše življenje.

Ribi

Spremljale vas bodo majhne skrivnosti in določene stvari bodo šle po tisti poti, ki vam je namenjena. Pozorni bodite, berite med vrsticami, po drugi strani pa se prepustite in uživajte. Odpravite se lahko tudi na sprehod po gozdu, ali pa na obalo. S tem si boste ponovno povrnili energijo, ki vam je v zadnjem času primanjkuje.

horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri